Bucuresti, Romania

Moderátor: Rebecca Altamirano

Re: Bucuresti, Romania

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 10 úno 2016 19:01

Chmmm...+zamrčí jen popuzeně a schávlně okázale ignoruje jeho svlíkací představení:D Když je připravený, sjedou zase dolů na recepci, zaplatí, přestože tam nebyli ani den a vyjdou z hotelu. Tam pak zalezou někde stranou, Becca si do dlaně položí přenášedlo a za okamžik už je přenese do jedné z postranních uliček u hotelu+

THE END! (neuvěřitelné! :D :smich: )
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 02 bře 2016 22:27

Syriana Spinnel píše:+moc jí pomáhá, že ji drží u sebe. Zaboří obličej do toho místečka pod hranou čelisti a nechává se uklidňovat vdechováním jeho vůně. A kdyby věřila v boha, modlila by se aby tam už brzy byli. A taky je na sebe naštvaná, za tu hysterickou paniku.+

+a kupodivu po nějaké době to opravdu vypadá, že jdou na přistání, David s tím ďábelským strojem dosedne na heliport hladce, jako do peřinky. Vypne motory a konečně si všichni můžou sundat sluchátka+ Děkujeme, že jste cestovali s Lugaru Airlines. +zazubí se na ně dozadu, pak kývne s úsměvem na Gabriela a vypadne+

Jsme doma, zlato. Zvládla jsi to. +usměje se na ni něžně a pohladí ji po tváři+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 02 bře 2016 23:41

+nejdřív otevře jedno oko, a pak i druhé. Nic se nehýbe, je ticho. Dave je neskutečně vtipný.+ hahaha +vymáčkne ze sebe ale jak vidí ten jeho vyzubený úsměv mrkne na něj.+ asi mi odpadnou ruce. +snaží se dostat z toho postroje ven. Pípne ji smska, přečte si ji a pak ukáže mobil vlkovi.+ hledá mě chůva, nepřišla jsem domů včas na oběd. +napíše odpověď: VYTASIL SE NA ME S VRTULNIKEM, VOLEJ I VZDUSNOU PODPORU!
A konečně se zase usměje na G.+ ZdÁ se, že to se mnou myslíš vážně vážně +vrátí se k jejich konverzaci před asi dvěma hodinami.+ jsi cvok, ale jestli mě ještě donutíš někdy do toho vlézt, budeš mit vážný problem. +pak ho hladově, nedočkavě, hluboce políbí.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 03 bře 2016 14:53

+odepne ji z pásů a pomůže jí ven+ No sakra, tak to můžeme být rádi, že se nám sama nevydala po stopách. +zasměje se+ To si piš, že to myslím vážně. Ztratil jsem tě už dvakrát a potřetí rozhodně nehodlám tuhle chybu opakovat. +zní to jako slib, nebo přísaha+ Dobře, píšu si "už žádný vrtulník". +cukne koutky a polibek jí vášnivě opětuje+ To asi budu muset pořídit soukromý tryskáč...+zamyslí se tak akademicky, když polibek přeruší+ Do toho bys vlezla? Nebo jsi v tomhle jako Becca, která nevěří ničemu, co váží stovky tun a lítá to? +zazubí se na ni; mezitím dojdou k autu, které tam stojí na parkovišti a když se usadí, nastartuje a vyrazí domů+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 03 bře 2016 14:56

+nad smskou nevěřícně zavrtí hlavou+

"Jsi borec, ja bych do toho nevlezla! Vzkaz tomu vlcakovi, ze jestli se ti neco stane, dojedu ho osobne stahnout z kuze. Mejte se, hrdlicky:P" +odešle zprávu a rozhodne se jít se konečně taky prospat:D+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Syriana Spinnel » 05 bře 2016 21:44

No hádám, že ještě tak dvacet minut a měl bys ji tak říkajíc za ocasem, brouku. +zakření se. A při jeho vyznání se jí málem podlomí kolena. Pohladí ji to po srdci, až jí to vleje do žil horkost. Je to víc, než kdyby řekl ta dvě obyčejná slova. Přitiskne se k němu a chvilku stojí jen v pevném objetí, oči se jí možná trochu lesknou.+ Tryskáč.... +zaúpí a div že neprotočí oči+ Chlapi a jejich hračky... +mrmle si pod fousy.+ Možná víš, když bys mě opil, zavázal oči... sakra já nevím. +Nasedne do auta a pořád nad tím nějak přemýšlí.+ Zkusím se zeptat B. jestli by pro mě nenašla nějaký... víc pohodlnější způsob dopravy. Dojedou před "jejich" dům a Syr se usměje. Moc se jí líbí mezi těmi lesy, v přírodě.+ Home sweet home. +Jak tak míří do jejich pokojů občas potkají nějaké podřízené vlky a Syr se už naučila na ně necivět, jen jim pokývne na pozdrav a sem tam se usměje, jako například, když potkají Willa.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 06 bře 2016 23:46

Ani by mě to nepřekvapilo. +ušklíbne se pobaveně; když se k němu přitiskne, jen ji sevře v objetí a políbí ji do vlasů+ Dobře, tak já se příště polepším a zavážu ti oči, než tě posadím do vrtulníku, jo? +zamrká na ni vesele+ Dobrý nápad, myslím, že ona na něco určitě přijde. +přikývne souhlasně+ Vítej zpět ve vlčím doupěti. +mrkne na ni s úsměvem, když spolu vejdou dovnitř. Po chvíli proplétání spletí chodeb dojdou do jejich pokojů a Syr zjistí, že už tam opravdu v podstatě bydlí. Má tam svoje věci, které spolu posledně nakoupili, v koupelně má svůj kartáček, hřeben i různé další kosmetické serepetičky, včetně flakónku oblíbeného parfému. Prostě jako doma.+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 07 bře 2016 11:38

Tys mě tady dokonale zabydlel +uculí se a přejíždí pohledem od jednoho jejího předmětu k druhému, a jak to tam hezky pasuje, jako by to tam bylo odajkživa.+ Já jsem tak ráda doma +vyzubí se a začne si pomalu knoflíček po knoflíčku rozepínat košili, pak i manžety až je celá rozepnutá a pohledem nepřestává sledovat Gabriela. Pak ruce spustí níž, rozepne přezku opasku, knoflík kalhot a rozepne zip. Neskutečně pomalým pohyb zahákne palce za okraj a začne je stahovat dolů, nechá je jen tak napůl stažené ze zadečku a čeká, jak dlouho to ještě Gabriel vydrží, než to z ní strhne dolů. Zkopne z nohou botky na šteklech až je zase malinká tak, jake je na to zvyklý.+
Syriana Spinnel
VIP Member

Příspěvekod Gabriel » 07 bře 2016 21:46

Taky jsem rád, že jsi doma. +usměje se na ni, ale když si začne rozepínat knoflíčky a zjevně hodlá pokračovat dál, pohled mu ztěžkne, ale zůstane nehybně stát a jen ji pozoruje. Nakonec ale jediným krokem překovná vzdálenost mezi nimi a sevře ji v obětí+ Ty jsi ale malá pokušitelka. +zamručí jí do rtů, než je spoutá vášnivým polibkem. Zároveň zručně dokončí, co začala a stáhne jí kalhoty z boků. Sjede jí po zádech dolů až na zadeček, který sevře v dlaních a zvedne ji do vzduchu, jakoby nic nevážila. Nepřestává ji líbat a cílevědomě zamíří do ložnice. Aniž by ji pustil, klesne s ní na postel a stáhne jí z ramen rozepnutou košili a jednou rukou zkušeně rozepne i podprsenku a obojí hodí někam na zem vedle postele. Konečně osvobodí její rty a sklouzne jí po krku dolů, zlehka ji kousne do klíční kosti a jazykem polechtá v krční jamce; rukama ji současně hladí po celém těle+
Gabriel
Kožoměnec

Příspěvekod Syriana Spinnel » 08 bře 2016 07:48

Hmmm, to tedy jsem... +zabrouká a pak to přijde. V mžiku je u ní, drží ji v náručí a překvapivě je skoro nahá. Vášnivě mu polibek opětuje a opět se v ní probouzí ten prvotní hlad. Ovine nohy kolem vlčkových boků a naprosto zřetelně cítí jeho ztuhlost pod kalhotami. Z hrdla se jí vydere zajíknutí...+ Gabrieli... +Hlas má přerývaný z polibků, mozek zamlžený, jediné co teď dokáže vnímat, je těžké mužské tělo na svém.+ jsi zatraceně moc oblečený +Zavrčí nespokojeně, načež prudce vtáhne dech. Tenhle chlap sakra ví, co na ni platí. Pak se uculí a překulí ho pod sebe, spokojeně se usadí na jeho klíně a shlíží na něj dolů.+ Dolů s tím. +Chytne lem trička a začne mu ho ztahovat z těla, přičemž odhaluje kousek medové pevné kůže za kouskem. Najednou se skloní a špičkou jazyka mu olízne bradavku. Až triko stáhne uplně.+ Ahoj +řekne mu s úsměvem a opět ho hluboce políbí, špičkami prsou se dotýká jeho hrudníku a je zatraceně poznat, jak moc je vzrušená.+
Syriana Spinnel
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Beccy´s Earth