Bucuresti, Romania

Moderátor: Rebecca Altamirano

Re: Bucuresti, Romania

Příspěvekod Gabriel » 09 úno 2016 00:12

+položí svou velkou dlaň na její ručku a jemně ji stiskne. Pak se k ní trochu skloní a zadívá se jí do očí+ Už dávno jsem si ničím nebyl jistější. +zvedne si její ruku ke rtům a jemně ji políbí na klouby prstů.+ Tak to je naprosto v pořádku, protože tenhle pocit bude velmi pravděpodobně oboustranný. +zazubí se a stín starostí z jeho očí trochu ustoupí+ Jo, jdeme. Musíš se najíst. +prohlásí neústupně, ale v očích mu pobaveně zajiskří a zamíří společně do domu+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 09 úno 2016 00:20

:Q ehm...

+Na tohle nelze odpovědět. Jen úsměv na tváři se jí rozšíří táááák moc. Když ji políbí na hřbet ruku. zajede mu volnou do vlasů a pohladí ho. Pak se zasměje.+ Tak v tom případě je to všechno tak, jak má být. +Načež ale protočí oči.+ Ale já opravdu nemám hlad. +stojí si neústupně za svým, protože po událostech onoha večera ji chuť na jídlo fakt přešla.+ Ale ráno... +slíbí mu, jak prochází chodbami.+ ráno mi můžeš udělat obrovskou +ukáže mu rukama jak děsně moc obrovskou+ snídani do postele a k tomu konev horké čokolády. +Zahýbe na něj významně obočím, zvědavá, zda to smlouvání klapne.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Jade » 09 úno 2016 00:32

+loupne po ní pohledem, a místo odpovědi vyhodí špačka z okna+ skvělý. +zavrčí, když si uvědomí, že zdaleka netrpěla tak jak by si byl představoval+ tak nějak pochybuju, že ve volným čase akorát barmaníš. +ušklíbne se, a vstoupí z auta, protáhne se až mu klouby zapraskaj, a cítí v sobě tu uskladněnou nevybitou energii, kterou si nashromáždil na tu velkou slávu, co se nakonec nekonala+ a pořád je tu tvoje splátka... +zvedne koutek a oči se mu zalesknou+ což bude zábava přinejmenším pro mě. +dodá pobaveně a nastoupí do výtahu+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 09 úno 2016 00:55

Jo, tak nějak. +kývne souhlasně na jeho hodnocení+ to by mě zajímalo, z jakýho důvodu o tom pochybuješ. +ušklíbne se pobaveně+ No jasně. Aby ses náhodou nezapoměl zmínit. +zavrčí a pobavení je fuč:D+ Jo, tím jsem si celkem jistá, že jen pro tebe. +zatváří se kysele.+ Kdo by to byl řekl, že budem tak brzo zpátky. +konstatuje když otvírá pokoj a vejde dovnitř. Efektivně si hned pobalí zbytek věcí, většinu stejně ani nevybalila. Nevidí důvod, proč se ještě zbytečně zdržovat. Když je s balením hotová, vyrobí v mezičase přenášedlo a čeká na Jadea+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 09 úno 2016 01:02

+poctivě se nad tím vyjednáváním zamyslí, ale nakonec zavrtí hlavou+ Ne. Aspoň něco malýho. Udělám ti snedvič. Ale ta snídaně ráno platí taky. +kývne s úsměvem a zamíří do kuchyně, kde se hned pustí do díla. Má to hotový rychle a kupodivu je to porce přesně akorát na zaplácnutí, nic těžkého. Pro sebe si udělá trochu větší, aby jí zas nebylo blbý, že na ni jen kouká, když jí. Když svoji pozdní večeři snědí, vezme ji zase za ruku a zamíří do jejich pokojů.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 09 úno 2016 11:53

