Řecko

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Řecko

Příspěvekod Xena » 13 bře 2017 17:30

to je sympatický. +uculí se na ni, a vezme si jen svůj příruční vak, když všechno pobrala ona+ Jo, jdeme. +usměje se vděčně, že ji bere s sebou, otevře jí dveře, a nějak pomalu se jí podaří slézt ze schodů a pak dolů do přístavu+ Dám ti peníze, musela jsi zaplatit loď. +uvědomí si+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 bře 2017 20:55

Myslíš? +usměje se na ni a pomůže jí ze schodů+ Tak jo. +přikývne na to placení+ Tvoje půlka dělá deset denárů. +vejde s ní na loď a pozdraví kapitána a loď už je nachystaná k plavbě+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 13 bře 2017 22:18

jo, to si myslím. +usměje se na ni pěkně, a když dojdou na loď, najde svůj váček s penězi a v něm odpočítá deset denárů a trochu navíc za ty lékařský věci, co kvůli ní musela koupit, a taky za pokoj+ Jak dlouho pojedeme? +zeptá se kapitána+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 bře 2017 22:28

Díky. +kývne na ni a vezme si od ní peníze rovnou do váčku, ani nepočítá, kolik to je+
+kapitán se pousměje a pohodí kudrnatejma polodlouhejma vlasama až se mu rozkýve naušnice v uchu+ Dva dny, krásky. +zazubí se na ně+ Přenechal jsem vám nejlepší kajutu na lodi, co bych pro vás neudělal.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 13 bře 2017 22:47

Děkujeme. +pousměje se a v duchu pobaveně protočí oči+ Nepochybuju, že jste si to nechal dobře zaplatit. +usměje se na něj+ Odnesu nám tam věci. +koukne na Wenai a zvedne vaky+ Jak dlouho pojedeme? +zeptá se kapitána tázavě+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 bře 2017 22:51

+kapitán zvedne udiveně obočí+ No... já myslím, že docela normálně. +pokrčí rameny a vezme jim vaky, aby se s tím netahaly a donese jim je do kajuty+ Poplujeme dva dny, když bude dobré počasí, jak jsem říkal. Přeji hezkou plavbu. +usměje se na ně a odejde+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 13 bře 2017 22:59

+Xena ho samozřejmě slyšela, to jenom já jsem pako :D+ Je nějak podezřele ochotný. +uculí se na ni, když kapitán odejde+ Počasí vypadá slušně, ale na moři se to může změnit pěkně rychle... +usoudí, když vyhlídne z okýnka+ Kterou chceš postel? +usměje se+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 bře 2017 23:07

+jen se pousměje+ Na světě jsou i hodní lidi, všichni ti nejdou po krku. +koukne na ni tak smířlivě+ Ty mi taky přece nejdeš po krku. +odtuší a ukáže na jednu postel, že si ji zabírá+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 13 bře 2017 23:14

To ano. +přikývne a usměje se+ Ale mezi námořníky jich moc není. +uculí se, a posadí se na tu druhou postel, co si nevybrala+ Dal nám vážně moc pěknou kajutu... +poznamená a váček s penězi si přiváže na opasek+ Už je ti líp? Nemáš hlad? +uculí se na ni+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 bře 2017 23:26

Nikde jich moc není, ale myslím, že on je dobrý člověk.+usměje se na ni a natáhne se na postel+ Mě? +koukne na ni překvapeně+ Mě je dobře, hlavně ty se nesmíš přepínat. Máš čerstvou ránu. +připomene jí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí