od Gabriel » 17 dub 2018 20:36
+nakonec se rozhodl, že pojede sám. Nebo sám...ne tak docela. Chvíli stojí u okna, dívá se ven a přemýšlí. Má jí zavolat nebo radši ne? Nebude to už moc agresivní vzkaz? Na druhou stranu přijet sám by mohl Ozera brát jako slabost. Takže jedna neutrální záloha mu určitě nemůže být brána za zlý. Co na tom, že to je tak trochu menší kavalerie. Ale nevypadá tak a když budou všichni hodní, civilizovaní a pohostinní vlci, nikdo ani nemusí zjistit, jak moc umí tahle malá kavalerie klamat tělem. Spokojeně se ušklíbne, zvedne telefon a vytočí známé číslo+
B: Gabrieli? Co se zas děje? +ozve se bez pozdravu, hlas poněkud ostražitý+
G: Jak víš, že to jsem já? Mám přece šifrovaný telefon. +zamračí se nespokojeně, i když ví, že to ona vidět nemůže+
B: Jistě je to skvělý šifrování, ale ten můj program vymýšlel Bůh. Nebo teda polobůh, ale to je detail. +ušklíbne se pobavně+ No tak o co jde, vyklop to. +pobídne ho zvědavě+
G: Bereš ještě práce jako ochranka? +vezme to trochu zeširoka+
B: +chvíli je ticho a přemýšlí+ Záleží na tom čí ochranka. A z jakýho důvodu. +drží se radši při zdi+
G: Jako moje ochranka. +vyklopí to nakonec+ Nebo spíš záloha. Malá, skrytá kavalerie. +usměje se do telefonu zubatě, což je poznat i bez vizuálního přenosu+
B: Panebože, do čeho ses to zase namočil. +protočí oči+
G: Já ne, to moje drahá polovička. +povzdechne si lehce podrážděně+
B: +ostře se nadechne+ Fajn. Tak kde a kdy? A do jak velkých potencionálních sraček lezu? +optá se lehce sarkasticky+
G: Rusko. +řekne jen+
B: +okamžik je ticho+ Děláš si prdel, že jo? +ale ví, že až takový smysl pro humor nemá+
G: Bohužel ne. A je to ještě lepší. Přesněji jde o čeljabinskou oblast. Ozjorsk. +nepotěší ji už vůbec+
B: Kurvafix, ta holka má větší talent na průsery, než já. A to je už fakt něco. +povzdechne si procítěně+ Ok, sedni na svůj tryskáč. Sejdeme se za Čeljabinskem. Zavolám ti až budu na místě. +típne to bez rozloučení a už jen to, že bude muset sednout do toho prokletýho vynálezu, jí náladu rozhodně nevylepší+