Gotham

Tvrz Wenai

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Gotham

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 led 2013 17:09

Bruce: To není namyšlenost. +pousměje se+ To je sebevědomí. +mrkne na ni lišácky a prohrabuje se jejími vlasy, když promluví, tak jí znovu pohlédne do očí a pozorně poslouchá+ Řekni mi... +začne pomalu a potichu+ Co víš o temnotě, krásko? +zeptá se jí, tak blízko, skoro se dotýká svými rty jejích a když to dořekne, tak ji políbí+

Wenai: +oplatí mu polibky a když od ní poodstoupí, tak si hodí nohu přes nohu a uhladí si sukni, co má pořád na sobě+ O tom mluvit nechci. +zavrtí umanutě hlavou a vezme si z nedalekého poháru třešni a strčí si ji do pusy a když vyplázne jazyk, tak je tam už jenom ta stopka a je na ní uzel a Wenai ji vezme mezi prsty a odpinkne do pryč+ Chci si ještě chvíli užít tvé šílenosti. +uculí se na něj+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 led 2013 17:41

Vychutnává si polibek, pak se trochu odtáhne a vpíjí se do jeho tváře pohledem. Je přitažlivá, lákavá a podmaivá. Šeptá do jeho rtů. Ale taky zrádná. Když už si myslíš, že jí rozumíš a ovládáš, že už tě nemůže překvapit, dá ti pocítit, že ji nikdy nemůžeš zcela ovládnout. A pokud proti své temné stránce budeš bojovat, nakonec tě pohltí úplně. A pak už není cesty zpět. Téměř. Pohladí ho po tváři a znovu se skloní k jeho rtům. A co o ní víš ty? Nakloní trochu hlavu na stranu a s nepatrným úsměvem na rtech ho pozoruje.

Batman: Dobrý nápad. +pokýve uznale na ten zip.+ Zkusím jim to navrhnout. Ale už vidím, jak jim budu objasňovat ty důvody. No však víte..přece aby se to líp a rychleji svlíkalo...? +uculí se nevinně a v očích mu pobaveně zajiskří.+ Dobře, křídla si nechám. +kývne souhlasně a mrkne na ni.+ Projížďku? +zablýskne mu v očích.+ Jak si slečna přeje. +a s tím dupne na plyn, motor zařve a ve chvíli se řítí dolů příkrým svahem zpátky do Gothamu. Větší stromy bez potíží objíždí, menší bez milosti likviduje těžký stroj, které se pod ním lámou jako sirky. Náhle se před nimi objeví slušná průrva v zemi, ale ani na okamžik nezaváhá, někde něco pomačká a už plachtí vzduchem a přistanou na druhé straně. Prosviští kolem jakéhosi bezdomovce, který v úžasu otevře pusu dokořán, až mu z ní vypadne cigáro, které se pokoušel zapálit.+ Nechtěla bys zkusit řídit? +zeptá se po chvíli tak mimochodem a po očku mrkne, co ona na to.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 17:48

Kvůli kamufláži samozřejmě! Co když budeš muset někde honem zapadnou do civilu? To přece musí bejt šup šup. +culí se nevinně, chytne se tam nějakýho držátka a jak se tak řítí z kopce, oči jí svítí adrenalinem+ Wuuuuhuuuu! +zavýskne nadšeně a na bezdomovce rozpustile vyplázne jazyk, i když ten ji v tý rychlosti stejně nevidí+ No jasně že bych chtěla! +vykulí oči překvapeně+ Ale musím tě varovat, nemám ani řidičák na normální auto. +mrkne na něj+ Takže mě musíš navigovat. +přeleze si zpátky na jeho sedadlo a usadí se mu mezi roztaženýma nohama, pohodlně se mu opře o hruď a položí ruce na ovladače, kde je před tím měl on+ Tak co teď? +koukne na něj dozadu a je nadšená jak malá holka+

Joker: +přistoupí k ní a dva prsty jí položí na spánek, mírně zatlačí a nosem jí krouží těsně kolem čela, jako by nasával vůni jejího potu+ Jsou tam celý světy drahoušku, tisíce zrcadlových sálů a křišťálové paláce, co se tříští v hurikánech našeho smíchu, víš? +nehtem na palci jí přejíždí po stehnu až k lemu sukně a zanechává jí na kůži bílý cestičky+ Jsou tam desítky tváří a stovky monster. A některý... některý vypadají jako ty, viď drahoušku? +šeptá jí do ucha freneticky a trochu přitlačí na prsty na jejím spánku, jako by se chtěl Wenai provrtat až do mozku+ A už tě. skoro. mají. +vydechne a zachechtá se a jeho jazyk kmitne přes její lalůček+ Já to přece vím, drahoušku. +roztáhne rty do šílenýho úsměvu a poklepe na vlastní spánek+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 led 2013 18:13

Bruce: Že čím blíž jsi světlu, tím delší je tvůj stím. +zašeptá zase on s mírným a křivým úsměvem na rtech+ Je to něco, co číhá hluboko, až na dně tvojí duše, aby se to vynořilo v tu pravou chvíli a navrhlo alternativy a řešení, o kterých jsi do té doby neměl ani tušení, ale které josu až překvapivě snadné... snadné a děsivé. +usměje se, teď už úplně+ Tobě se to líbí, že?

Wenai: A ty co vypadají jako já jsou nejhorší. +zazubí se na něj a poslouchá ho, nemůže se ubránit úsměvu, prohrabuje se jeho vlasy a vypadá jako kočka co snědla nejenom smetanu a kanárka, ale husu a créme brulére, co mělo být jako dezert+ Ty jsi mi chyběl. +seskočí ze stolu a natáhne si tričko a vezme si jeden ze zmrzlinových pohárů a začne ho olizovat+ Dáš mi něco napamátku? +uculí se na něj prosebně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 led 2013 19:48

Uchváceně ho poslouchá a rty jí zvlní spokojený úsměv. Ano. Líbí. Temnotě jsem prodala duši a dlouhá léta mě ovládala, i když jsem si naivně myslela, že to já ovládám ji. Přizná tiše, ale pohledem neuhne. Ale poslední dobou se snažím stát blíž ke světlu. Pousměje se. Ale pořád je ukrytá někde ve mě. A číhá na svou příležitost znovu se chopit vlády. Zadívá se mu pátravě do očí. Jsi jediný, kdo to kdy poznal hned, jak mě viděl. Prohlíží si ho trochu jako zvláštní zvířátko, u kterého neví jestli ji kousne.

Batman: Skvělý nápad, navrhnu jim to. +mrkne na ni.+ Fajn, tak pojďme na to. Je to lehčí než se zdá, ovládání takovýhle příšery musí být co nejsnazší, protože má dost dlouhou brzdnou dráhu. Takže doba mezi příkazem a splněním musí být co nejkratší. +vysvětlí zasvěceně, takže je vidět, že to asi fakt částečně navrhoval:P Položí své dlaně na její na "volantu".+ V první řadě nemáme převodovku. Dobrá zpráva, protože řazení je sice úžasná věc v lamborghini, ale tady by to byla cesta do pekel. +ušklíbne se.+ Rychlostí je šest, ale přidáváš jenom plynem. Ten je tady. +ukáže dolů pod ně a jistě omylem ji pohladí po stehně.+ Tak si to zkusíme. Jo a ještě brzda je hned vedle, jasný? +ukáže na pedál vedle plynu.+ Tak jdeme na to. A neboj, zabít se v tom nemůžem. +ušklíbne se pobaveně a víceméně jí nechá volný ruce+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 20:47

+pečlivě poslouchá, aby jí něco neuteklo, a musí se uculit, když o tom stroječku mluví jak o vlastním děcku+ Teda, ty vážně víš, o čem mluvíš, co? +zasměje se+ To je hodně dobrá zpráva, protože řadit neumím. +přikývne, připraví si nožky na pedály a pak pomaloučku trošku sešlápne plyn, jenže jí připadá, že se nic neděje, tak na to dupne trochu víc a stroj se ve zlomku sekundy odpíchne z místa a bleskem vyrazí dopředu+ ááá +vypískne trochu překvapeně a div nepustí volant, pak s ním trošku zakroutí a párkrát kličkuje po silnici, a když zkusí brzdu, stroj zastaví v podstatě na fleku a oni se málem rozmáznou na předním skle+ Wow. +vydechne+ To je strašná pecka! +zakření se, znova se rozjede a tentokrát to jde docela plynule+

Joker: Jistěže jsou nejhorší, drahoušku. +sykne a skoro mazlivě si otře tvář o její, takže ucítí, jak je povrch jeho kůže zvrásněný jizvami+ Protože ty tě nejlíp znají, víš? +kouká na ni chviličku zblízka, ale pak se oddálí a začne se s nečekanou pečlivostí skoro obřadně oblíkat+ Co by sis přála, drahoušku? +ušklíbne se na ni trochu děsivě, oblíkne si sako a začne do něj zastrkávat arzenál různejch nožíků, co mu popadal, když z něj Wenai svlíkla sako, a pobrukuje si u toho nějakou neustále se zrychlující melodii. Vyloví zpod stolu svoji kravatu a uváže ji Wenai kolem krku, možná trochu moc pevně, než by bylo příjemný+ Bude se ti stýskat drahoušku? +zachechtá se tlumeně a zatahá za její novej módní doplněk+ Až bude ten orchestr monster trochu moc nahlas, +klepne ji prstem doprostřed čela+ zavolej mi, drahoušku. +vytáhne z kapsy vizitkovník a podá jí kartičku+

http://fc08.deviantart.net/fs32/f/2008/201/2/f/Joker_Card_by_loonylucifer.jpg
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 led 2013 21:06

Bruce: A zatím odoláváš nebo už ses otočila aby jsi viděla jak dlouhý a mocný stín padá za tebe? +zeptá se jí s úsměvem+ Je to mocné pokušení... +znovu se k ni skloní aby nasál vůni její kůže u klíční kosti a nosem ji pohladí po kůži až k uchu po kterem přejede zuby+ Pořád jsem se tě nenasytil. +zašeptá+

Wenai: +málem začne příst, když se jí otře tváří o tvář a slastně přivírá oči+ No to ti děku... +dech se jí zadrhne v hrdle a trochu zachraptí a povolí si tu kravatu a když za ni Joker zatahá, tak ho umanutě plácne přes ruku a upraví si ji, aby jí slušela a zašklebí se na něj+ A tobě se bude strašně moc stýskat. +přijde k němu a přitiskne se k němu tělem a pošeptá mu do ucha+ Že budeš křičet ze spaní, abych přišla. +uculí se a vezme si od něj vizitku+ Budu ji nosit u srdce. +slíbí mu a strčí si ji za triko+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 led 2013 21:25

Popravdě se trochu bojím ohlédnout. Že mi ta příšera, co tam číhá, ukousne hlavu. Odpoví a jen z části to myslí jako vtip. Opravdu? Zašeptá taky a pootočí hlavu. A proč myslíš, že se mě někdy nasytíš? Přeběhne mu konečky prstů po tváři, nakloní se a sevře mezi rty lalůček. Zlehka ho kousne, aby vzápětí zraněné místečko polaskala špičkou jazyka.

Batman: +docela se baví její první děsivou jízdou a pevně ji drží, aby se nerozplácla o přední neprůstřelné sklo.+ No na poprvé to nebylo špatný, ale trochu s citem, brouku. +poučí jí pobaveně a jak má tak její krk hezky nadosah, odhrne jí vlasy stranou a zlehka ji políbí na šíji. Přeběhne po kůži jazykem až se dostane k oušku, které poškádlí stejně důvěrně.+ Jde ti to skvěle, zlato... +zavrčí jí do ucha, když jí to napodruhé jde mnohem líp a dál ji úspěšně rozpytluje.+
Become one with my demon
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 23 led 2013 21:45

Měl bys taky navrhnout, ať přidělají bezpečnostní pásy. +uculí se+ I když ty taky nejsi k zahození. +mrkne na něj přes rameno, jak ji tam přidržuje+ Že jo? Mám přirozenej talent. +uchichtne se skromně a její smích se pomalu změní v tiché zavrnění+ Hmm... ty máš teda sebevražedný sklony. +zapřede, jak jí rozptyluje, a urputně se snaží soustředit na jízdu. V jednu chvíli to málem narve do stromu, ale na poslední chvíli to vybere, srovná kurs, nakloní hlavu víc na stranu, aby měl lepší přístup a jak jede rovně, dovolí si sundat jednu ruku z volantu a pohladit ho s ní po steně+

Joker: +vrtí pomalu hlavou, a jak má opuchlý rty a rozmazaný líčidla od jejich předchozího počínání, vypadá to jako by měl místo rtů jen rozšklebenou ránu+ Já mám tvoji tvář tady, drahoušku. +sykne jí do ucha a kmitne jí jazykem přes lalůček, a přiloží si dva prsty ke straně hlavy, jako kdyby se chtěl zastřelit+ Všech šestnáct tvých tváří. Bloudí zámkem rubínových stromů, víš? Navždycky. +oči se mu zalesknou a nakloní hlavu na stranu, jako by někomu ve svý hlavě vážně naslouchal+ Ne ne ne, drahoušku, já nezapomenu. +zachechtá se staccatem a konečně se mu podaří se znova kompletně ozbrojit+ Ale já nikdy nespím, to nevíš, drahoušku? +přitáhne si ji za kravatu k sobě a jak do něj narazí, ozve se zacinkání desítek nožů+ Sny ke mně přicházejí, když je zavolám. +olízne si rty rychlým pohybem jazyka+ Ty taky přijdeš, drahoušku. +řekne s podivnou jistotou a očima hypnotizuje její rty se stopama jeho líčidel+ Přijdeš. +vydechne jí na ně a věnuje jí polibek plný zubů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Wenai Lafayette » 23 led 2013 21:49

Bruce: Tak toho bych se nebál, myslím, že ty jsi dost silná, aby jsi ji přeprala. +přejede konečky prstů po jejím těle až na kyčle a pak plochou dlaně vzhůru+ Mě by vůbec nevadilo to zkoušet. Klidně i nějaký ten pátek. +usměje se na ni šibalsky a rty sjede dolů a vezme mezi ně opět jednu z bradavek a pohrává si s ní+

Wenai: Mříže jsou stromy a strop je duha, ale návštěvy jsou možné jen ve středu od jedné do tří. Tam čekají na Pána snů, který jim daruje svobodu. A propustí je z jejich vězení. +obejme ho pažemi kolem ramen a spojí si ruce za jeho hlavou, jen tak volně a opře si čelo o jeho+ Přijdu. +přikývne krátce+ Možná i když nebudeš chtít. +přislíbí mu se slovy plnými šílenosti a nebezpečí+ Přijdu. +zopakuje spolu s ním a políbí ho, stejně dravě jako on ji, oplácí mu každé kousnutí, každé polaskání, jako kdyby byli zrcadlo+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz Coiméad mí