Gotham

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Gotham

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 14:07

Jasně, že je to kabriolet. +vede je před Tvrz, kde (je teplo) na ně čeká starej Bentley se staženou střechou a v něm dvě lahve šampaňskýho, krabice cigaret a Wenai si vleze za volant+ Nastupovat dámy! Doufám, že nás nechytnou poldové.

Obrázek
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 14:20

Určitě. Mrkne na Vici a následuje Wenai. Venku vykulí oči. To si děláš srandu, kdes to vyhrabala prosím tě? Šklebí se pobaveně a obchází toho veterána kolem dokola. Když tohle jezdilo po silnicích, já byla... Pak se zarazí a zmlkne, není si jistá, co přesně Vici ví o tom, co je zač. Střelí tázavým pohledem po Wenai. Ať klidně chytnou, však my bysme se vylhaly z každýho průseru. Uculí se sebejistě a zaleze dozadu.
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 14:23

+zasměje se+ To je naše auto, prášilo se na něj v garáži pěkně dlouho, tak jsem ho vytáhla. V tomhle jsem se učila řídit. +nastartuje+ Tak otevřete to šampaňský a taky mi nalejte. +zapálí si doutníček+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 14:26

Myslím, že my dneska pokutu nedostanem. +mrkne Beccy do výstřihu+ To je úplně parádní auťák! +prohlíží si ho nadšeně a nakýbluje se dovnitř+ Co? +zvedne tázavě obočí a kouká na Beccy, pač nic neví :D+ Tak a to šlápni, ať mi vlajou vlasy. +uculí se na Wenai, zapálí si mentolku a požitkářsky vyfoukne obláček kouře+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 14:36

Eee..no totiž... Zazírá na Wenai do zpětnýho zrcátka poněkud zoufale. No stejně by ses to dřív nebo později dověděla. Já totiž žila už v době, kdy tyhle autíčka brázdily silnice. Vybalí to rovnou. A už tenkrát jsem měla nějaký ten pátek za sebou. Dodá ještě a tváří se tak neškodně, jak jen dokáže. A nekoušu, fakt! Prohlásí a uculí se. Hmm šampáňo... Zkušeně dekapituluje první láhev. Budem to pít asi barbarsky z láhve, ne? Podívá se po nich.
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 14:41

No, tak to víš, jak se v tom jezdí, ne? +zazubí se na Beccu+ Skleničky budou někde pod sedadlem. +vyrazí směr Gotham+ Dámy a dámy, vítám vás na palubě nepravidelného letu směr město Gotham. Podíváte li se vravo a vlevo zjistíte, že jsou tam okýnka, zekterých je možné házet věci. V cíli budeme asi za dvacet minut.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 14:42

Oh. +zarazí se a otočí se na ni+ Teda já mám fakt kliku, každej druhej, koho tady potkám, není člověk. +zakření se+ No tak když mě nesežereš, tak je mi to asi jedno. +rozváží si to a radši se nezajímá o detaily+ Ukaž, pošli flašku dokola +natahuje se po šampíčku+ Co to má bejt vůbec za party? +koukne po holkách+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 21 led 2013 14:49

Hmm, jo. To vím. Co si tak vzpomínám, dost to drncalo. Ušklíbne se a když vyjedou, potřese odevzdaně hlavou. Tak si vzpomínám dobře. Uculí se pobaveně. No jo, tady to vůbec není jednoduchý. Ale jsou tady i naprostý mudlové, fakt. Jen jich asi nebude tolik. Zasměje se a pošle Vici flašku. Správně, taky si myslím, že skleničky jsou přežitek. No to by mě taky zajímalo, tady je hlavní organizátor. Píchne prstem Wenai do zad. Ty víš co máme čekat? Nakloní se mezi přední sedačky a odfoukne nějakou rybku z Wenainých vlasů, co jí leze do xichtu:D
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 21 led 2013 14:54

Ale nééé. +udělá nějaký kouzlo, takže to už nedrcá+ Aby nám nebylo špatně. +zazubí se na ně+ Nó... je to sponzorský večírek. Pořádá ho Bruce Wayne, dost bohatej týpek. +vezme si flašku a napije se+ Podařilo se mi splašit pozvánku, vypadá to jako nóbl a hóch akce. Hele. +ukáže dopředu+ To už je Gotham. +zachvilku vjedou do města+ Můžem tam udělat trochu vyrvál. +blýskne se jí v oku šibalsky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 led 2013 14:59

To je bezvadný! +natřásá se na sedadle a směje se jak cvok+ Jasný, na co špinit nádobí. +souhlasí, přihne si rovnou z flašky, vykloní se z okýnka a hlasitě zahouká+ Vúúúúú! Jedééém! +směje se na lidi, co na ně pohoršeně koukaj+ Tyjo, tak smetááánka, jo? +koukne zvědavě na Wenai+ Doufám, že nás nezavřou. +zahihňá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí