Procházka zoologickou zahradou

Místní zoologická zahrada

Moderátoři: Remus Lupin, Zaměstnanec, Styx Lupin

Re: Procházka zoologickou zahradou

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 00:36

Já tě taky miluju, kočko. A doufám, že to možný je, protože kdyby ne, tak by to bylo strašně smutný. +usměje se na ni a zastaví se u výběhu s tygrama+ Ty se na něj chceš stejně koukat, že jo? +kývne pohledem k tygřeti, co tam přelejzá jednoho tygra tam a zase zpátky a ten jen líně mává ocasem+ Tak se tu můžem na něj koukat. +sedne si na zem před sklo+ Na surikaty se můžem vypravit jindy. +mrkne na ni a stáhne ji tam k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 00:46

+pomalu zamíří k surikatám, a když zastaví zas u tygrů, musí se uculit+ No... chci +přizná se+ Ale nemusíme, můžem jít kam chceš, jestli tě to nebaví. +usměje se, nechá se stáhnout na zem a opře se o něj zády, rukou klepe do skla, až se jí povede přilákat tygříka na chvilku k nim, a prstama hýbe po skle tam a zpátky, a culí se, jak je tygře čumákem sleduje jak hračku, celý ostražitý+ Dík. +otočí se k němu a dá mu vděčnou pusu, když se tygr vydá zpátky ke svejm, a jak je ještě trošku omámenej, tak se maličko motá+ Je krásnej, viď? +uculuje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 00:53

Kočko. +usměje se na ni a obejme ji kolem pasu a tak se do ní zaklíní+ Víš, že já bych ti snesl modrý z nebe, kdyby ti to udělalo radost. +usměje se na ni a pořádně ji políbí+ Je nádhernej. Akorát, že když vyroste, tak bude nádherně nebezpečnej. +zazubí se na ni a zasměje se a sleduje, jak se tam ten tygřík motá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 01:01

Já vím. +usměje se a pohladí ho po pažích+ já mám radost, fakt děsnou. +uculí se a dá mu pusu na tvář+ No, to bude mít určitě po mně. +vyprsí se a zatváří se strašně nebezpečně, ale pak se zasměje, a je jí takhle hrozně hezky, opře se mu spánkem o tvář, a ksichtí se na tygříka, a tak tam sedí, dokud je nepřijdou vyhodit, že už se bude zavírat+ Tak kde že se vyplňuje, koho chcem adoptovat? +vzpomene si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 01:06

No po kom jiným. +zasměje se a spolu tam tak sedí, než je přijdou vyhodit, tak má pěknně zdřevěnělý nohy+ No já myslím, že na netu, nebo se píše šek, nebo tak něco. +kulhá k východu a spokojeně se usmíívá+ Ale teď nechci nic jinýho než sprchu a postel, jsem z toho celej rozlámanej. Leda, že by sme ještě něco podnikli. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 zář 2013 01:26

Tak já to zítra vygooglim. +přikývne, drží ho za ruku a couraj se k východu+ Jo? Co máš na mysli, muži můj? +zvedne obočí+ Můžem něco podniknout. +přikývne souhlasně+ Dneska to bylo všechno děsně krásný, a rozhodně si zasloužíš, abych taky poskytla něco děsně krásnýho já tobě. +zazubí se a významně zahýbe obočím, natáhne se k němu a dá mu pusu, a přitiskne se k němu s určitým nevysloveným příslibem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 zář 2013 01:31

+vesele se rozesměje+ Já jsem myslel třeba někoho navštívit, ale tvůj způsob uvažování se mi líbí o dost víc, to teda musím přiznat. +se smíchem pokývá hlavou a dá jí helmu, když dorazí k jejich motorce. Nasadí si svou, nastartuje, počká až si za něj vyleze a za pár okamžiků je bezpečně doveze domů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 pro 2013 15:12

+zajde se podívat taky na tygříka, kterýho tam minule s Byronem pojmenovali, a je úplně vykulená, jak od posledka vyrostl, tak ho chvilku očumuje přes sklo, jak je roztomilej, a jestli nemá hlad, pokecá se zřízencem a nechá mu nějaký drobný, aby měl tygřík pěkný vánoce, zamává na něj a zas se odporoučí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Beatrix » 09 bře 2014 16:54

Obrázek

+Posbírají s Johnem nějaký děti a vezmou je do ZOO. Venku je krásně, zvířata se vyhřívají na sluníčku a děcka sou u vytržení, že si můžou koupit popcorn :D +
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 27 dub 2014 23:48

Jo, no byla jsem družba, jako Byronův. +zasměje se+ Ale nikoho jsem nepodpírala, jeho rodiče tam nebyli a ostatní to zvládli docela v pohodě. +zasměje se, počká, až přeleze ten plot a pak ho přeleze ze ním, taky jí to docela jde, ale ochotně si nechá od něj pomoct+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zoo