Dovolená Gabriela a Syriany

Moderátor: Rebecca Altamirano

Re: Dovolená Gabriela a Syriany

Příspěvekod Syriana Spinnel » 20 srp 2016 08:36

Nenenene, disneyovky určitě ne, ještě bych u nich brečela. +Uculí se. Pak ji v očích zahoří ohníčky.+ Tak to je velmi velmi dobře +a spokojeně si vykračuje dál a sem tam po něm mrkne, zrovna v té chvíli, kdy se málem natáhne. Snaží se zachovat neutrální výraz, ale když hrozí, že se smíchy zadusí, pustí to ven, a normálně se mu pochechtává nahlas.+ Hele Lesa Pán se málem natáhl jak široký tak dlouhý. Nemohl bys to udělat ještě jednou, že bych to natočila? Vsadím se, že by mi za to naši vlci utrhly ruky, jen aby to mohli vidět +kření se a přejde k němu a něžně ho pohladí po strništi.+ No víš, chystám se napsat knížku Příručka vlkodlakem ve třiceti. Já tě taky miluju +pěkně mu polibek oplácí a pak proplete prsty s jeho a zbytek cestu tak jdou spolu.

+Už několik desítek metrů předtím, než se jim otevře mýtina v celé své kráse, Syr zaslechne a ucítí čistou vůni potoku. Les je po celou dobu něžně objímal svou náručí ale to co jim nabídl teď.... To jak se slunce odráží od mechů a prosvítá listím....+ Nikdy mě nepřestane uchvacovat +usměje se a vykročí na měkkou trávu. Sundá si ze zad krosnu a prokřupe si krkem.+ Vybral jsi to skvěle. +Pochválí ho.+ Tak, postavíš stan a já zatím nanosím nějaký dřevo a vodu? +Syr celá září, teprve až tady jí došlo, že jsou tu jen oni dva, žádná civilizace, žádné starosti a otravové. Ráj na zemi.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 21 srp 2016 22:54

To nevadí, já bych to nikomu neřekl. Možnááá...+zamrká na ni+ To bych teda nemohl, musíš být příště připravená. +zašklebí se, když se mu tak směje+ No to ale není špatný nápad, vsadím se, že by z toho byl bestseller. +cukne koutky+

Já vím. +pousměje se a shodí krosnu ze zad a stan položí na zem+ Rozkaz šéfe. +zazubí se a hned se do toho pustí.+ A jestli najdeš i něco, co by se mohlo hodit k večeři, můžeš to taky přinést. +zavolá za ní ještě. Zatím co Syr sbírá dříví, postaví stan, rozloží uvnitř deky a vůbec to tam zútulní tak, že skoro není poznat, že je to jenom stan. Nakonc vytvoří z několika kamenů posbíraných v potoce, menší ohniště a postaví v něm z už nanošeného dříví hraničku. Se zapálením počká na odborníka+ Strážkyně rodinného krbu byla vždycky žena, takže ta čest přísluší tobě. +usměje se na Syr, když přijde a ukáže na připravené ohniště+ A navíc to docela určitě zvládneš rychleji, než já po mudlovsku. +zasmějě se pobaveně+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 22 srp 2016 21:09

Celá usměvavá se vrátí zpět, před sebou levituje pěknou hromadu dřeva a v dlani něco schovává.
„Otevři pusu a zavři oči.“
„Jestli mi tam strčíš chlupatou housenku, tak si mě nepřej, čarodějko,“ ale pěkne ji poslechne. Syr mu tam nasype plnou dlaň lesních jahod, malin a borůvek. „Večeře, miláčku.“ Vlepí mu pusu. „Nebo aspoň zákusek.“ Přihodí na hromádku trochu chrastí. „Pěkně jsi to tady připravil,“ sedne si k připravenému ohništi a jen tak mávne rukou a oheň zaplápolá. Ty můj mudlo usměje se a rozhrábne to větvičkou.

Ještě téhož večera se vydají bok po boku ve vlčí kůži na společný lov. Les je přivítá jako staré známé, přátele, kteří si jen na okamžik odskočili. Syr-vlk nechá vést svého alfu. Dá se do běhu současně s ním. Uchvácená jak je úžasný, mrštný a smrtící, když skolí vzrostlého jelena. S mordou od čerstvé krve k ní zvedne své žluté vlčí oči a pobídne ji k prvnímu soustu.
V hluboké noci se vrátí k dohasínajícímu ohni a u chladného potoka se promění, nejprve vlk, a potom v bolesti i vlčice. Hned se vrhne do vody aby ulevila svému tělu.

„Tohle mě jednou zabije, vidět, jak tě trpět a nemoct s tím nic udělat.“ Pronese hlubokým hlasem a podá své ženě čisté oblečení. Tak co, je ti blbě?"přitáhne si ji do náruče, nosem přejede po jemné kůži na krku.
„Je mi uplně skvěle. Bambi byl výbornej.“ Poplácá se spokojeně po břichu. „Dáš si pivo?“ Vejde do stanu a z krosny vytáhne chladící box a z něj dva lahváče. Cestou ven ještě popadne kostkovanou deku. Sedne si k G, opře se o něj zády a přehodí přes ně deku.
„Na naši dovolenou.“ Přiťukne si s ní.
„Na nás, brouku.“
Probírá se prstama jejími vlasy, různě si je kroutí na prsty, sem tam pohladí pokožku těsně pod linií vlasů. Nebe nad nimi je poseté miliardami hvězd.
„Tvoje vlasy jsou jako ty plameny ohně.“ Zachraplá jí do ucha a pak ho něžně zkousne.
„Mmmmm…“ zavrní jenom spokojeně, „nepůjdem si lehnout?“
„už jsem se bál, že to neřekneš.“ Pomůže jí vstát, vezme kolem pasu a odvede si ji do jejich provizorního doupěte.
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 30 srp 2016 23:26

+ráno se vstáváním rozhodně nepospíchá, takže když se probudí, je už blíž spíše k poledni, než k ránu. Chvilku pozoruje spící Syr, bledou kůži kontrastující s rudými vlasy. Nakonec se skloní a jemně ji políbí na rty.+ Dobré ráno, miláčku. Nebo spíš skoropoledne. +zašeptá a pousměje se+ Jak ses vyspala první noc v divočině? +opře se o loket a shlédne k ní. Pak zvedne pramínek jejích vlasů a polechtá ji s ním pod nosem.+ Dáme si snídani, nebo už oběd, co myslíš? +zazubí se pobaveně+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 zář 2016 09:42

+Jenom zavrní natiskne se zadkem a zádama víc k němu+ Mmmm dobré co chceš +usměje se a o otevře oči.+ Jako v bavlnce +zívne.+ Myslím že i kdybych spala na šutrech, ale vedle tebe bylo by to jedno. +nakrčí nos jak ji lechtá.+ Cokoliv budeš chtít zlato, jen když u toho bude kafe +protáhne se od špiček nohou až po konečky prstů.+ Taky se cítíš tak v pohodě?
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 01 zář 2016 17:26

+spokojeně zavrní a přitiskne ji k sobě co nejvíc+ To mi lichotí, ale na šutrech spát nemusíš, fakt. +zazubí se a jemně jí zkousne lalůček+ Kafe bude určitě. Horký, černý, voňavý a zabijácky silný. +slíbí slavnostně+ To teda cítím, jako v nebi. +přikývne souhlasně+ Můžeme tady zůstat ještě jednu noc, jestli chceš. Asi pět dní odtud je něco, co musíš vidět, ale neuteče to a my nemáme kam spěchat. +políbí ji na krk a zhluboka vdechne její vůni+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 01 zář 2016 20:36

Hmmm... dneska vaříš? +povytáhne nadšením obočí.+ ooo prosím, ještě chvilku o tom mluv... +uplně sejí sbíhají sliny.+ Skvěle, uděláme si dneska opékané špekáčky? u táboráku? +je uplně k nezastavení, jak malý děti, co dojedou na tábor.+ V krosně mám uplně všechno. Teda ty jsi zas tajemnej jak hrad v Karpatech +pohladí ho po strništi a pak se o něj otře líčky.. je to takové děsně intimní. Ubezpečení, že je tam jenom pro ni a s ní.+ No muži, čiň se..... +dramaticky se odmlčí.+ mám hlad +vrací mu ten včerejšek.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 01 zář 2016 23:33

Jasně, špekáčky jsou skvělej nápad. Ale až večer. U táboráku. +potvrdí jí s úsměvem její představy+ Fakt všechno? +zvedne se zájmem obočí+ A co znamená "všechno"? +zajímá se zvědavě+ Jistě že jsem, je to pak větší zábava. +zavlní na ni obočím a pak se vyhrabe z jejich zahřátého pelíšku a oblékne se+ Jak si madam přeje. +zazubí se a vyleze ven. Rychle a zručně rozdělá oheň a ze všeho nejdřív dá vařit vodu na kafe. Mezitím tam odněkud vyhrabe pánvičku a slaninu a za chvíli se už do stanu line naprosto božská vůně+ Myslím, že takhle luxusně už dlouho nikdo netábořil. +zasměje se a jen zlehka na ohni opeče tousty.+ Měla bys vylézt, než ti to všechno sežeru. +zazubí se vlčím úsměvem a v očích mu vesele zablýskne+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 02 zář 2016 09:19

Nooo +podrbe se ve vlasec a přemýšlí, jak mu sdělit, že tím všechno myslí opravdu VŠECHNO.+ se podívej, co tam je, ale nespadni tam, myslím, že ty regály s potravinama nejsou moc dobře ukotvený a mohly by tě zavalit knížky... +zmlkne, protože si dopřává skvělej výhled. Neskrývaně si ho očumuje a jem moc spokojená s tím, co vidí. Ještě mu zkoukne zadek, labužnick mlaskne a pak se začne taky hrabat z pelíšku. Obleče si jenom kalhotky a tričko, obuje si na boso pohorky a vyjde za ním ven.+ Nesežereš +mrkne na něj a dá mu pusu na krk.+ protože už jsem tu. +Přemýšlí kam sebou kecne a pak ji napadne... Vrátí se do stanu, otevře krosnu a začne tam hledat, ale je tam toho tolik...+ Accio skládací křesílka +zašeptá tam tiše a už je má v rukou.+ Tadá... +vynese je slavnostně ze stanu, lapne, nohy skřížené v kotnících.+ Dobré ráno +vyzubí se a pustí se do snídaně. Ke štěstí jí už jen chybí kafe černý jako doušek živoucí smrti.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 02 zář 2016 17:42

+obočí mu vyjede skoro do vlasů+. Děláš si srandu, že jo? +nevěřícně se usmívá, ale z části tomu věří, přece jen ji už chvíli zná:D+ No jo, ale nevadí. Je toho jak pro celou smečku. +zasměje se a naservíruje jí snídani a za chvíli je hotové i kafe. Ak když donese i židličky, jen se smíchem vrtí hlavou+ Hele proč vlastně spíme na zemi, určitě tam máš i postele, že jo? +ptá se jen napůl vážně, ale asi by ho to už moc nepřekvapilo:D+ Tak prosím, madam. +podá jí hrneček a přijde mu fakt hodně zábavný, jak si uprostřed divočiny zařídili lususní ležení:D+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Beccy´s Earth