Bucuresti, Romania

Moderátor: Rebecca Altamirano

Re: Bucuresti, Romania

Příspěvekod Jade » 24 čer 2015 10:35

+a to on ji neušetří ničeho, jen ať si to slečna užije :D, ale omezí se jen na pohledy s náznakama, koneckonců noc je ještě celá před nima. koukne na ni z boku a jen se ušklíbne+ nemyslím tohle. +protáhne pobaveně, spíš to, jaký extempore před pár hodinama provozovali, a ona už je zase skoro polonahá, skoro jak kdyby si o to říkala+ to předpokládám. +přikývne s poněkud nepěkným úculem+ když kořist aspoň trochu neběhá, není to pořádnej lov. +potáhne si z cigarety požitkářsky+ i když na jejím místě... bejt nahá a bezbranná se smečkou chlupáčů v patách... +pozvedne obočí+ nebo hodně bolestivá, extra hnusná smrt... +sklouzne po ní pohledem, jako že to je prakticky kompliment :D+ hm, ne, oboje je fakt na hovno. +uchechtne se potom+ Nechce? vždyť s náma je tolik srandy... +zvedne koutek pobaveně a oči mu blýsknou něčím hodně ošklivým, a ani ho nenapadne uhnout pod jejím pohledem očima. nakloní hlavu na stranu, a rty se mu roztáhnou v úšklebku ještě ví do šířky+ Velice... tvrdě. +protáhne pobaveně+ Bolest má spoustu velice výživnejch podob. +dodá a nechá to mezi nima chviličku viset, než si zase zvedne cigáro ke rtům, a pokračuje+ Trochu toho fyzickýho mučení, a pak jí vlezu do hlavy. +pokrčí rameny+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 05 črc 2015 23:23

+Jen pozvedne obočí a na rtech jí zahraje mírně pobavený úsměv, jakoby moc dobře věděla, co myslel. Ale nakonec, je to jeho chyba, chtěl něco nepraktickýho:D+ Jo, to je fakt. Nebýt toho, co všechno zavinila, bylo by mi jí možná i trochu líto. +ušklíbne se a upije ze skleničky. Opětuje ten jeho pohled a v jistým smyslu je to intimnější než všechno, co doteď mezi nimi proběhlo, jak tam tak sedí v přítmí pochybnýho podniku a s neskrývaným potěšením mluví o mučení někoho jiného. Opře se zpátky do židle a pozoruje ho přivřenýma očima+ Jo, to teda má. +protáhne souhlasně, hlas položený malinko níž, než normálně a zády se nepatrně otře o opěradlo, což může být jen hledání pohodlnější pozice a nebo mnohem spíš, jakoby ji hojící se jizva trochu svědila a snažila se to tak zmírnit.+ Hmm, zajímavý. +zapřede trochu, jakoby si to hned představovala+ Používáš nitrozpyt jako mučení? Nebo je to něco jinýho? +zajímá se, čistě z profesionálního hlediska, samozřejmě:D A i proto, že ona sama něco podobného ovládá, ale pokud si může vybrat, téhle schopnosti nevyužívá+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 črc 2015 23:48

Tak myslíš, že bych tě mučil jinak? +zvedne obočí a sjede ji zamyšleným pohledem, intenzity ničivého požáru. Pak zvedne koutek v náznaku úsměvu a zablýskne mu v očích+ No, asi bych na něco přišel. +okamžik ji ještě tím pohledem provrtává, než toho zas nechá a dívá se normálně, jako hodný, počestný vlk:D+ No asi bych zajel do své palírny, zkontrolovat, jestli se tam neflákají a nechlastají na moje náklady. +cukne koutky+ Pak bych jel omrknout nějaké další záležitosti, možná se někde mezitím najedl...+pokrčí rameny+ Ale můžeme dělat, co budeš chtít. Budu tvůj osobní řidič. +mrkne na ni+ Možná by sis mohla zajet něco nakoupit...? +zadívá se na ni tázavě, nepředpokládá, že by jí stačily erární smečkové teplákovky:D+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 06 črc 2015 16:20

+Z toho jeho pohledu by se rozpustil i nanuk v oblasti polárního kruhu. Mám neskutečnou chuť se ošít a třít stehny o sebe, až bych se zbláznila. Vážně, z toho chlapa mě jednou klepne.+ Ten pohled si nech patentovat jako zbraň kalhotkového ničení +ušklíbnu se na něj ještě ale ten žár pořád cítím. Poslouchám, nebo spíš snažím sebrat myšlenky dohromady a soustředit se na to co mi povídá.+
Tak fajn, ne že bych milovala nákupy, ale něco co nebude šedé bych fakt ocenila +nakrčím nos nad fádní barvou erár teplákovek+ takže to uděláme následovně. +začnu rázovat po pokoji, jak se pomalu začínám chystat, že vyrazíme do ulic, načež si uvědomím župan a přestanu s tím+ Já se teď převlíknu, +jak pravím, tak i dělám, za zavřenýma dveřma koupelny. Ještě by na mě mohl zkoušet ty jeho pohledy mokrých kalhotek. Ale hned jsem zpátky+ Teď mě zavezeš do města, kde mě vyklopíš u banky, kde zjistím, jak jsem na tom vlastně s penězma. A ne, žádný protesty fakt slyšet nechci. +Posbírám se a následuji vlkouše k autu. Ráda jdu za ním, protože mám pěkný výhled na zadek. Ale jakmile v garážích míjíme naprosto úchvatnou zelenou Yamahu R6, zastavím se+ Ehm... tahle kráska je taky tvoje? +a i když zavrtí hlavou že ne, jdu se se zmíněnou krasavicí seznámit+ No ty seš ale úžasná +pohladím naleštěný kov a vyhoupnu se na ni. V pažích ucítím známý sladký pocit chvění a zadívám se na Gabriela+ sedej +Klíčky jsou v zapalování, kdo by taky čekal, že ve smečkové garáži někdo šlohne motorku, že jo.+ No tak neboj se, dám na vás pozor vaše Chlupatosti, slibuju, že tě nevyklopím +mrknu na něj+ a můžeš se ke mě pevně přimáčknout, hm? +Nastartuju a protočím motor. Mašina mi poslušně zabublá mezi stehny. To si dám líbit.+ Já řídím, ty naviguješ jo? +Otočím k němu hlavu, když se posadí za mě a cítím jeho pevné tělo na svém. To si dám taky líbit, dvakrát prosím+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Hector » 11 črc 2015 12:36

J: Říkám ti, bude to hračka
H: Tím bych si nebyl tak jistej, si vzpomeň na Bookera, jak ho sejmul.
J: Měl jenom zasraný štěstí, Booker si vždycky moc fandil a podceňoval nepřítele. To já nedělám. A ty už vůbec ne, říkám ti, bude to hračka. +jen tak ledabyle pohladí svůj oblíbený žabikuch u pasu+ už se na toho parchanta těším.
H: +pohled mu ztvrdne+ Booker byl kámoš, a to co mu udělal, se kámošům nedělá. Už jsme tu, ten bar by měl být tady za rohem. +A taky tam je. Dva bodyguardi u vchodu se na ně dlouho zadívají, ale po chvilce diskutování je pustí dál. V baru je přítmí, automaticky se postaví bok po boku a prohledávají perimetr. Až do něj nakonec Jean dloubne a kývne hlavou k desáté hodině.
H: Mluvení nech na mě, víš, že to vždycky posereš.
J: +zavrtí hlavou+ naděláš
H: +přijdou ke stolu Jadea a Beccy+ Hola Amigo, tak se zase potkáváme, máš tu místo? Dáme si sklenku tequilly a trochu si popovídáme. +Sedne si vedle Beccy a po boku Jadea si sedne Jean.+ Víš, docela se nás dotklo, když se nám Booker vrátil.. jak bych to řekl... poněkud pocuchaný. +Nakloní hlavu na bok a na okamžik se podívá na Beccy+ Máš estúpido píchače Chica. Je to parchant. +Prohlídne si ji trochu víc podrobněji a pak se začne hlasitě upřimně smát, a nevěřícně se podívá na Jadea+ To si děláš srandu +pořád se otřásá smíchy+ Ty teď děláš do zubatejch? Nějaká forma terapie? +Ale v okamžiku se přestane smát, jako když mávne proutkem a z jeho výrazu by leckdo měl infarkt+ Máš něco, co chceme, a co jsi nám nějak zapomněl dát, při našem posledním kšeftu. My svou dohodu dodrželi. Takže +opře se zády o sedačku+ ty ses rozhodl obchod zrušit +prokřupne si prsty+ a to se mi amigo vůbec nelíbí, co Jeane, že se to nedělá?
J: Jo, to se teda kurva nedělá. A víš co? +prohodí k Jadeovi+ příště bys měl svoji malou recepční poučit, že nemá vykládat na potkání, komu v noci hulila ptáka +mrkne při těch slovech na Beccy i když jeho typ to teda není. A je vidět, že je na Jadea pěkně nasranej a nejradši by ho odkrágloval na místě+
Hector

Příspěvekod Gabriel » 12 črc 2015 00:06

+Pobaveně se pousměje nad tou poznámkou o patentování, ale samozřejmě mu dělá dobře vědomí, že na ni tak působí.+ Jak si madam přeje. +zašklebí se na ni vesele, banku tedy nekomentuje, ale po alfovsku si myslí své a udeří, až bude třeba. Zavede ji do garáže a vědom si praktické roviny jejich výletu, zamíří k černému SUV, pravděpdoobně majíc v plánu nechat ji zkoupit půl Bucureště. Když se ale zastaví u motorky, zvedne překvapeně obočí+ Jak přesně na tom chceš odvézt nákupy? +zeptá se s nefalšovaným zájmem, ale poslušně se usadí za ní a přesně dle jejího přání se jí přitiskne k zádům a obejme ji kolem pasu.+ Myslíš nějak takhle? +zapřede jí vrčivě do ucha, až jí horký dech sklouzne po kůži a nepatrně zesílí stisk na jejích bocích+ A jsi si vážně jistá, že nás nevyklopíš, miláčku? +zeptá se lehkým tónem a na zlomek vteřiny přejede rty po citlivé kůžičce těsně za uchem+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Jade » 12 črc 2015 15:57

tak tenhle sentiment nesdílím. +ohrne trochu ret, protože jemu jí teda líto rozhodně není+ nachcala si do talíře sama, tak ať se nediví, že jí v tom někdo vymáchá čumák. +odfrkne si+ měla naprosto nejvyšší pozici, jaký může někdo jako ona dosáhnout. +pokrčí rameny a potáhne si z cigarety, upřeně se na ni dívá, tím svým pohledem, který vyvolává dojem, že ví víc, než by se jí líbilo, a oči mu trochu blýsknou, když se tak zavrtí, skoro jako narážka, jestli nechce podrbat :D+ myslíš, že ti to budu jen tak vykládat? +uchechtne se trochu pobaveně, a nakloní hlavu na stranu; usoudí, že pokud by někdy snad chtěl mučit ji, šel by na to stejně jinak než přes mysl+ tak trochu oboje. +poznamená pak, a přimhouří oči, jak nad tím přemýšlí+ velká spousta lidí s kterými mám co do činění +protáhne, takže není pochyb o tom, jakej typ setkání to asi je+ je na fyzický mučení vcelku trénovaná. +odklepne si do popelníku+ nebo má minimálně zkušenost. zkrátka mají pocit, že bolest je něco, co se dá vcelku snadno přežít, jizvy vyblednou, tělo se zahojí. +prohlásí lehce, jako by se bavili o tom, co si objednají za drink+ zato mysl... +ušklíbne se fakt ošklivě+ je nejintimnější prostor. Před vpádem do něčeho tak soukromýho se nemáš kam schovat, je to zásah přímo do tvojí samotný bytosti. často víc traumatizující než znásilnění. +pokrčí rameny+ násilím na tak niterným místě můžeš způsobit hodně zajímavý věci a ani nevytáhnout nůž. +zkroutí rty do úšklebku+ a navíc... +dodá a nakloní se k ní blíž+ informace jsou zbraň. nejenže můžeš najít nejhorší obavy a... šikovně je využít... +zvedne koutek+ ale... co by sis vybrala, den mučení stříbrem, nebo aby ti někdo, koho z duše nenávidíš, vlezl do nejsoukromějších vzpomínek a zpřevracel je naruby? +zvedne obočí s úšklebkem a dívá se na ni, ale jak mu oči sklouznou někam za její rameno, výraz se mu změní a oči ztvrdnou, jako kdyby viděl něco, co ho ani trochu nepotěšilo+
Pánové. +opře se do židle s úšklebkem, a pravá ruka mu ne zrovna nenápadně sklouzne k pasu, kde má pouzdro, zatím zakrytý bundou+ když jsme se viděli naposled, odtáhli jste jak spráskaný psy. +poznamená a na rtech mu hraje pohrdavej úsměv, vypadá v klidu, ale očí se ten úsměv ani nedotkne, a určitý napětí v ramenou prozrazuje, jak moc je ostražitej a připravenej udělat jim mezi obočí kulkou třetí oko+ musím říct, že ten pokornej výraz vám slušel o moc víc. +protáhne s tím svým arogantním úsměvem+ A mně se zase docela dotklo, že se váš kámoš neobtěžoval zaplatit za služby, který si objednal. +opáčí+ ale už jsme si to s Bookerem vyjasnili, řek bych, že to pochopil fakt rychle. +usměje se široce, takovým lehce predátořím způsobem+ buď tak laskav a drž svou pozornost dál od mýho ptáka, nebo dostanu chuť zkontrolovat toho tvýho. +blýsknou mu oči varovně, a rozhodně tím nemyslí, že by si ho chtěl poměřovat, naopak by ta malá seance zahrnovala hodně ostrej nůž a dost krve+ jenomže, amígo +nakloní hlavu na stranu+ každej obchod má dvě strany. Booker moc dobře věděl, do čeho jde, a že reklamační oddělení si nevydržuju. Věděl jaká je cena, a nezaplatil, takže mi řekni... +nakloní se trochu blíž+ proč bych se měl obtěžovat dodržovat svoji půlku? +zvedne tázavě obočí, a zase se opře+ mám pocit, že už jste trochu přetáhli večerku, pánové. +dodá, a dá jasně najevo, že podle něj konverzace skončila+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 12 črc 2015 19:26

Však jsem řekla, že "skoro líto". +ušklíbne se. Pak ho se zájmem poslouchá+ Jo, to je pravda. Ale občas se stane, že fyzická bolest zasáhne i mysl. Není vyjímečný, když mučený zešílí. +mimoděk si prsty přejede přes zjizvené předloktí, přestože má ruce až po zápěstí zakrytá černou krajkou, jde zvrásněná, zhrublá kůže poznat+ Ale rozhodně souhlasím, že pokud bych si mohla vybrat, zvolím spíš tu fyzickou. +přikývne a znovu se chopí skleničky+ A ve svý hlavě už nechci nikoho. Bez ohledu na to, jaký city k němu chovám. +samozřejmě si je vědoma svého spojení s Jean-Claudem, ale pro to se rozhodla dobrovolně, takže to nebere jako invazi, spíš jako dlouhodobou návštěvu:D Když se jeho výraz tak náhle změní, sama instinktivně sklouzne rukou dolů a ovine prsty kolem rokojeti dýky. Neotočí se, počká až si sednou a pak se podívá na svého nového souseda+ Dík za varování. Ale obávám se, že já nejsem o moc lepší. +zvedne pobaveně koutek. Nepovažuje za nutný uvádět jejich vztahy na pravou míru. Nakonec k tomu, aby to byla pravda, chybělo opravdu málo:D Když ale zmíní slečnu recepční, pomalu otočí hlavu zpátky na Jadea a to pobavení skryje jen opravdu s vypětím sil.+ Za dobrotu, na žebrotu. To máš z toho, že zachraňuješ nevinná bílá hrdla. +pokýve vážně hlavou a napadne ji, jak moc je pravděpodobné, že teď místo svých starých známých, zabije Jade ji:D A tak se radši dál jen společensky usmívá, poslouchá Jadea, ale hlídá i chlápka vedle sebe, připravená na to, že situace se nejspíš zvrtne během několika následujících okamžiků+
There's hell in your eyes
So let your demons dance with mine
We'll kill each other some day
But now is not the time
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 13 črc 2015 14:32

Prosim tě, copak si myslíš, že mám v plánu zkoupit půlku Bukurešti? +zvedne překvapeně obočí+ Víš, ve 21. století fungují i donáškové služby až do domu. Jen si vyberu co chcu, k tomu motorka dostačuje. +mrknu na něj a spokojeně se zavrtím, jak se ke mě přitulí, zimomřivka na mém těle se zdvojnásobí. Aneb double vzrušení+ Děláš to mooc hezky +trochu zavrtím zadečkem, aby to neměl tak jednoduchy.+ Hmmm... +Už to nevydržím a zamručím jak spokojené kotě. Nakloním hlavu k němu a z lehka mu přejedu rty po jeho+ Tak o tom vůbec nepochybuj, lásko. +Vrátím mu to, a už na nic nečekám a rozjedu se. ADrenalin mi okamžitě zaplaví mozek. Je to pecka! Jedeme, ne přímo letíme z neobydlené části města do té osídlené, proplétáme se provozem. Řídím se podle Gabrielových pokynů až k centru města. Zaparkuju, ještě chvilku sedím+ Tak tomu říkám slast. +V očích mi svítí jas.+ Pohlídej mi na chvilku tuhle krásku, hned jsem zpátky. +Vtisknu mu klíčky do dlaně, přičemž ho trochu pohladím po prstech a vejdu do banky. Zajímavé, jak jsou všechny banky vevnitř stejné. Zjistit stav mého účtu nebylo nic moc složitého. Dokonce mi vystavili kartu na počkání, tomu říkám protekce, když zmíníte jméno místního Alfa samce. S plastovou kartou v kapse dojde zpět ke Gabrielovi. Hříšně mu to na té motorce pasuje. Zamávám kartou+ Teď tě zvu na oběd, a pak mi budeš dělat otroka, teda konzultanta při hadrách jop?
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Hector » 18 črc 2015 06:20

H: +Zadumaně a děsně soustředěně vstřebává Jadeovi tlachy, na obličeji se mu nehne ani jeden jedinej pitomej sval, když mluví o Bookerovi, což se o Jeanovi říct nedá. Uplně je vidět jak to v něm vře. V jednom okamžiku už téměř vyletí, Hector však jen otočí hlavu a podívá se, což stačí, aby se zas sklidnil.+ Pokora se dost přeceňuje, zvlášť k parchantům, jako jsi ty. Abysme to shrnuli, bez těch zbytečnejch řečnickej průjmů. Máme nedodělanej obchod, a my ten artefakt prostě chceme. +Narovná se trochu+ Abys tomu rozumněl ty vychrtlej zmetku, nemám absolutně žádnou chuť s tebou smlouvat, ale +vztyčí ukazováček, jako aby si vyžádal pozornost+ chci ti ukázat, jak jsem velkorysý, a nabízím ti nové obchodní podmínky. Dvakrát tolik, a slib, že se moji chlapci vzdajíí lovu na tebe, což +přátelsky se k němu nakloní, jako by kamarádsky mu chtěl něco říct+ Je v tuhle chvíli počin, kterej vykonávají. +Mrkne na něj+
J: Udělej mi tu radost, a neber to +protáhne si pracky a prokřupe prsty a krk, jako by se rozcvičoval+
H: Ale, ale, Jade záchranář? to si nech napsat jako reklamní ceduli před tím svým kutlochem +koutky mu škubou, ale přesto má tvář vážnou+ Až to tady s tim cucákem skončíš Chica, ozvi se, popijeme tequilu +trochu ji sjede pohledem, páč se mu výhled docela zamlouvá. Ale radši věnuje pozornost zas Jadeovi+
Hector

PředchozíDalší

Zpět na Beccy´s Earth