+když se z převráceného auta ozvou první výstřely, kryje se za nejbližším stromem+ Jestli mi udělaj díry do auta, ať si mě nepřejou...+zavrčí a pošle jejich směrem pár výstřelů na oplátku. Nijak zatím nemíří, ale spíš přemýšlí jak dál.+ Nijak zvlášť se mu tu s nima kočkovat nechce, kdykoliv se můžou objevit jejich zálohy. +poznamená a rychlým vykouknutím zkontroluje, jestli se snaží dostat ven. Pak k ní závan větru ale přinese známý a v tuhle chvíli pro jejich protivníky nijak dobrý zápach.+ Uniká vám nafta. Stačí jediná jiskra a máte zajištěnou kremaci. +houkne směrem k nim+ Nijak zvlášť se mi do toho nechce, upálení je hnusný, ale...+podívá se na Man a pokrčí rameny, naznačujíc že když nebude na výběr, udělá to+ Áaa sakra, tak teď to začne být teprve zajímavý...+zadívá se k silnici, kde se právě objevilo další povědomí SUVčko+
+zhruba ve stejné chvíli, kdy si posílají vzájemně "přátelské projektily", dosedne na malé letiště, patřící Divizi, soukromý tryskáč. Warren, Roan a Mia naskáčou do přistaveného černého (zase
) SUVčka a vyrazí podle souřadnic, které jim z operačního poslal Birkhoff. V autě si připravují svoje "hračky", Mia trochu nervózně sem tam loupne pohledem po Roanově speciálním kufříku. Když si jejích pohledů všimne, ohrne ret a mrazivě se ušklíbne.+ Určitě bude třeba uklidit...+prohodí jakoby nic a zlehka kufřík pohladí prsty. Mia se znechuceně odvrátí a podívá se na Warrena.+ Jaký je plán? +zeptá se raději na něco v čem si je jistější.+ Pokusit se zjistit co jsou zač a ideálně zachránit náš tým. V tomhle pořadí. +sevře rty, jeho priority jsou jiné, ale do toho nemá co kecat.+ Za pět minut bude na dohled... +prohodí s pohledem upřeným na silnici a skutečně za chvíli uvidí, tu malou bojovou linii pár set metrů před nimi.+