Cizí země

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Cizí země

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 led 2013 02:05

+v jedné ruce drží ty věci a druhou do vzduchu začne čmárat jakési značky a ty za sebou nechávají mírnou, pomalu blednoucí oranžovou stopu, Wenai do toho ještě mumlá zaklínadlo a za chvíli, v poslední chvíli, se před nimi objeví portál+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 06 led 2013 12:00

Funguje to! +vykřikne, když ucítí tu magii kolem nich, ale ta je z tolika předmětů tak silná, že kolem nich vyvolá silné magické pole a stěny nad jejich hlavami se začnou bortit a seshora se začne sypat kamení+ Skoč! +chytne Wenai za ruku a oba se vrhnou do portálu a pak je unese vír a vrhne je do jiného světa a oni nešetrně dopadnou na kamenitou zem+ Kde to jsme? +začne se Tony rozhlížet+
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 led 2013 12:16

+dopadne na zem a poněkud si tím vyrazí dech+ Huhh, +rozkašle se+ No měli by sme být u těch mnichů. Někde, kolem, ne moc daleko. +vyškrábe se na nohy a rozhlídne se kolem+ Aspoň doufám. Támhle je cesta.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 06 led 2013 12:26

+koukne na tu cestu+ Jo, je mi povědomá, nejspíš vede ke klášteru. Jsem rád, že jsme z toho podzemí venku +zhluboka se nadechne čerstvého vzduchu+ Ale máme ten krystal. To by chtělo nějak se odměnit +uculí se a z boční kapsy hábitu vytáhne doutník+ Dáš si? +mrkne na ni šibalsky, zapálí jej a podá jí ho+ Vždycky si nechávám jeden poruce a teď se hodí, když jsme o tamty přišli.
Kdo si hraje s ohněm, spálí se. Kdo si hraje se mnou, lituje, že si nehrál s ohněm.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 led 2013 12:33

+vykulí na něj oči+ Oh můj bože! +vyjekne nadšeně a nadšeně ho i obejme+ Miluju tě, Tony, to víš, že jo. +zazubí se na něj a dá mu pusu, pak vezme ten jeho doutník a přivoní si k němu a vypadá, jak okdyby právě prožívala orgasmus+ Oh... +vydechne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 06 led 2013 16:56

+jak se Wenai na něj vrhne, na okamžik ho to vyvede z míry, ale pak si poupraví hábit a ušklíbne se+ Co bych pro tebe neudělal +mrkne na ni a pak střídavě potahují z doutníku+ Ještě se mi nestalo, aby mě někdo miloval za to, že mu dám doutník +rozesměje se pobaveně a pak se zadívá nahoru do kopce, za kterým mizí cesta+ Co teď, když máme ten krystal?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 led 2013 19:30

+zasměje se+ Tos asi ještě nepotkal nikoho s absťákem. +potáhne si spokojeně+ No... Zkusíme zjistit, k čemu je dobrej. A tudíž proč ho chtěla. A pak se uvidí, jestli jí ho dáme, nebo ne. +zazubí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 06 led 2013 20:10

Jak to chceš zjistit? +stejně jako Wenai si labužnicky užívá to kouření+ Vytáhni ho... podíváme se na něj, co je na něm tak zvláštního. Třeba na něco přijdeme.
Tony Dolohov
Mág

Příspěvekod Wenai Lafayette » 06 led 2013 20:27

+tak Wenai ho teda vytáhne :D+ No... +převaluje drahokam v rukou+ Magický není. +zadívá se do drahých kamenů+ Možná je prostě jenom cený. Něco takovýho jsem ještě neviděla.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Tony Dolohov » 06 led 2013 22:16

( :lol: teď jsem si to přečetla zpětně a zní to pěkně úchylně :lol: :
+stejně jako Wenai si labužnicky užívá to kouření+ Vytáhni ho... podíváme se na něj, co je na něm tak zvláštního. :smich: )

+vezme ho do ruky a taky si ho pozorně prohlíží :D + Je velký... tím pádem pochopitelně cenný. Přesto si myslím, že to nebude hlavní důvod, proč tvá teta pro něj podstoupila to všechno. Spíš bych řekl, že krystal má být součástí něčeho... možná něco spouští.... co já vím? Co kdybychom jej ukázali mnichům... žijí tady celý svůj život, třeba budou o něm něco vědět.
Tony Dolohov
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí