Hannibal Lecter

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 23:19

Ano, vás. +přikývne a usměje se na něj+ Ne, na mrtvolu jste moc živý. +zasměje se+ A sexy. +mrkne na něj+ Jenom ten styl... Ale to nic, omlouvám se. +usměje se+ Vy to taky s nožem umíte. +koukne na jeho prsty a donese mu nakrájenou zeleninu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 23:22

Myslíte? +musí se rozesmát, ale dost mu to polichotí, a když k němu přijde, podá jí vařečku+ V pořádku, neomlouvejte se. Mám trochu morbidní věci v oblibě. +pousměje se, shrne zeleninu do hrnce a nechá ji míchat, postaví se za ni a dívá se jí přes rameno, zatraceně blízko+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 23:26

Já vím. +usměje se a vezme si vařečku a míchá a sem tam po něm koukne+ To se mi na vás líbí. +pousměje se a míchá naprosto odborně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 23:28

+popravdě to míchání sleduje jen tak na půl oka, protože ho víc zaměstnává její vůni přímo tam u něj, tak se skloní, přejede jí dlaněmi po bocích, nosem po krku na šíji, zhluboka nasaje její vůni a vtiskne jí polibek přesně do toho místa mezi krk a rameno+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 23:36

Hannibale. +přivře oči a míchá. Trochu se o něj opře a vydechne+ Jak mám míchat, když mě rozptylujete? Připálím to a pak budeme bez večeře. +pousměje se mrkne na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 23:39

ano? +zareaguje na svoje jméno zlehka, s hlasem podbarveným úsměvem a lehce ochutná její kůži špičkou jazyka+ poznám až se začne připalovat... počichu. +pousměje se, přejede jí rukama na břicho a přitiskne si ji trochu zadkem do klína+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 23:41

Tak dobře. +pousměje se a míchá, i když se na to nemůže vůbec soustředit, protože ji to jaksi vzrušuje, on ji vzrušuje+ To se mi líbí. +vydechne+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 23:43

Mně se líbí jak voníte... právě teď. +pousměje se, protože cítí, jak její tělo sklouzává do vzrušenýho opojení a vylučuje feromony, jak její vůně zintenzivní a ztěžkne touhou, a samotnýho ho to nenechává chladným, což ona může na zadku sama cítit, a musí se docela ovládat, aby neudělal víc než že se o ni jen otře+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2017 23:47

Řekněte mi, jak voním. Chci to od vás slyšet. +pousměje se a neodváží se přestat míchat, aby to nespálila, na zadku ucítí jeho erekci a dech se jí ještě prohloubí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 13 led 2017 23:49

neobvykle... omamně. jako pocit hedvábí na kůži. exoticky, neotřele, podmanivě... jako vzácná květina pod prvními kapkami deště. jako ztlumené světlo svic na broskvově hebké kůži. stejně, jako chutnáte. +pousměje se jí do kůže a lehce se o ni otře zuby, v kalhotech má kamenně, ale ani se nepohne+
Hannibal Lecter

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí