Camorr - Mladí a neklidní

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr - Mladí a neklidní

Příspěvekod Locke Lamora » 17 led 2016 21:43

tak jo. +přikývne souhlasně, mrkne na Jeana, stoupnout si každej z jedný strany a jdou. na lodi je nejdřív zastaví stráže, aby je u cappy ohlásili, ale za chvilku pro ně někdo přijde že můžou do kajuty, kde sedí cappa a mračí se jak sedm čertů+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 led 2016 21:49

+vejde tam ke cappovi a s klukama se cítí trochu jistější, než kdyby tam byla sama+ Ahoj. Zdravím. +koukne na cappu a vyndá si z kapsy ten zub+ Nesu vám ho zpátky. Asi ho chcete. +pousměje se a přijde k němu a podá mu ho+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 led 2016 22:09

+kluci se postaví k ní, ale jsou potichu, a jen se snaží tvářit ochranářsky a nepřístupně. cappa koukne na ten zub co před něj položila, a pak na ni, a propíchne ji očima+ to nestačí. dlužíš mi ještě něco. +přimhouří oči+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 led 2016 22:12

Dobře. +přikývne a dá si te zub do pusy a snaží se říznout, ale nějak jí to vůbec nejde+ Sakra. +zamumlá a vytáhne si ho z pusy a pokusí se říznout do ruky, ale to jí taky nejde, tak si vytáhne kudlu a řízne se do ruky, do zápěstí a položí na tu krev ten zub a podá to Cappovi+ Jinak to nejde. +kouká na něj tvrdě a dospěle+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 led 2016 22:29

+Cappa ji pořád pozoruje a mezi obočím má vrásku, a Jean s Lockem jsou čím dál nervóznější, jak se jí to nedaří. Cappa koukne na ten zub, setře palcem trochu její krve a olízne ji+ co jsi zač? +zeptá se pak, pořád zachmuřeně, a ten zub nechá ležet mezi nima, protože si tu symboliku moc dobře uvědomuje+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 led 2016 22:32

Já nevím. +koukne na ten zub a pokrčí rameny+ Já jsem jenom já... +koukne na cappu docela nervozně+ Dycky jsem byla nějaká divná, no. +pousměje se nervozně a koukne na kluky+ Okov vám všechno o mě určitě řekl. Víc toho není...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 led 2016 22:51

já myslím, že víš. +koukne na ni tak přísně a pak se zamračí+ tak táhněte, písklata. +zavrčí pak+ a pamatuj si, že tě sleduju. vím moc dobře, co se děje v mým městě, a jestli s tebou budou potíže, nakrmím tebou žraloky. a pak uvidíme, jak to s tou tvou krví vlastně je. +ušklíbne se+ prozatím bude tahle krev symbolem naší smlouvy. +nalije si víno+ a teď vypadněte, pezoni moji. +odfrkne si+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 led 2016 22:52

+koukne na něj a jenom zavrtí hlavou+ Nevim. Už mizim, šéfe. +přikyvuje honem a pak se i s klukama vypakuje ven jak nejrychlejc může a je z toho celá paf+ Co to bylo?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 17 led 2016 23:05

+locke s jeanem vypadnou ještě rychlejc, a honem ven na pevnou zem+ no. +koukne na ně locke+ tak, přežili sme, tak asi dobrý? +zvedne nejistě obočí+ já nevim. +zavrtí hlavou a koukne na Jeana+ proč ses prostě nepořezala, +zeptá se jean váhavě+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 17 led 2016 23:07

No, že sme přežili bych brala jako velkej úspěch. +zasměje se vesele a koukne na ně uculeně+ No já nevím. +koukne na Jeana+ Snažila jsem se, ale nešlo to, fakt! +kouká na ně, aby jí věřili+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí