+náhlé rojení upírů u dveří jí neujde, nehne ale ani svalem a dál pozoruje p. Hashimota. I kdyby někdy měla nějaké pochyby o jeho znalostech samuraiských mečů, teď by se zcela jistě všechny vypařily. Když jí meč s díky vrátí, vezme si jej a uloží zpět do saya a položí si ho k levému boku, zcela automaticky tak, aby mohla pravou tasit. Zvyk je železná košile a co se týče zbraní, dělá tyhle věci aniž by o tom hlouběji přemýšlela.+ Není zač... +přikývne krátce+ Dostala jsem pozvánku. Jako všichni ostatní, kteří se účastnili. +odpoví bez váhání+ Vlastně jsem měla velké štěstí, že jsem ji stihla, protože jsem v kontrolování e-mailů trochu...nedbalá. A žádné jiné upozornění jsem nedostala. +pousměje se nepatrně+ A co se týče dražitele...+povzdechne si, protože tuší, že na tuhle skutečnost se mohou pokusit zaútočit a napadnout spravedlivost a serioznost celé aukce a hlavně výsledku. Přesto je odhodlaná říct pravdu, stejně tuší, že vědí dávno víc, než dávají najevo+ Se Sethem se znám. Vlastně je pro mou rasu tím, čím jste vy pro tu svou. Momentálně nejstarší a nejmocnější člen. Vládce. +uvede to na pravou míru+ Přes tuhle naši bezvýznamnou "příbuznost" +nedokáže potlačit náznak zloby v hlase, hned se ale uklidní a pokračuje hlasem již bez emocí+ je celá aukce i její výsledek naprosto legální. Nepochybuji, že si to vaši právníci již zjišťovali. A pokud ne, mohou to učinit teď. Šek jsem Sethovi předala osobně. Jestli si ho nechal proplatit...+pokrčí zlehka rameny+ ...to je už čistě jeho věc. +zadívá se mu do očí+ Celá tahle situace je mi opravdu nepříjemná a věřte nebo ne, je mi téměř líto, že se meč od Hattori Hanza nevrátí zpět do své domoviny. Vím velmi dobře, jaký vztah má váš národ k této nejušlechtilejší chladné zbrani. +přestože z jeho pohledu jí není zrovna nejlíp po těle, opětuje ho zpříma a klidně, odhodlaná říct vše, co jí leží na srdci.+ Avšak ráda bych požádala o laskavost. Jestli mohu. +odmlčí se a krátce sklopí oči ke svým rukám a podvědomě přejede konečky prstů přes jizvy.+ Ať by měla mít tahle situace jakékoliv následky nebo dohry...+nadechne, když se mu znovu zadívá do očí+ ...ráda bych, aby z toho byli vynecháni mojí přátelé. Všichni. +dokončí nakonec a je jasné, že myslí celý Klub. Ztichne a napjatě čeká, co se stane a jestli všechno v dobrý víře a touze se z toho vysekat, spíš totálně nepodělala:D+
(uff, ty jo, doufám, že teď nevypukne třetí světová, jednání s Japončíkama je zatraceně delikátní záležitot, jeden aby se furt klepal, aby je něčím náhodou neurazil
+
(jo a ohledně té nepřítomnosti "lidí" v aukci...bych si nebyla tak jistá, být panem H.
)