Hannibal Lecter

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 22:40

Hmmm to zní skvěle! +usměje se a vezme zeleninu, dá si ji na boční stoleček a začne ji krájet+ Slyšel jste o té nové vraždě? +uculí se+ Velmi zajímavé rozvržení.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 22:42

Je to naprosto skvělé, jistě vám to bude chutnat. +usměje se, chopí se velkého šéfkuchařského nože a brousku a začne ho zručně brousit+ Jen zběžně, žádné detaily. +pousměje se pro sebe trochu+ zasvětíte mě? +usměje se na ni+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 22:45

+pokukuje po něm, jak brousí nože a tajně se usmívá, protože se jí to moc líbí+ Našli ho uprostřed kruhového objezdu, na zádech, paže i nohy roztažené a vnitřnosti byli rozeskládány kolem něj. Je to na internetu. Jako... umělecké dílo. +pousměje se+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 22:48

+soustředí se na nůž, ale její pohled na sobě cítí, a líbí se mu to+ vážně? +usměje se, podá si maso, a plavně do něj zakrojí a krájí ho, ani pohyb navíc, a je to jako dívat se na umělce+ Musím se pak podívat. Policie to vyšetřuje? +podívá se na ni tázavě+ A co si o tom myslíte vy? +přimhouří lehce oči+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 22:52

Ano, policie. +přikývne+ Ale nevím, kdo přesně. +loupe zeleninu a skládá ji na úhlednou hromádku+ Mě se to líbilo. +pohlédne na něj a usměje se+ Bylo to jako... jako umělecké vyjádření. jako vyznání.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 22:56

Ano? +musí se usmát, protože je po čertech chytrá+ možná to tak bylo. Lidé s patologickými sklony mají své vlastní způsoby jak se vyjádřit. +pousměje se, a dotýká se masa jako kdyby to bylo tělo milenky+ Ale spousta lidí to nepochopí. +dodá a bokem se na ni podívá+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 23:02

Jistě, že. +usměje se na něj, tak pěkně a začne krájet zeleninu na kolečka+ Mě to přišlo okouzlující. +pousměje se, ale nepodívá se na něj+ No, vy tomu rozumíte. Jako psycholog, že ano. +střelí po něm pohledem s úsměvem+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 23:05

Jistě. Jako psycholog. +přikývne s úsměvem, do hrnce nalije trochu oleje a maso pěkně ze všech stran opeče+ Ale každý člověk je originál. Důležité je aby našel někoho, kdo jeho.... jazyku lásky rozumí. +usměje se a mezi rty mu problesknou zuby+ Máte dobrou techniku práce s nožem. +poznamená pochvalně+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 23:08

Jazyku lásky... +pousměje se a pohlédne na něj+ Víte, trochu mi to... no připomnělo vás. +pousměje se a sklopí oči+ Myslíte, že mám? Děkuji.
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 23:14

Mě? +zvedne k ní oči, ale zachová klid a nedá na sobě nic znát+ A proč? +usměje se se zájmem+ Vypadám jako mrtvola uprostřed kruhového objezdu? +zasměje se tiše+ Ano, většina lidí na to nemá trpělivost. Ale vy se s nožem vyznáte. +pousměje se+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí