Středozemě

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Středozemě

Příspěvekod Locke Lamora » 13 led 2014 00:21

Jasný, já budu klidně hlídat potom. +přikývne, a nabere si ještě trochu jídla, jen tak přiměřeně, aby jim vyzbylo, a zabije to vodou co nabrali u řeky+ Já tě pak probudím. +uculí se na ni tím svým způsobem, co nevěstí nic dobrýho, skloní se pro pořádnou pusu na dobrou noc a zalehne k ohništi, aby mu v noci nebyla zima, sroluje si vak pod hlavu a přikryje se kabátem, a za chvilku to dře jako malej kluk+
Většinu mé váhy tvoří mozek!
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2014 00:39

Dobrou noc. +popřeje mu taky, dá mu pusu a natáhne se k ohni a z batohu si vytáhne malou knížku, co si sebou vzala a trochu se začte. Během noci se neděje nic neobvyklího, aspoň teda běhen její služby a tak chvíli po půlnoci probudí Lockeho+ Vstávej. +pohladí ho po tváři a zívne+ Máš službu. +hned se somruje na jeho vyhřátý místo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 led 2014 01:32

+Locke celou dobu spokojeně pochrupuje a ani mu nevadí, že ho do zad tlačí kořen+ Ještě pět minut... +zamumlá rozespale, když se ho pokouší probudit, ale nakonec na ni zamžourá a promne si oči+ No jo, už jsem vzhůru. +uculí se, nechá jí svoji vyhřátou pokrývku a přiloží trochu na oheň, opře se o strom a hlídá až do rána. jak začne svítat, zvedne se, utrhne tam nějaký stéblo trávy,nakloní se nad ní a pošimrá ji pod nosem, a trochu na uchu, a uculuje se u toho+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2014 01:36

+rozespale si zamlaská a malátně se rukou ožene po tom neřádu, co ji otravuje. Chvilku se ze sna převaluje, až otevře oči+ Dobrý ráno. +zaculí se na Lockeho a podezřívavě se koukne na to stéblo, co drží v ruce+ A já jsem si říkala, co to je. +zasměje se, sedne si a pořádně se protáhne a pak se začne oblíkat+ Najíme se v lodi. +zívne+ Asi bysme odtud měli vážně padat, průserů bylo víc, než dost. +hodí vaky na loď a začne hasit ohniště+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 led 2014 02:08

+uculuje se, jak se tam kroutí, a když se probudí, dá jí pusu+ Jo, taky bych odsuď zmizel co nejdřív, než na nás vážně přijdou. +přikývne souhlasně, a začne snášet věci do loďky a likvidovat zbytky kempu, načež vtáhne loďku zpátky do vody, naskočí, a vyvažuje, aby mohla nastoupit+ Já budu dneska pádlovat. +uculí se na ni a opatrně kormidluje loďku prostředkem řeky, po proudu to jde rychle, takže akorát udržuje směr+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2014 02:19

+elegantně nastoupí do loďky a sedne si na jeden konec, aby viděla do protisměru než Lamora a měli tak pokrytý obě strany+ Tak jo. +usměje se na něj a vyloví si z vaku malou sušenku a další nabídne Lockemu+ Před bažinama ale zastav. Na levým břehu, jo? +instruuje ho a poněkud jí začne klimbat hlava, jak se to loďka hezky houpá a zachvilku už tluče špačky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 led 2014 02:35

Jasně, tam bych dojel fakt nerad. +zazubí se, vezme si od ní jídlo a chřoupe, po očku kouká na cestu a jednou rukou kormidluje, a když zklimbne, tak ji bezostyšně očumuje a musí se u toho uculovat, jak pochrupuje, a jak jí má plný oči, skoro zapomene sledovat okolí a málem to narve do kamenů na břehu, opatrně se rozhlídne, jestli to nikdo neviděl, a narovná loď zpátky do proudu+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2014 02:39

+jak vychází slunce, tak se otepluje, tak se Wenai párkrát nespokojeně zavrtí a pak zamrká a rozhlídne se kolem+ Já nespim. +zamumlá jen tak pro jistotu, posadí se a svlíkne si plášť, do kterýho byla zamotaná jako burito+ Už tam budem? +rozhlídne se kolem a lehce u toho rozhoupe loďku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Locke Lamora » 13 led 2014 02:56

+uculuje se, jak se tam vrtí+ Už tam budem. +přikývne, a ukáže směrem po proudu, kde už stromy pořádně řídnou, a skrz ně začíná být vidět široký pláně a hnědý bažiny, Locke nechá loďku vyjet z lesa, a před bažinama ji svede nalevo a zastaví u břehu. vyskočí z loďky na mělčinu, a vtáhne ji na břeh, aby jim neuplula, a pak jí pomůže ven, vyndá jejich bagáž, a rozhlídne se okolo+ Aspoň že jsme pryč z toho lesa. +pousměje se, a otočí se zptky k tomu tmavýmu obrysu za nima+
Locke Lamora

Příspěvekod Wenai Lafayette » 13 led 2014 03:09

+když je všechno z loďky venku, tak ji odšoupne od břehu a pošle dál do proudu+ Aby to neměli tak lehký, jestli nás budou sledovat. +pousměje se na Lockeho a taky koukne na les+ Jo, já jsem ráda, že už sme venku. Dřevěný prasata... voňavý opice... +oklepe se lehce a oba furt voní po mandlovým mlíku+ Br...
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí