Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 10 kvě 2016 22:28

Hey! +okřikne ho+ To se neříká! +zamračí se ukřivděně a promne si jizvu+ To můžu říkat jenom já! Já vím, že je hnusná...+řekne už potichu docela smutně+ Někdo mi dal nůž na krk...doslova...
Tyhle zženštilosti jsou muka, které ženy podstupují, aby se líbily vám mužům! Někdy sestřih není na škodu... +poznamená k těm chlapům+
Jo, je to moc příjemný...+jak jí to chladí tu nabitou pusu...a samozřejmě ju baví Snapea provokovat+ To mě uklidní víc věcí, který dostanu do ruky... +nakonec z pusy vytáhne jen špelku, stoupne si, opře se o stůl tak, že se k němu předkloní - a je jí tak dost dobře vidět pod župan a zadívá se mu do očí+ Prozradíte mi..kde máte koš? +zamrká řasama nevinně+
Naproti vašemu přesvědčení mě uspokojí jeden...kousek....+ušklíbne se+
Tak...chci, abyste se hezky oblékl. Mudlovsky. +usměje se zlomyslně+ A umyjete si vlasy...a já vám je trochu zastřihnu...opravdu jen trochu, nebojte se. Jen konečky...a nemám problém s centimetry. +ujistí ho hned+ A pak mě vezmete někam ven. Bavit se.
A taky chci Vaši-+chce říct postel, ale pak se jí ho zželí+ to je jedno... +přemýšlí co dál+ Uvaříte mi něco, co máte rád. A namasírujete mi nohy! A záda! +žhaví mozkový závity, co by si ještě tak vymyslela+ A pak půjdeme do útulku a vy si pořídíte nějaký zvíře, o který se budete starat. Napořád. Nebude na pokusy! A budete ho mít rád! +oznámí mu a spokojeně si založí ruky na prsa, jak to vymyslela hezky+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 11 kvě 2016 21:10

Omlouvám se +zamumlá v rozpacích, když se dozví, jak k jizvě přišla+ No vidíte, jak vám ten nanuk prospěl +kouká, jak jí splaskly rty+ No ještě abyste jich k uspokojení potřebovala víc...
To jste za tu dobu ještě nezjistila, kde mám koš? +rýpne a jak se Bea předkloní, je jí krásně vidět její vnady a Severusovi málem vypadnou oči do jejího výstřihu+ Ta- tamhle +ukáže dolů ke skříňce, aby se musela ohnout+
+zamračeně si vyslechne ty její požadavky a vydrží jí neskákat do řeči+ No... popravdě jsem čekal od vás mnohem zákeřnější věci... Problém je, že žádné mudlovské oblečení nemám. Takže pokud chcete, abych se oblékl, budete mi muset nejdřív nějaké šaty koupit. Já se v tom nevyznám +okomentuje první bod+ Co máte pořád proti mým vlasům? Vždyť jsem si je myl před chvíli, jak jste mě tam přepadla +ohradí se+ Zastřihnout? Co je to podle vás „trochu“? Dovolím maximálně palec... víc ani o milimetr! +dá si podmínku+ Bavit se někam ven chcete? Tady nedaleko je pouť, vezmu vás tam +ušklíbne se jízlivě+ Uvařit můžu, to není problém. Může to být tajemství šéfkuchaře? +zeptá se trochu záhadně+ Masáž vám klidně udělám, pokud nebudete ode mne vyžadovat erotickou. Ale pak zase namasírujete vy mne +vymíní si+ Zvíře z útulku? +úplně se zděsí+ To ode mne nemůžete chtít. Nemám rád zvířata a nemám čas se o ně starat +vypadá skoro zoufale+ Tak snad jedině kočku, ty se o sebe dokaží postarat i samy a nenadělají kolem sebe. Ale musí být černá.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 11 kvě 2016 22:13

+Mávne rukou+ Někdy si říkám, že měl tenkrát přitlačit... +ušklíbne se ne moc vesele+
Mhm...je to mnohem lepší...+pochvaluje si a přejede si prstem opatrně po rtu+ M-mmm...+našpulí pusu a zavrtí přitom hlavou+ Tam? Fakt? +podiví se tomu a tochu se zarazí, než se ohne, ale pak dá nohy důkladně k sobě, aby zůstala v cudné zóně a předkloní se, že jí vyjede župan nahoru a Snape má tak na chvilku dost soukromej výhled - ale žádný péčko :D jen takovej lehkej akt+ Vy nedáváte do koše sáčky? +otočí se+
Zákeřnější? Jako například? +neví co by si na něho tak mohla vymyslet - a navíc mu nechce dělat nějak vyloženě zle+
To nevadí, seženu vám něco phodlnýho. Tak...já nevím, čím si ty vlasy mejete, ale...jsou až moc lesklé. Pořád. +pokrčí ramenama, že za to nemůže, že vypadají mastně no...+ Trochu je podle mě trochu, ne víc než centimetr. Nevím kolik je palec, ale...+koukne mu na ruku+ Tolik brát nebudu...
Pouť? To mě jako chcete strčit do cirkusu? No myslela jsem spíš něco jako bar, nebo tak...ale když chcete, můžeme jít tam...
Může - ale nesmí to být nic, co bych normálně nejedla. Žádní červi a podobně...
Chtěla jsem od vás snad něco erotického někdy? Vidím jakou vůči mně máte averzi...+že by to od něho nežádala+ Dobře...ale chci to ve vaší posteli! +vymíní si zase ona+
Mhmmm....+zlomyslně se usmívá jak tam panikaří a zalije ji takovej spokojenej pocit zadostiučinění - navíc nejde o nic hnusnýho, takže nemá ani špantý svědomí+ Kočku? Čekala jsem spíš psa...ale proč ne. To je na vás. Uvidíte, co se vám tam zalíbí...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 12 kvě 2016 21:14

+jak se Bea ohne, nakloní hlavu trochu na stranu, aby lépe viděl+ Co... jaké sáčky +narovná se jako pravítko, jak se Bea otočí+ Před chvílí jsem byl s odpadky... zapomněl jsem... sáčky jsou tamhle v šuplíku +ukáže jí a už se těší, jak se Bea bude muset hluboko sehnout, až bude navlíkat sáček na koš+
No čekal jsem, že mi budete chtít udělat mašinkou vojenský sestřih, nebo mě necháte spát v obýváku na gauči +takže vlastně na její podmínky ani moc neremcá, tedy až na to zvíře, chce jí prostě taky jednou udělat radost+
Vyberte něco pohodlného, v čem nebudu vypadat směšně. Žádné vypasované bokovky, nebo růžové tričko. Nepotřebuji, abyste se bavila na můj účet.
Používám speciální šampón, jehož složení jsem si sám připravil. Jestli chcete, můžete jej vyzkoušet, je v koupelně na vaně.
Palec je palec. Ne dlaň +aby mu neostříhala konečky místo o palec o dlaň... to by zaručeně nepřežil+
Do cirkusu ne. I když... kdy jste byla naposled v cirkuse? Vzal bych vás spíš na nějakou pouťovou atrakci. Horskou dráhu, nebo tak. Bude se vám to určitě líbit.
Nemusíte mít obavy, takovéto exotické jídla si nevařím. Bude to přímo moje specialita +asi nějaký lektvar :D+
Právě že jste nechtěla +a možná je to i škoda, zamumlá si pro sebe+ Já nemám vůči vám averzi, pokud ji nemáte vy vůči mně +vykulí oči+ Co chcete dělat v mé posteli?
Pes se musí chodit venčit. A musí se mu dávat žrát. Kočka si sama chytí myši +vysvětlí, proč se rozhodl pro kočku, když už tedy musí mít nějaké zvíře a už přemýšlí, jak ji pak po výměně pustí na ulici :D+
Jestli chcete, můžu vám začít plnit vaše požadavky. S kterým začneme?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 15 kvě 2016 20:54

Vy chlapi...+povzdychne si+ Nikdy tam nedáváte sáčky! A pak je to celý ulepený...+povzdychne si+ Tam? +otevře šuplík, urve si sáček a zamyslí se+ No asi bych se měla jít prvně přiobléct...+položí zatím sáčky a zajde vedle, ale hned je zpátky - ovšem ne, že by to byl až takový rozdíl. Má na sobě další z krátkých vstřícných šatiček a titěrný kalhotky. Dává jí to ale pocit, že už je oblečená a tak když dojde ke košu - už i v lodičkách, tak se pohodlně rozkročí a sehlá se snaží upevnit sáček na koš tak, aby nesjížděl - což jí s její šikovností nějakou chvíli trvá.+ Tak! +narovná se zase spokojeně+ Takhle to má vypadat! +poučí ho+
Nechci vám dělat naschvály...nemám k tomu důvod...i když...+přejede si prstem po rtu, za což může podle ní on+
Samozřejmě, že vyberu něco vhodného! Nechci z vás dělat nějakého Hochštaplera! +zakoulí očima co si to o ní myslí+
Chraň bůh! +zatváří se zděšeně+ Půjčím vám můj. Vlasy jsou po něm příjemně hebké, lesklé, ale nevypadají mastně.
Poznááám rozdíl mezi palcem a dlaní i bez znalosti vaší míry...jako...velikosti +tak nějak automaticky ukáže rukama cca velikost dvacet centimetrů+...myslím samozřejmě vaše centimetry...+nějak se z toho nemůže vymotat+ Národní míry! +vyhrkne nakonec a je přitom lehce rudá+
Nesnáším cirkusy. +oznámí mu+ Smrdí to tam a je to hnusný byznis. Pouťovou....??? +zalapá trochu po dechu, no evidentně mu připomíná lehkou holku toužící běhat po pouti - a když slyší o té horské dráze, tak už se jí předem zhoupne žaludek. No pak až podivně smířeně přikývne+ Tak dobře. Už dlouho jsem nebyla na nějaké pořádné atrakci!
To mě moc neuklidňuje, ale uvidíme...
+pozvedne obočí+ Před chvílí jste se děsil, že by to mohla být erotická masáž a teď si stěžujete? A pak že já nevím co chci... Já? Já vůči vám nikdy žádnou averzi neprojevovala! No to...to...+zašermuje nespecificky rukama+ TO! +zakroutí hlavou, že to nechápe+ No přece tu masáž!
To je...zajímavý náhled...ale proč ne. I tak je dobré kočce sypat granule...má pak lepší to...trus...+poučí ho a jako by mu četla myšlenky zopakuje co už říkala+ ale budete ji mít napořád! Žádné vystěhování hned jak odejdu!
V podstatě můžeme začít s čímkoliv....co ta masáž?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 16 kvě 2016 22:53

+je trochu zklamaný, když se Bea jde převléknout, v skrytu duše se těšil na sexy divadlo, ale brzy zjistí, že tohle není vůbec o nic horší. Dělá, že skládá obsah lékárničky, ale šilhá po ní a úplně se mu orosí čelo, když se Bea tak hluboko předkloní+ Vidíte, jak vám to jde. Budete mi to muset ještě několikrát ukázat, abych si to pořádně vštípil.
Co je to hochštapler? :D
No dobře. Tak mi výjimečně umyjte vlasy tím vaším šampónem. Ale běda vám, jestli se mi po něm zvětší objem, zkudrnatí, nebo jiná čertovina +varuje ji+
+sleduje ji skrytě pobaveně, jak se tam snaží ukázat ty jeho míry+ Vy jste mě šmírovala v koupelně při sprchování, přiznejte se +poznamená jakoby překvapeně, že těch dvacet čísel tak přesně odhadla+
+trochu ho zaskočí, že Bea souhlasí s tou horskou dráhou, a celkově s poutí, původně ji chtěl s tím jenom trochu pozlobit, což mu moc nevyšlo, no, ale když tam chce, proč by ji tam nevzal, že+ Uvidíte, že nakonec si to tam skvěle užijete +slibuje+
Ale já nemám nic proti erotickým masážím, pokud je někdo dělá mně. Opačně s tím nemám zkušenosti.
Jaképak granule, kočka má chytat myši. Pustím ji do sklepa, tam hlady nezemře. Napořád? A co když mi... uteče? 
Chcete masáž? Tak to jste se nemusela převlékat +zvedne se od stolu, během toho povídání mu trochu "slehlo", takže už se nemusí schovávat pod stolem+ Vážně to musí být v mé posteli? +netváří se na to moc nadšeně, ale pravidla jsou pravidla. Zavede ji do ložnice a ukáže na pečlivě ustlanou postel+ Svlékněte se a lehněte si. A snažte se ji moc nerozházet. Já si zatím dojdu pro pomůcky +diskrétně se vzdálí+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 18 kvě 2016 22:51

Co s váma...až zase vynesete koš, tak vás to naučím.
To je takovej....+mávne rukou+ Najděte si to na wikipedii... +zacukají jí koutky+ I přes sugestivní reklamy šampony pro ženy nic takového nedělají v takové míře, aby to bylo poznat.
No dovolte?! Já vám tam...tam...+ukáže mu do klína+ teda rozhodně nekoukala! +Co jí zbývá, než souhlasit, když jí nic lepšího nenabídne...+ To určitě....+ale nezní to moc mile+
To je přežitý názor. Některé kočky by raději zdechly, než chytaly myši. Nicméně kvůli granulím je chytat nepřestane. Kočky je chytají spíš pro zábavu, než kvůli hladu. Ještě se tam otráví! Neuteče. +podívá se na něho a lehce výhružně přitom přivře oči+ O to se postaráte, protože mě by to moc MRZELO, kdyby "utekla". +zdůrazní+
To nemusela, ale to jsem ještě nevěděla, že už začneme plnit moje přání. +sjede ho pohledem jak vstane+ To vám tak vadí, že si lehnu do vaší postele? +zvedne obočí jak moc se jí štítí, nebo co+ Děkuji...+dojde k posteli, odestele, svlíkne se a lehne si na břicho tak, že si zadek zakryje jeho peřinou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 19 kvě 2016 10:43

Vy mi v mé posteli nevadíte... právě naopak +ušklíbne se+ Ale postel není zrovna nejvhodnější k masážím. Ty olejíčky jsou pak všude... a taky je moc nízko. Lepší by se nám to dělalo na stole +když se vrátí zpátky, zálibně - jelikož to Bea nevidí - si prohlédne její odhalené tělo+ Nechtěla jste náhodou namasírovat nohy? +poznamená uštěpačně, ale spíš tak přátelsky, nemůže zapřít, že mít nahou Beatrix v posteli se mu líbí, o tom neuvažoval ani ve snu+ Musím vás ale předem upozornit +odloží masážní olejíčky a vonné mastičky na noční stolek+ že tohle bude moje masírovací premiéra... tak ode mne nečekejte žádné zázraky +nalije si do dlaní kapku olejíčku a sehne se nad ní. Chvilku koumá, jak na to a pak položí dlaně na její záda a opatrně ji začne přejíždět po kůži, skoro ji hladí+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 19 kvě 2016 21:22

Jenže já bych se sem jinak, než takhle nedostala! To se vypere...+mávne rukou+ Můžete si klidně sednout...+plácne si přes duchnu na zadek+ Možná by se nám provozovalo lépe na stole, ale tady je to superpohodlný...+zavrtí se a má pocit, že se stává součástí madračky a je jí to hrozně příjemný+ No jo...asi chtěla...změna plánu. +uculí se+ A pak můžete vzít i ty nohy....+a já si říkala, že ta masáž byla nějaká jiná!+
Když na mě nenalijete savo, tak to bude určitě v pořádku...+i když je to premiéra+ A moc netlačte...všechno mě hned bolí... mmmmhhh....+zavrní spokojeně jak jí začne přejíždět rukama po zádech+ Myslím, že jste přirozený talent...tohle je...mh..mmm...hrozně příjemný...+vychutnává si to se zavřenýma očima+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 20 kvě 2016 09:27

A proč tak mermomocí toužíte ležet v mé posteli? Není na ní vůbec nic, co by nebylo na té vaší +když mu Bea ukáže, že si má na ni sednout, neváhá, vyleze na postel a sedne si jí obkročmo na zadeček+ Kdybych vás moc tlačil, řekněte +poznamená, a vůbec to nezní dvojsmyslně+ Nemějte strach... budu jemný +nalije ji olejíček na záda a pak se nad ní nakloní a dlaněmi jej začne vmasírovávat do kůže. Zpočátku opatrně, jako by se bál, aby jí neublížil, pak se ale odváží lehounce přitlačit, aby měla ta masáž vůbec nějaký efekt+ Dělám vám to dobře? +ujistí se a pak se taky uvolní a soustředí se na její jemnou pokožku a nezvykle jemně jí roztírá vonný olejíček po kůži a hladí ji širokými dlaněmi po celých zádech. A jak začne Bea spokojeně mroukat, pousměje se, ale Bea ten Snapeův vzácný úsměv nevidí+ Teď vás kousek odkryju, abych vám namasíroval ty nohy +radši ji předem upozorní. Zvedne se, sundá z ní peřinu a trochu jí přitom očumne zadeček, ale ne moc dlouho, aby to nebylo Bei nápadné, a pak si sedne na postel a začne jí pečlivě masírovat chodidla a prsty na nohou+ Nelechtám vás?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice