Procházka zoologickou zahradou

Místní zoologická zahrada

Moderátoři: Remus Lupin, Zaměstnanec, Styx Lupin

Re: Procházka zoologickou zahradou

Příspěvekod Jess » 29 dub 2014 12:09

No jasně. Navíc je to určitě nevzrušuje, protože nemáme krunýř. +zamumlá, a trochu ostřejc vydechne, když se k němu přitiskne. dlaněma vyjede ještě trochu výš, a pod tím tričkem ji lehce pohladí ňadro+ Já vím. +přikývne tak nějak frustrovaně, udýchanej jako po dobíhání autobusu, trochu ho v dlani promne, a začíná ji trochu tlačit do stehna+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 dub 2014 12:23

+opře se zády o klec s zelvama a jeho stáhne na sebe. Pořád ho tak nějak liba a osahával pod trikem když se za ní najednou objeví zelva. Wenai zaječí jako by ji na noze brali+ Aaauuuu! +odskočí od mříží a drží se za zadek+ Ona mě kousla ta zelva mě kousla. +poskakuje tam s rukama na zadku a zahlizi na velkou zelvu co tam na ně ospalé mzoura+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 29 dub 2014 12:46

+připadá si zhruba podobně v sedmým nebi jako když mu holka prvně dovolila šáhnout na prsa, přitiskne se k ní a polibky jí stejně vášnivě oplácí, ovšem když tak vyletí, málem ji leknutím kousne do jazyka+ Co? +vykulí oči+Želvy maj zuby? +koukne na tu velkou potvoru pochybovačně, ale pak ho víc zaujme ten zadek, za kterej se drží+ No, jestli koušou, tak bych je asi radši ven nepouštěl. Půjdem osvobodit nějakej jinej živočišnej druh. +usměje se+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 dub 2014 16:12

No podle mího nemaj, ale tahle se mi zdá nějaká podezřelá. +podezřele sleduje tu želvu+ No jo, raddši pudem. +neochotně se z tama začne prodírat zas na cestičku+ No jo, ale kterej. Želvy jsou takový mírumilovný... nebo mi tak aspoň dodneška připadali. Nechci si ani představit, co by se stalo, kdyby sme šli osvobodit lenochody.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 29 dub 2014 18:06

+Prodírá se za ní a nakonec se jim povede najít nějakou cestičku+ Třeba je to jenom mazaná finta na odvedení pozornosti. +pokrčí rameny+ Vypadaj děsně nenápadně, ale jako všechny zvířata jednají pudově a tudíž po tobě pudou. Lenochodi jsou pěkně krvelačný bestie +oklepe se+ Já bych osvobodil něco co způsobí dobrej rozruch, třeba tarantule. +uculí se+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 dub 2014 18:28

Tak tarantule. +pousměje se+ Tarantule nejsou vůbec krvelačný bestie. Nebojíš se, že tě pokoušou a že na to umřeš? +jak vyjdou zas na cestičku, tak ho chytne za ruku, ale jde, kam ji nohy nesou, okolo nějakejch lam či čeho+ Já mám lenochody ráda. Nikam nespěchaj, nepředřou se. +osvětlí mu to+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 29 dub 2014 19:37

Tarantule nekoušou, když je nevyprovokuješ. +pokrčí rameny+ I když po takový době strávený v kleci by mohli bejt docela vyprovokovaný. +připustí, a u jednoho stánku za lamama jim za svý poslední peníze koupí zmrzku, pěkně velkej kornout+ To nespěchaj. Ale zas se nikdy nikam nepodívaj.+usměje se+ Mě by nebavilo viset celej život na stejným stromě
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 dub 2014 19:49

Tarantule určitě strašlivě koušou. Nějak takhle. +nakloní se ka němu a tarantuloidníma zvukama ho párkrát trochu kousne do krku+ Přesně takhle koušou. +zasměje se+ Náhodou některý lenochodi žijí i na dvou stromech. +zdůrazní, že na dvou+ Díky. +usměje se, vezme si od něj zmrzku a dá mu za ni pusu na tvář+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Jess » 29 dub 2014 20:45

+kousne se do jazyka, protože se jí povedlo najít to správný místo, kam by ho na veřejnosti kousat neměla+ No takhle doufám ne. +uculí se trochu+ Jo? To jsou ti rebelové co utečou z domova? +zasměje se, a než se stačí odtáhnout chytne ji za bradu a dá jí pusu na rty+ Není za co. +pousměje se, chytne ji za ruku a honem líže svou zmrzku než mu skape na chodník+
Jess

Příspěvekod Wenai Lafayette » 29 dub 2014 22:01

Jasně, to jsou rebelové. +přikývne a v očích jí zablýskne, protože si vzpomněla na vtip+ Hele, víš, proč chtěl lenochod přejít silnici? +uculí se na něj, zvědavá, co odpoví, drží ho za ruku a taky líže svou zmrzlinu a je tím docela dost zaměstnaná, protože zmrzliny není nikdy dost+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Zoo