Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 20 kvě 2016 11:22

+Široce se usměje+ Kolik ženských může říct, že ležely v posteli Severuse Snapea? +obejme si polštář+ Momentálně spím na gauči, takže je tu všechno, co není na té mé současné...+rýpne si+
Nebojte se...na tohle jsem vybavená...+zavrtí se pod ním jak si na ni sedne, aby to bylo pohodlnější+ Mmm...bože, nevěřím, že to děláte poprvé! Jo...tam můžete přitlačit...jho...ještě trochu...přesně tam... mmmmch...+doslova mu sténá pod rukama, že to snad musí být slyšet až ven :D Když ji domasíruje, tak je ještě v takovým opojení, že ho chvílu pomalu ani nevnímá - takže je jí úplně jedno, že ju tam odkrývá, no po chvilce se otočí a přitáhne si peřinu na hrudník - díky momentálnímu rozpoložení asi dost pomaleji, než by měla... Nohy mu dá na klín a sleduje ho+ M-m....nejsem moc lechtivá....+sleduje ho přivřenýma očima+ Víte, že máte vážně šikovný prsty? +zakloní hlavu a zavrní zase blaženě+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 20 kvě 2016 22:32

+rozmasíruje jí ztuhlé svalstvo, které se mu pod prsty úplně poddává+ A kolik mužských může říct, že měli v posteli Beatrix Stein? +oplatí jí to a jak se Bea přetočí na záda, diskrétně kouká jinam+ Tak když se vám tady tak dobře leží +položí si její nohy do klína a masíruje jí je+ tuto noc tady můžete přespat +pronese jen tak mimo řeč+ Vážně jsem to nikdy nedělal. Umíte si mě představit, jak někomu masíruji nohy? Ne že to budete někde vykládat +zadívá se na ni ostře, ale jejím nohám se věnuje s veškerou pečlivostí a něžností, jako by jí chtěl nahradit všechna ta příkoří, co už u něj prožila+ Vím +přikývne+ A to jste ještě zdaleka neviděla, co všechno dovedou +vetře jí do namasírovaných nohou voňavou levandulovou mast+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 20 kvě 2016 23:25

Nooo...+začervená se, protože to může říct víc chlapů, než by bylo vhodné+ ale i tak něco znamená, když mě dokážete v posteli uspokojit! +zachichotá se+ Mh? +zvedne obočí co když se jí tam tak leží a pak jen kouká+ Vážně? Jako fakt? +rozzáří se a zároveň zasténá, jak se věnuje jejím nohám+ Ale tak...teď už jo! +uculuje se+ Nebojte, nebudu to vykládat..ještě by chtěly všechny ženský taky! A uvidím? +zavlní obočím+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 kvě 2016 09:43

No vidíte, to mi nedošlo, že vás právě uspokojuji ve své posteli +tentokrát se neubrání vzácnému úsměvu+ Vážně. Postel je přece dost velká +cukne koutky a ještě jí promasíruje lýtka+ Že bych si tady pořídil masážní salón? +poznamená pobaveně+ No to netuším... zase bych si nerad odkryl všechny své trumfy najednou +poplácá ji po lýtku, když skončí s masáží+ Chcete ještě něco promasírovat? Nebo jaké máte další přání?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 21 kvě 2016 11:45

+Jak ho vidí usmívat, tak se musí taky usmívat - tak mile spokojeně+ Víte, že...vypadáte mnohem líp, když se uvolníte? +poznamená jen tak mimochodem+ Tak to určitě tuto nabídku neodmítnu! +souhlasí hned+
Myslím, že by se vám tu dveře netrhly! +sleduje ho jak je takovej vyjímečně v pohodě+ Nene, já už vás zneužila dost! Teď jste na řadě vy! +chtěl taky masáž, jestli se nepletu? +vyskočí i s duchnou+ Zatím se nachystejte! +odběhne se obléct - no zase né tak moc, jen aby nebyla nahá :D a hned je zpátky+ Ták! +promne si ruky+ Jak to chcete? +zavlní obočím+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 23 kvě 2016 13:41

Děkuji... ale jak jste došla k takovému závěru? +jestli se mu třeba míň lesknou vlasy nebo co+ Když jste uvolněná vy, já taky. Je to velice jednoduchá rovnice +možná trochu zklamaně, že mu Bea utekla zpod prstů, protože mu dělalo dobře se jí dotýkat, se zvedne z postele+ Rád vás zase někdy uspokojím. Je fascinující vás u toho pozorovat +sundá si osušku z beder a lehne si na břicho do postele, ručník si ledabyle přehodí přes zadek+ No + zamyslí se+ vlastně bych rád vyzkoušel nuru masáž (masáž tělem :pii ). Jenom chvíli +jakože netrvá na tom dotáhnout to až do konce+ Ještě nikdy jsem to nezkoušel. Možná bychom si to užili oba +ušklíbne se do polštáře, aby Bea neviděla, že ji tak trochu zkouší, protože nevěří, že by do toho šla +
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 28 kvě 2016 11:35

+ušklíbne se+ Jak bych to řekla...prostě ste k pomilování! +zacukají jí koutky+ Tomu nevěřím - když si něčeho dám...+naznačí šňupnutí+ tak sou všichni chlapi vždycky podráždění. A přitomjá jsem uvolněná.
Kdykoliv pane Snape, kdykoliv jsem vám k dispozici k pozorování...+směje se pobaveně ještě za rohem. Když se vrátí, tak má chuť ho laškovně plácnou přes zadek, jak tam tak leží, ale to by jí asi zdrhl+ Takže...nuru? Tak...můžeme...ale netuším co to je? +čeká až jí vysvětlí co má dělat, netuše co to zahrnuje+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 28 kvě 2016 20:39

A to vám trvalo celou půlku výměny, než jste na to přišla? +pozvedne nechápavě obočí, ale zakrývá pobavení+ Mně osobně je úplně jedno, co vás uvolní... hlavně když budete uvolněná +o to mu jde+ Beru vás za slovo +s tím pozorováním+ No... jak bych vám to vysvětlil... nemasírujete rukama, ale celým tělem. Je to takové vzájemné tření těl za pomoci gelu z mořských řas. Akorát musíte být u toho taky nahá, jinak to nemá účinek. Ale není to klasická erotická masáž +dodá rychle+ Pochopitelně vás do toho nenutím. Kdybyste to ale chtěla zkusit, gel mám v nočním stolku. Ale dá se použít i na obyčejnou masáž.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 29 kvě 2016 12:20

No jo, a je to vaše chyba! Byl ste na mě zlej! +vysvětlí mu to+ Jé, tak to bysme si spolu mohli dáát...+cinkne si do nosa+ Mh? +sleduje ho jak jí to vysvětlí a postupně vykuluje oči víc a víc+ Ale...to...+je totálně rudá+ já bych...mh..to by mi doma asi...kdyby se to ve věštci..+koktá tam něco a představí si, kdyby se Altairovi něco takovýho doneslo - docela živě si představí situaci, kdy by jí za tohle setl hlavu+ Já bych přece jen raději ty záda....? +zkusí+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 29 kvě 2016 19:37

To bych si nikdy nedovolil +vláčně zaprotestuje+ Mám radši vždycky čistou mysl. Ještě bych dělal nějaké věci, které bych si pak nepamatoval, tak radši ne. Ale vy si klidně dejte +dovolí jí to+ No... aspoň jsem to zkusil +zamručí do polštáře, když Bea odmítne nuru masáž, ale není kvůli tomu naštvaný ani mrzutý, vlastně ani nepředpokládal, že by do toho šla, spíš by ho překvapilo, kdyby jo+ Má záda by to nutně potřebovala, jak jsem celý den sehnutý nad pokusy. Obzvlášť krční páteř +zaboří tvář do polštáře, zavře oči a zcela se uvolní v očekávání příjemných chvil+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice