Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 01 kvě 2016 22:23

+Chvílu kouká na zem, natočí hlavu na bok a zamyšleně rozmázne krev nohou+ Víte, že bych od vás čekala spíš modrou? Říkal jste, že mi zatlačíte bouli, ne že na mě vytáhnete řeznickej nůž! Jo? A jak? +vyzvídá hned, aby si dala pozor+ Jak moc mám tlačit? Co když zatlačím moc? +neuměle mu to přitlačí+ Pche...vám ještě někdy nabídnu pomoc...+zamračí se+
Ale nebudete mi to šít, jasný?! Nesnáším stehy! Jsou hnusný! +sedne si a tváří se zamračeně ukřivděně+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 02 kvě 2016 19:01

To má být kompliment? +s tou modrou krví+ Tak hlavně, že jste nečekala černou +skřetí :D+
To vám určitě budu říkat dopředu, abyste si na to pak dávala pozor +odfrkne si, ale jak tam Bea trochu panikaří, aby zase něco nezkazila, ve skrytu duše musí ocenit její snahu pomoct mu a tentokrát si odpustí ironické poznámky+ No vidíte, jak vám to jde. Když chcete, tak jste i k něčemu.
Máte ty pysky ošklivě rozšklebené +zkoumá jí zblízka napuchlý ret+ Když to nezašiju, nezaručuji, že vám tak nezůstanou +cuknou mu koutky, jaká by to byla sranda a pak se mu zablýská v očích... když to tak chce...+ Fajn, jak chcete +distancuje se od případných trvalých následků+ Stáhnu vám to k sobě speciální náplastí +přelepí jí ret flastrem+ Za pár dní se to zahojí. Do té doby radši moc nemluvte, ať se vám to neodlepí +zatváří se velice spokojeně+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 03 kvě 2016 20:23

Ne. Fakt. +zavrtí hlavou+ M-m. Černou ne. ... Ale bylo by to cool. +dodá pak+
Vy máte plán?! Vy ste si naplánoval, jak mě zlikvidovat!
Já umím spoustu věcí...jen jsou to pro vás zřejmě úplné zbytečnosti!
Já nemám pysky! +zaječí na něho hned pohoršeně a nakrčí nos vůbec nad celou tou větou+ Od vás bych diagnozu tedy vážně slyšet nechtěla! Tak se snažte, aby mi to tak nezůstalo! A nesmějte se mi! +bodne prstem směrem k němu, když si všimne jakmu cuknou koutky+ V čem je speciální? +ptá se hned+ Pár dní?! To mám chodit s flastrem na rtu?! Nemáte sekunďák! Spravila bych si to líp a rychleji! TO by se vám líbilo! +vystrčí bradu+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 04 kvě 2016 20:44

Prosím vás, proč bych vás měl likvidovat... jenom proto, že jste se mi nastěhovala do bytu? Nebudete tady snad věčně, ne?
Dovolil bych si odporovat. To, co máte teď pod nosem, nelze nazvat jinak než pysky +ale on myslel jako koňské, nebo tak podobně, nic vulgárního :D+ Koukněte se sama +podá jí zrcátko, aby se na ty oteklé rty taky konečně podívala+ Pch... já se vám nesměju +zachová poker face+
Speciální je v tom, že je speciální. Prostě mi musíte věřit. A není to jedno jestli budete chodit s flastrem nebo se stehy? Mně osobně je úplně fuk, jestli budete mít pusu zašitou, nebo zalepenou +dá jí dokonce na výběr+ No tak to jsem zvědav, jak to zvládnete líp a rychleji, když se kouzla nesmí používat +založí si ruce na hrudi a čeká, co vymyslí lepšího než on+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 06 kvě 2016 12:23

To teda doufám, že nebudu!
Pfchm! +tak ona taky myslela zvířecí :D i k dyž mně to evokuje i tu jinou část...+ Ježíši Kriste-mein Gottt! +zaječí jak se uvidí+ Vypadám hrozně! A to kvůli vám! +podívá se na něho vztekle+ Není! Stehy jsou hnusný! A trčijou z nich nitě! Sekunďákem! Vám to říkám! Vy ste asi nikdy nebyl ve válce, co?! Vojáci ho používají běžně! +zafuní+ Tak to zalepte! +nastaví mu pusu a počká až jí to slepí+ Ale tohle si ještě vyžerete! +zahuhle, sáhne do mražáku pro hrášek a přiloží si ho na pusu a tváří se hodně nakvašeně+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 06 kvě 2016 20:44

+to on by si nikdy nedovolil co jen pomyslet na tu druhou možnost :D+ Jak kvůli mně... já jsem se šel jenom normálně vysprchovat... a vypadá to tady jako po bitvě +koukne na její rozbité rty, pak na svoji ovázanou ruku, boule na čele a nakonec na zakrvácenou podlahu+ Náhodou já umím šít tak, že nic netrčí. Víte, kolik jsem už zašil za život žab a krys? +skoro se tím až chlubí+ Sekunďákem byste pusu už neotevřela... ne že by mi to nějak vadilo. No vidíte? Furt mluvíte a už se vám to odlepilo +strhne jí opatrně tu původní náplast a spojí jí ten rozseklý ret k sobě novou+ Chcete zamáčknout tu bouli? Ale už je to asi jedno, jak vypadáte +chvíli ji sleduje, jak si chladí ret zmraženým hráškem a pak mu to nedá a vytáhne z mrazáku nanuka+ Na... tohle vám udělá lepší službu než mražená zelenina.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 08 kvě 2016 10:53

(já to slovo nesnáším všeobecně...)

+zavrtí hlavou+ Vy a tady neděláte nikdy nic normálně. +odporuje+ To umývat nebudu. +dodá hned k té podlaze+ To mě jako srovnáváte s žábama a krysama?! +napřímí se, ať to jen zkusí+ Tak asi se nesmí zavírat dokud to nezaschne, ne? +zakroutí nad jeho nechápavostí hlavou+ A-uuuuu! +zařve jak jí to strhne+ Ste normální?! Chcete mě ještě víc zmrzačit?! +no nechá si to zalepit zase+
No?! +nafukuje se, že chvílu vypadá, že brzo praskne+ Jak jedno jak vypadám?! Vááám to možná jedno je! Ale mně teda ne!!! Pfch!
+trochu nedůvěřivě na něho koukne, jestli je to fakt nanuk, ale nakonec si ho vezme+ Dík. +odsekne, rozbalí nanuk a přiloží si ho na ret+ Mmmh...+blaženě přivře spokojeně oči, jak je jí to příjemný a skoro až vrní+ Vy mě fakt zabijete, Snape...+povzdychne si a jak se čokoláda začne tavit, tak si nanuk hned strčí skoro celej do pusy, obemkne kolem něho rty a pomalu ho zase vytáhne a začne ho olizovat+ Mhm...dobrej...+pozornost teď věnuje spíš nanuku, než Snapeovi+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 08 kvě 2016 18:22

(já taky ne, ale Snapeovi očividně nevadí:))
Já si to vytřu sám. Ještě byste zase uklouzla na mokré podlaze a způsobila byste další katastrofu +radši jí nenechá dělat takovou zodpovědnou práci jako vytírání podlahy+ Nesrovnávám. Jen říkám, že v šití mám mnohaletou praxi +zamručí, jak si na sebe hned všechno vztahuje+ Co tady vyjete? Vždyť jsem to sundával opatrně. Jemnější už na vás být ani nemůžu.
To jsem rád, že se vám alespoň něčím dokážu zavděčit +ušklíbne se, že jí na chvíli zavřel pusu nanukem, asi to bude muset dělat častěji, a vstane, aby šel uklidit tu kuchyň, když si mimoděk všimne, jak se Bea mazlí s tím nanukem. Nemůže si pomoct a sleduje ji, jak ho celý schová v puse a pak ho zase vyndává a osuška se mu proti jeho vůli lehce vyboulí, jak mu to něco připomene. A aby se neztrapnil, sedne si zase za stůl a dělá, že to nevidí+ Tady... něco máte +bříškem palce jí setře ze rtu rozteklou čokoládu, opatrně, skoro až něžně+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 09 kvě 2016 20:34

+zacukají jí koutky, že si to vytře sám+ To si to rači vytřete...+ušklíbne se+ To říkají všichni a pak?! +ukáže mu hnusnou jizvu na krku+ Stehy taky vypadaly hezky a stejně tam mám tohle!
Opatrně?! +zatváří se vražedně+ Nechcete třeba opatrně protrhat obočí, nebo servat voskem knírek?!
Mhm...mmm...+souhlasně zamručí a kolem dokola olizuje nanuk, aby se jí v tom teple neroztekl+ Kde? +nakrčí čelo a zatváří se trochu vyděšeně, jak k ní natáhne ruku, protože se lekne, že ji to bude bolet, ale ani se nehne a úlevně se pousměje+ Děkuju...+olízne si opatrně rty+ Asi jsem potřebovala cukr...+zatváří se nachvilu skoro až roztomile omluvně a dlouze olízne nanuk a zase si ho nachvilku strčí celej do pusy+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 10 kvě 2016 19:21

+koukne jí na tu jizvu na krku+ Ou, skutečně ošklivá +zatváří se znechuceně:D+ To tu mou byste ani nepoznala. Jak jste k ní přišla?
Těmhle zženštilostem neholduji +trhání obočí a knírku+ Chlap se nedepiluje. Nikde. Pak už to není chlap +asi je holt přírodní typ:D+
Vidím, že si to doslova užíváte +poznamená na to její olizování nanuku a ani za nic nepřizná, že on taky+ Hlavně že vím, co na vás platí. Až to bude s vámi zase k nevydržení, už vím, co vám mám dát do ruky +a protože ho Bea úmyslně provokuje – není možné, aby jí doteď ještě nedošlo, co to v něm evokuje:D – dělá, že to nevidí, i když vidí. A jelikož se odmítá zvednout, aby si nevšimla jeho problém, sedí tam, až dokud Bea celý nanuk nedolíže a tiše trpí+ Doufám, že vám jeden stačil +poznamená s patřičnou úlevou, když jí zbyde už jen dřívko+
Tak co hezkého jste si na mně vymyslela při změně režimu? +zeptá se, aby řeč nestála – a abychom se o pár dní posunuli:)+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice