Camorr - výměna manželek

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Camorr - výměna manželek

Příspěvekod Locke Lamora » 25 úno 2016 13:04

+v jídelně na sebe Jean s Lockem mžouraj nad snídaní, a Sanzové, očividně plný energie, melou jeden přes druhýho o svejch nočních milostnejch výbojích+ dobrý ráno. +pozdraví ji sborově, dostane hrnek kafe, a nějaký sladký pečivo asi+ Jak se ti spalo? +zajímá se Jean+ Připravená vyrazit do města? +uculí se Locke+ můžeš zkusit něco šlohnout. +zazubí se na ni+ jo, dáme ti rychlokurz. +uculí se Jean+ máš vlastní nůž, nebo chceš pučit?
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 26 úno 2016 10:27

dobré ráno! +pozdraví a culí se jak jsou takoví nevyspalí+ noo spalo se mi kupodivu dobře.. až moc dobře! a nebýt budíčku, tak spím ještě pár hodin +směje se a vrhne se na snídani+ jůů já budu krást! ale nůž nemám.. jsem si říkala že by bylo divný dojet takhle na návštěvu.. s nožem +zazubí se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 26 úno 2016 13:43

nee, my bysme se neurazili. +uculí se+ já ti teda půjčím, jenom malej. +přikývne+ je to tvůj nejlepší kámoš, můžeš s ním prořezávat měšce, a přinejhorším ti poslouží v rámci sebeobrany. +vyhrabe v kapse nějakou kudličku+ Teda, někdo s tebou bude pořád chodit, ale kdyby náhodou. +dodá honem, aby se moc nevyděsila+ Základem úspěšnýho lupu, +začne Jean, a Locke se zatím natáhne okolo ní, aby jí podal cukřenku ke kafi+ je úspěšný odvedení pozornosti. +dodá Jean, Locke se na ni zakření, a zvedne ruku, ve který se mu houpe yohannky náramek, dejme tomu, že nějakej měla :D+ Odvedení pozornosti, a rychlý prsty. +doplní Locke+ ty to budeš mít jednodušší, než tihle ksichti. +mávne na kluky+ jseš pěkná, to chlapi rozptýlí. strčíš mu prsa pod nos, a než se rozkouká, prořízneš mu měšes a šlohneš hodinky. +zazubí se+
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 27 úno 2016 11:00

jůů, tak dík +pučí si kudličku a zkusí jak je ostrá+ teda sebeobranou mě radši nestraš!
no téda! jsem to vůbec necítila! +kouká jak najednou nemá náramek+ to chci taky umět.. ale myslím, že spíš dotyčnýmu urvu ruku i s náramkem než aby se mi to podařilo takhle hezky a elegantně +směje se+ Noo odvýst pozornost, to bych uměla +přikyvuje rychle+ to jo. Jenom nevím jak to zkloubím s tím kradením +zakření se+
Život je těžký. Potom zemřeš. Potom ti hodí do tváře prach. Potom tě sežerou červi. Buď rád, pokud k tomu dojde v tomto pořadí...
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 úno 2016 16:32

nebooj, když na tebe bude někdo sahat, zamávej mu tím kolem koulí, a ono ho to přejde. +uculí se+ já myslím, že to půjde, máš dlouhý prsty, je to jen o cviku. +usměje se na ni Jean+ nejdřív si zkusíš prořezat nějaký měšce, to je jednodušší, pač se jim jenom houpou u pasu. Třeba... vrazíš do chlapa, jakože zakopneš a přidržíš se o něj, druhou rukou mu prořízneš měšec a nastavíš kapsu, omámeně mu poděkuješ za to, že tě nenechal upadnout, a zmizíš. +zazubí se Locke+ Důležitý je rychle zmizet, jakmile máš hotovo, a kdyby tě náhodou chytili, zdrhat nejrychlejc jak umíš. +vykládá+ hele poď, zkus si to. +připne si měšec, a dělá, že je jako měšťan na vycházce+
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 27 úno 2016 22:10