+Celkem sama sebe překvapuje, že ani dál neprostestuje a sendvič zbaští, i když nemá vůbec chuť.+ Přísahám, že ze mě vypěstuješ kouli. +zavrtí jen hlavou a je ráda, že jsou konečně u sebe.+ Bohové, to byla ale noc. Ne že bych si stěžovala nebo tak, ale myslíš, že by už mohl být celkem klid, nebo se mám připravit na ještě nějaké další vypjaté situace? Totiž to budu potřebovat asi hodně čokolády. +Říká mu, zatímco si sundá bundu a pověsí ji na háček a sundá si boty. S bosýma nohama, jen v kalhotech a té "podprdě" k němu docape+ Jsem utahaná jak kotě +usměje se a na potvrzení svých slov zívne.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 09 úno 2016 13:13

+sjede ji skeptický pohledem+ Kouli jo? To asi těžko. +zvedne pobaveně koutek a přitáhne si ji k sobě+ Vypjatější než tohle snad ne. Ale politika je taky hrozná věc. Obzvlášť ta vlčí. +povzdechne si a líbne ji na čelo.+ No proč jak. +uculí se a zvedne ji do náručí. Pořád ho dost znepokojuje jak hrozně je lehoučká.+ Tak jdeme spát, ty kotě jedno. A vyjímečně myslím opravdu spát. +zdůrazní a přísně na ni koukne, načež ji odnese do jejich obřího pelechu:D Položí ji do postele a dojde ještě všude pozhasínat, jen v obýváku nechá svítit malé noční světlo a dveře do ložnice nechá pootevřené, aby nebyla úplná tma. Pak si vleze za ní a hned si ji přitáhne k sobě a políbí ji zezadu na krk+ Budu tě hlídat...+zašeptá a vdechne její opojnou vůni+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 09 úno 2016 14:11

se ještě uvidí +zamrmle a pak se mu zavrtá do objetí+ Neboj cukrouši, pomůžu ti jak budu moct a bude v mých silách +usměje se na něj nahoru a líbne na bradu. A stulená na jeho výstavní hrudi se nechá odnést do postele. Které jedné by se to nelíbilo+ Na tohle bych si hned zvykla +uculí se a rozvelebí se v pelechu.+ Hm, nezdá se ti ta postel trochu moc... megalomanská? +jestli to náhodou nepřehnali s tou velikostí.+ Nechej... +ale nechá svítit a tak se zklidní a zatím se vysleče a stulí se na bok.+ Náhodou to ty si vždycky začneš a já už se pak neudržím víš. +Zamrouká už se zavřenýma očima.+ Jsi prostě... +Znovu zívne+ nenapravitelný prevít. +pohladí ho po ruce, kterou ji objímá a při rytmu jejich srdcí usne.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 09 úno 2016 14:50

Já vím, že jo. Spolu všechno zvládneme. +řekne s jistotou v hlase+ To si klidně zvykej, nehodlám na tom nic měnit. +zamručí a znovu ji líbne na krk.+ No, možná trochu je. +souhlasí s úsměvem, který může dobře cítit na kůži.+ Já? No možná trochu. Jenže si prostě nemůžu pomoct. +přitulí si ji ještě blíž+ Hmm, jo. To asi fakt jsem. +souhlasí vážně, ale usmívá se. Je vzhůru dokud nepozná, že usnula a pak teprve se podvolí spánku i on a usne, stále ji svírajíc v objetí+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Jade » 10 úno 2016 18:48

instinkt. +zavlní obočím+ na takový věci nezapomínám, jen se neboj. +ušklíbne se levým koutkem, vejde s ní do pokoje, a začne balit; má s sebou jen málo věcí, a většina jsou stejně zbraně. Převlíkne se z pracovního. Naůl zhojená rána, kterou čerstvě utržil, je ale pryč, místo ní mu rameno pokrývá hladká kůže; jizvy, kterých si mohla všimnout na jeho těle při ošetřování, taky zmizely kdovíkam. Natáhne si nový tričko, starý zahodí do tašky, navrch přidá noťas, a otočí se k ní+ můžeme. +podotkne, a přehodí si tašku přes rameno+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Beccy´s Earth