Hey! +okřikne ho+ To se neříká! +zamračí se ukřivděně a promne si jizvu+ To můžu říkat jenom já! Já vím, že je hnusná...+řekne už potichu docela smutně+ Někdo mi dal nůž na krk...doslova...
Tyhle zženštilosti jsou muka, které ženy podstupují, aby se líbily vám mužům! Někdy sestřih není na škodu... +poznamená k těm chlapům+
Jo, je to moc příjemný...+jak jí to chladí tu nabitou pusu...a samozřejmě ju baví Snapea provokovat+ To mě uklidní víc věcí, který dostanu do ruky... +nakonec z pusy vytáhne jen špelku, stoupne si, opře se o stůl tak, že se k němu předkloní - a je jí tak dost dobře vidět pod župan a zadívá se mu do očí+ Prozradíte mi..kde máte koš? +zamrká řasama nevinně+
Naproti vašemu přesvědčení mě uspokojí jeden...kousek....+ušklíbne se+
Tak...chci, abyste se hezky oblékl. Mudlovsky. +usměje se zlomyslně+ A umyjete si vlasy...a já vám je trochu zastřihnu...opravdu jen trochu, nebojte se. Jen konečky...a nemám problém s centimetry. +ujistí ho hned+ A pak mě vezmete někam ven. Bavit se.
A taky chci Vaši-+chce říct postel, ale pak se jí ho zželí+ to je jedno... +přemýšlí co dál+ Uvaříte mi něco, co máte rád. A namasírujete mi nohy! A záda! +žhaví mozkový závity, co by si ještě tak vymyslela+ A pak půjdeme do útulku a vy si pořídíte nějaký zvíře, o který se budete starat. Napořád. Nebude na pokusy! A budete ho mít rád! +oznámí mu a spokojeně si založí ruky na prsa, jak to vymyslela hezky+