hm.. a není jednodužší ten měšec rovnou odříznout a sebrat nenápadně? Tak jo! +stoupne si a jde naproti němu. Udělá že jako zakopne a zastaví se až o něj+ božínku! jsem to ale nemehlo co! to jsem vážně nechtěla, račte prominout +začne ho jednou rukou jakože oprašovat a druhou se snaží proříznout měšec.. no div mu neuřízne nohu+ sakra.. to.. chm! +zápasí s tím chvilku, páč jí to nejde, ale nakonec se zadaří+ jéééé! no.. asi budu potřebovat víc cviku +zašklebí se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 27 úno 2016 22:45

jestli ti to vyhovuje víc, tak to můžeš dělat tak. +uculí se, a Jean je kriticky pozoruje z jinýho úhlu+ no vidíš, nakonec jsi to zvládla. +uculí se, když se jí do kapsy u šatů sesype pěkná řádka zlatejch mincí+ můžeš je teda zkusit uřezávat, jestli chceš, ale pak musíš rychlejc utíkat. +zasměje se+ tak pojď, zkusíme to venku, třeba ti pomůže vidět to v praxi. +usměje se, a složí nádobí do dřezu. pak ji a Jeana zase vezme skrz padací dveře do chrámu, a zadním východem ven, do Camorru zalitýho ranním sluncem, vypadá to tam trochu jako v renesančních benátkách+
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/56 ... 79e99d.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/56 ... 33c1dd.jpg (není moc obrázků, jasný. :D)
Půjdem támhletudy, na tržiště. +ukáže jí širokou dlážděnou ulici+ drž se dál od krajů ulice, ať ti něco nepřistane na hlavě. +uculí se, a pomalu ji vedou bulvárem okolo různejch obchodů až na tržiště, kde se to hemží lidma+ třeba ti půjde krást ze stánků, ty se nehejbou. +napadne ho+
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 28 úno 2016 12:38

běhat já umím! +přikyvuje+ chodívám běhat skoro každý ráno se psem. Tak jo.. je fakt, že bych asi chvilku radši pozorovala.. +jak si tím není vůbec jistá a vyjdou ven, kde se konečně v klidu rozhlíží po okolí+ tady je to ale pěkný +uznale a rychle radši odskočí od kraje ulice+
jůůů no to by asi taky šlo v tom už trochu praxe mám +zasvítí jí oči a než se nadějou, lohne nenápadně ze stánku jabko a tváří se děsně hrdě, jakej dokázala ukrást superlup+ no ale hádám, že jenom z jablek byste nevyžili, co +zakření se+
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 28 úno 2016 23:28

páni, každý ráno? +koukne na ni Locke trochu obdivně, pač sám je línej jak vandrák v červenci+ no jo, plnohodnotnýho lupiče z tebe asi za deset dní nevysoustružíme, ale nějaký základy stihnem. +uculí se Jean, a sledujou jakou má techniku+ no vidíš, to nebylo špatný. +uculí se Locke+ To nee, ale je to začátek! a navíc máš svačinu. +zakření se, a prořízne jednomu chlápkovi měšec, aby viděla, jak se to dělá, je u toho děsně šikovnej, rychlej, jen se přitočí a hnedka je pryč s kapsou plnou peněz+ zkus čornout támhle něco. +ukáže na stánek se šperkama, že to je trochu větší ryba+ chceš s náma jít večer udělat trezor jednomu aristokratovi? +uculí se+
Locke Lamora

Příspěvekod yohannka » 29 úno 2016 15:05

ale každý néé.. a víš, já mám ráno kolem poledně +zašklebí se+ nojo svačina se dycky hodí +šoupne si jabko do kapsy+ týýýýjo, to bylo hustý! +zašeptá jak jsou kousek dál od toho okradenýho+ to bych nezvládla ani za deset let, natož deset dní! Tyjo trezor? No jasně že chci! +přikyvuje a přitočí se k tomu stánku. Chvilku dělá že vybírá a nemůže se rozhodnout, co si koupí, nechá si od prodavače všechno ukazovat a povídat z čeho co je a hrozně přikyvuje, že jí to zajímá. Nakonec se od stánku odlepí a jak je v bezpečné vzdálenosti u kluků, tak jim ukazuje jednu naušnici, co vzala +hele! ale mám jenom jednu, noo....
- Solomon Short -
yohannka
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí