Nenenene, disneyovky určitě ne, ještě bych u nich brečela. +Uculí se. Pak ji v očích zahoří ohníčky.+ Tak to je velmi velmi dobře +a spokojeně si vykračuje dál a sem tam po něm mrkne, zrovna v té chvíli, kdy se málem natáhne. Snaží se zachovat neutrální výraz, ale když hrozí, že se smíchy zadusí, pustí to ven, a normálně se mu pochechtává nahlas.+ Hele Lesa Pán se málem natáhl jak široký tak dlouhý. Nemohl bys to udělat ještě jednou, že bych to natočila? Vsadím se, že by mi za to naši vlci utrhly ruky, jen aby to mohli vidět +kření se a přejde k němu a něžně ho pohladí po strništi.+ No víš, chystám se napsat knížku Příručka vlkodlakem ve třiceti. Já tě taky miluju +pěkně mu polibek oplácí a pak proplete prsty s jeho a zbytek cestu tak jdou spolu.
+Už několik desítek metrů předtím, než se jim otevře mýtina v celé své kráse, Syr zaslechne a ucítí čistou vůni potoku. Les je po celou dobu něžně objímal svou náručí ale to co jim nabídl teď.... To jak se slunce odráží od mechů a prosvítá listím....+ Nikdy mě nepřestane uchvacovat +usměje se a vykročí na měkkou trávu. Sundá si ze zad krosnu a prokřupe si krkem.+ Vybral jsi to skvěle. +Pochválí ho.+ Tak, postavíš stan a já zatím nanosím nějaký dřevo a vodu? +Syr celá září, teprve až tady jí došlo, že jsou tu jen oni dva, žádná civilizace, žádné starosti a otravové. Ráj na zemi.+