Dovolená Gabriela a Syriany

Moderátor: Rebecca Altamirano

Re: Dovolená Gabriela a Syriany

Příspěvekod Syriana Spinnel » 03 zář 2016 23:22

Lásko, vypadá to naprosto báječně, myslím, že si dopřeju snídani až do postele častějc +uculí se a pustí se do toho, no nejdřív vypije skoro půl hrnku vařícího kafe.+ hmmm to je slast. Noooo postele +kousne se ze vnitřku do tváře.+ jenom takový ty skládací, z toho by tě bolely záda, ale vzala jsem je pro všechny případy! +Celý krásný den pak stráví bohulibými činnostmi jako je milování, lenošení, čtení - teda Syr si četla G to prospal. Až se den nachýlí ke svému konci a je večer, a oheň plápolá a komáři bzučí, je vidět zas to hvězdný nebe.+ Schválně měly by padat Perseidy, co by sis přál? +položí filozofickou otázku a chystá při tom špekáčky.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 zář 2016 20:25

+s těma postelema to řekl fakt spíš ze srandy, takže když mu to v podstatě potvrdí, skoro se poleje svým kafem+ Mě z tebe fakt trefí šlak. +vrtí se smíchem hlavou+ Co bych si přál? +vzhlédne k nebi a pak se pousměje a podívá se na ni+ Abych byl už pořád tak šťastnej, jako jsem teď. Nebo aspoň z poloviny, ať nejsem tak neskromnej. +zazubí se+ A ty? +zadívá se na ni zvědavě+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 zář 2016 20:52

+Jenom nevinně zamrká řasama, a nechápe, co je na tom k smíchu.+ Ale to nééé, náhodou nikdy nevíš, kdy se nám budou hodit. +Pak se tak mile usměje, jeho slova ji zahřála u srdce a někde ještě hloubš.+ To je hezký... no já... +na chvilku se zamyslí a hned ji napadá asi milion věcí.+ Asi aby všechno klapalo tak, jak jsem si to nalajnovala +poví mu zadumaně a zavrtá mu hlavu pod bradu.+ Taky jsem s vámi šťastná vaše chlupaté veličenstvo. +líbne ho do koutku rtů.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 zář 2016 21:45

To rozhodně. +přikyvuje souhlasně, ale koutky mu pořád zrádně cukaj+ Tak ty sis něco nalajnovala? +koukne na ni s pozdviženým obočím a v očích mu zajiskří+ A copak přesně, to mě docela zajímá. +zavlní na ni obočím+ A dej to sem, děsně ti to trvá a já mám hlad jak vlk. +vycení chrup a sebere jí špekáčky. Pak se ale ještě skloní a políbí ji pořádně+ To jsem moc rád. +usměje se něžně, ale pak mu blýskne ďábelsky v očích+ Ne že bys měla nárok na reklamace. +podotkne se smíchem v hlase+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 zář 2016 21:55

No jo, mám svý plány +zahýbe na něj obočím.+ on je to docela dlouhý seznam... +trochu se cuká.+ abychom s dětma našli dobrou cestu, s Viktorem to vyřešili všechno v klidu, aby se mi dařilo vést s tebou dobře smečku.... Je toho hodně.... hééj, já ho chci ale uplně tentonc... černouškovýho, vždyť víš jak miluju jak to křupe +nicméně pruty mu předá, at se činí.+ Prej reklamace +už se taky směje,+ abych ti nevyreklamovala to odpolední... ehm +v očích jí taky blýskne.+ se mi zdá žes to trochu odbyl +zaryje hloubš a tváří se jak neviňátko.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 zář 2016 22:08

S tím prvním a druhým ti bohužel nemůžu pomoct. +pohladí ji po tváři a povzbudivě se usměje+ Nicméně o tom dalším vůbec nepochybuju. +ujistí ji s naprosto sebejistým výrazem+ No jo, dostaneš svůj černej oharek. Nemám ty tvoje rovnou hodit do ohně? +táže se zcela vážně a koutky mu cukají smíchy+ Jo tak odbyl....+oči mu potemní, aby je vzápětí přelila bledě zlatá; promyšleně odloží nabodnuté špekáčky bokem a pomalu k ní zamíří, tím predátořím způsobem, kterého jsou schopni jen skuteční predátoři.+ Nějak jsi mi zvlčila, se mi zdá...+usměje se zubatě a blíží se k ní+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 zář 2016 22:16

To říkám pořád, že jsi optimista +pousměje se.+ No néééé, jako jak do ohně, to se musí systematicky otáčet, dokud to nebude mít tu správnou temnou barvu. +Poučuje ho, jak na to.+ Možná... +hlas jí trochu klesne, jak vidí ty jeho kukadla.+ Ehm, neměls náhodou hlad jak vlk? +podotkne věcně, ale to už se k ní blíží a Syr má jedinečnou možnost se cítit jak Bambi.+ Dáš mi na holou? +pozvedne obočí, co s tím jako hodlá dělat. Přesně takového ho miluje, to jak z něj každým pórem prosakuje nebezpečí a mužnost...+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 04 zář 2016 22:25

To měl. A pořád mám. Možná ještě větší než před chvílí...+ujistí ji klidně, ale podle výrazu má na mysli zcela odlišný druh hladu+ Hmm, možná bych měl, že? +zamyslí se poctivě nad jejím návrhem a pak po ní zcela nečekaně skočí, přitáhne k sobě a zaútočí na její rty, jakoby ji snad chtěl opravdu sníst. Rukama jí sjede po zádech a pevně sevře v dlaních její zadeček a zvedne ji na sebe+ Protože jsi pořádně zlobivá vlčice...+zavrčí jí do rtů+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 04 zář 2016 22:41

+Po těle ji přeběhne příjemný zamrazení.+ hmmm to bys nejspíš měl +přisvědčí a endorfiny začnou krví putovat jak zběsilé.+ Ah +zavýskne, naprosto vyvedená z míry a za chvilku téměř bez dechu zajatá v jeho objetí i polibku. Pevně se kolem něj semkne nohama, prsty ve vlasech.+ to jsem celá já +špitne mu zadýchaně do rtů a pak o do spodního zákařně kousne, trochu, malinko, bolestivě.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 05 zář 2016 13:21

+hluboce zavrčí, když ho kousne+ No když myslíš...+prohodí a pak si sedne do toho křesílka, co jim tam připravila a než se stačí vzpamatovat, leží mu hlavou dolů přes nohy, zadeček hezky vystrčený. Jednou rukou si ji přidržuje, aby mu třeba neutekla a druhou ji pohladí po zadečku a vzápětí ji nečekaně pleskne. Ne nijak silně, ale rouzhodně to cítí, obzvlášť když si tak příhodně oblékla jen tenké, krajkové kalhotky. Střídá hlazení a laskání s plesknutím, až cítí, jak ta jemná kůže sálá horkem. Skloní s k ní a jemně ji kousne do lalůčku+ Už budeš hodná? +zavrčí hlasem prostoupeným touhou a pohladí její zvlhlý klín+
Gabriel
Kožoměnec

PředchozíDalší

Zpět na Beccy´s Earth