Když ono to ani jinak nejde. Ty průsery prostě přitahujeme. My za to vlastně vůbec nemůžeme +hájí je se smíchem+ Do Austrálie. Půjdeme se trochu ohřát k protinožcům, už nás to sychravé britské počasí nebaví. A jdeme se hlavně porozhlédnout po nějaké vhodné destinaci, kde bychom se natrvalo usadili. Jo četla jsem, že se zase řítíš do nějakého průšvihu. Hlavně na sebe dávej pozor, ať si užiješ ještě pár století +mrkne na ni důležitě a pak koutkem oka zabloudí k těm dvěma+ Přesně tak. Pán a jeho pes +zase se otočí k baru a tiše povídá+ Nemají tady žádnou obchodní schůzku, protože tady sedí sami dva, co jsem přišla. Obchodní partner by se už dávno objevil, tito chlápci nejsou zvyklí čekat. Tlusťoch v perfektně padnoucím kvádru nasává drahý koňak, zatímco ten filmový padouch sedí nasucho. Takže je jasné, že boháč si přišel vybrat nějakou děvku a drsňák ji „přesvědčit“ +naznačí prsty a pak ztichne, když před ně barman postaví drinky+ Jít tam? Zbláznila ses? Ani jeden není můj typ +zachechtá se pohrdavě a pak si pozorně vyslechne, co z barmana vytáhly Becciny stodolarovky. Otočí k ní významný pohled a pozvedne obočí v gestu
No neříkala jsem to?+ To si vážně nemůžeme skočit ani na skleničku, aniž by se něco nesemlelo? +cukne rty v úsměvu a v očích jí zajiskří rodící se vzrušení. Když se barman zase začne věnovat leštění sklenic, Styx se nakloní k Beccy+ Tak obchod s bílým masem +šeptá+ Zdá se, že jsme se právě staly žádaným zbožím +přiloží ke rtům skleničku a naznačí pití, protože jí je jasné, že jsou pod palbou pohledů a posune se na židli, aby si v zrcadle nenápadně prohlédla ty gorily za svými zády a prozkoumala terén, dokud je klid+ Nesnáším Ukrajince +dopije, položí prázdnou sklenici na pult a vezme do ruky sklenku, co jim poslali+ Sami si o to řekli. Tak jim dáme malou lekci +široce se na Beccu usměje a sesune se ze židle. S ní po boku se pak vydá ke stolu mafiánů, pomalou, vyzývavou sexy chůzí, kroutí svůdně zadkem a vystavují na obdiv své dlouhé nohy, štíhlé pasy a výstavné hrudníky (
), aby dali těm dvěma dokonale vychutnat, o jaké zboží to dneska v noci přijdou. Když dojdou k nim, Styx oslní pracháče zářivým úsměvem+ Ahoj. Díky za drink. Můžeme si k vám přisednout? +pohodí smyslně hlavou a dlouhé prameny blonďatých vlasů se jí rozvlní kolem tváře jako ve zpomaleném filmu, asi nějaké malinké kouzlo, které ale splnilo účel, protože tři ze čtyř goril si museli přešlápnout a poupravit puky na kalhotách+ Já jsem Rose a tohle je moje kamarádka... Katie.