Řecko

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Řecko

Příspěvekod Xena » 09 bře 2017 00:44

+prudce uskočí, svalí se na zem a překulí se jí pod nohama dozadu, napůl vleže se rozmáchne a zraní mantichoru na břiše, ale trochu jí ujedou nohy, takže se jí útok nepovede tak jak by chtěla a má co dělat, aby stihla vstát+
Jistěže. +přikývne Okeanovna+ Nikdo sem nechodí jen proto, aby mě navštívil. +nakloní hlavu na stranu a stříbřité vlasy se jí rozlejí po ramenou jak rtuť+ O co mě chceš požádat? +zeptá se a prsty lehce přejíždí po hladině+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 bře 2017 00:49

+Mantichora zařve a na kameny cákne její krev a rozzuřené, bolestí šílené zvíře zaútočí znovu, i když neohrabaně+

To je trochu smutné. +odtuší, ale pokrčí rameny+ Chci stříbřité kopí mořské pěny. Na kolik si ho ceníte? +pohlédne na ni zpříma+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 09 bře 2017 00:56

+Xena prudce oddychuje a oči jí svítí adrenalinem, pohybuje se na lesní půdě rychle a obratně, mečem si drží od zvířete odstup a hledá si cestu mezi jejími drápy a zuby k srdci, když v tom se jí pod nohy připlete kořen+
Mám tolik sester a přesto jsem osamělá. +pousměje se+ Kopí... +přimhouří oči+ Můj otec ho tu nechal, a mě jako jeho strážkyni. Mám za úkol nedat ho nikomu... +podívá se na ni a oči má hluboké jako moře+ Ale... +dodá a nakoní hlavu na stranu+ V hlubinách tohoto jezera žije tvor, prastarý, který mě ohrožuje. Jako okeánovna mu nesmím ublížit, ale on... tak milosrdný není. +stiskne rty+ Zbav mě ho a to kopí ti půjčím. +zdůrazní poslední slovo+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 bře 2017 01:00

Půjčíš. +přikývne+ To by šlo... +odtuší+ Nicméně, docela pochybuji, že se zvládnu potopit až na dno tohoto moře. Jsem jen člověk a potřebuju nějak dýchat. +koukne na ni+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 09 bře 2017 01:02

A ty ho pak vrátíš. +dodá pro případ, že by to nebylo jasný+ Hm. +zamračí se nymfa+ To máš pravdu. Smrtelníci jsou jiní. +připustí, přejde po hladině až k ní a chladnými, kamennými rty se dotkne jejího čela a provede kouzlo+ Teď už ano. +řekne lehce+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 bře 2017 09:23

Jiste ze vratim. +prikyvne ase zvlni rty v usmevu. Pocka az k ni okeanovna pristoupi a skloni hlavu aby ji mohla polibit+ Dekuji. +rekne a pomalu vstoupi do vody aby zjistila jestli a jak to funguje+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 09 bře 2017 12:34

+Xena zakopne a málem hodí tlamu, kteroužto chvíli si potvora vybere, aby zaútočila, ale na ni si nepřijde, rychle najde pevnou půdu pod nohama a znovu bodne, mantichora zařve, vzteky a bolestí, ale pozná, že je poražená, a protože má taky pud sebezáchovy, odplíží se poraženě pryč lízat si rány. Xena zastrčí meč, omete ze sebe listí, a vyrazí k jeskyni+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 bře 2017 14:51

+ponori se pod vodu a zjisti ze muze dychat, tak se zase vynori a spokojene prikyvne+ Kde je ten netvor? +zepta se jedte Okeanovny a. Kdyz ji odpovi tak se zase ponori pod hladinu a vyda se tim smerem, plave niz a niz ke dnu a pohledem patra ve vode+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Xena » 09 bře 2017 17:54

Je víc v hloubce, téměř u dna, za skalním převisem. Ale objeví se sám, když někdo připlave dostatečně daleko. +povzdychne si Okeanovna tak smutně a dívá se, jak mizí pod vodou+
+Xena mezitím vklouzne do jeskyně, hřbetem ruky si z čela otře pot a tiše se plíží chodbou. Zastaví se tak, aby ji Okeanovna neviděla, právě ve chvíli, kdy vklouzne do vody, a pak se zaujatě připlíží až ke břehu a pokouší se nahlédnout pod hladinu+
Xena

Příspěvekod Wenai Lafayette » 09 bře 2017 19:57

+pátrá pohledem pod vodou, obepluje skalisko a pro jistotu vytáhne z pochvy meč, akdyby se na ni odněkud vyřítil a vymotá se z vodních trav a zamíří ještě hloubš do průrvy+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí