Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 01 čer 2016 16:46

To bych si zase já dovolila pochybovat... To záleží co si vezmete. Mám i matroš, po kterým si naopak všechno pamatujete až moc dobře...ale ze zkušenosti vím, že je lepší se mu vyhnout... Vy ste na mě ale hodnej! +pochválí ho+
Tak to já si na tu vaši páteř posvítím! +sedne si mu na zadek, jestli to ještě neudělala, uvelebí se a sehne se mu k k uchu tak, že na něm prakticky chvílu leží+ Možná to zastudí...+zašeptá mu do ucha a hezky z výšky mu nakape na záda krém. Pak ho odloží, položí mu svoje hřející ruce na záda a začne mu po nich dlouhýma pohybama rozmazávat krém. Zajíždí až pěkně na boky a na krk a když nazná, že je rozmazáno, tak mu začne příjemně probírat a masírovat svaly. Místy přitlačí, jinde zase jen úplně zlehka skoro hladí jeho kůži a sem tam mu po zádech přejede nechtem - spíš náhodou, než schválně, ale je to moc příjemný.+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 01 čer 2016 21:25

Koukám, že jste vybavená pro všechny případy +na ten matroš+ Tak když je lepší se mu vyhnout, radši to ani nebudu zkoušet.
+připraví se na tu masáž a jak si mu Bea lehne na záda, v první chvíli ho napadne, že přece jen svolila k nuru masáži, ale hned to pomine, jak se Bea zase narovná+ Máte ledové ruce? +zeptá se, ale pak ho nečekaně zastudí krém na kůži a on cukne lopatkami k sobě. Když ho Bea začne masírovat, úplně uvolní svaly a soustředí se na její dlaně, sem tam spokojeně zamručí do polštáře+ Vy už jste v tom nějaká zběhlá... víte, kam sáhnout +zavrní slastně, když mu Bea začne masírovat ztuhlé svalstvo+ Och... Mer-li-ne! To je tak příjemné! Ách... óch... ještě trochu přitlačte... nešetřete mě +heká jí tam slastí pod rukama zase on, takže sousedi si budou mít dlouho o čem povídat+ Jste úžasná, Beatrix... když se snažíte...
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 03 čer 2016 14:37

Lepší být připravená, než aby mi pak něco chybělo! Ono je totiž někdy lepší zapomenout...a nepamatovat si...proto přece lidé pijí, ne? Jenže alkohol působí nejistě, musíte toho hodně vypít a je vám pak děsně zle...
+Usměje se+ Ruce ne... Tak párkrát jsem to už dělala....+culí se jak jí vrní pod rukama a podle jeho ohlasu tuhle přitlačí, jinde zase přejede jen zlehka a jinde mu doslova křupne v zádech, jak se do něho opře - ale příjemně :D+ Takhle? Pro vás cokoliv, pane Snape....+přejede mu po bocích dolů až směrem ke klínu a pak ruce zase vrátí na záda a trochu mu srovná krční páteř, že to taky zakřupe+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 03 čer 2016 20:53

A vy to chcete? Nepamatovat si nic, kdybychom spolu šňupali? +koukne na ni tázavě+ Ale proč se neopít... proti kocovině jsem důkladně vybaven +kývne bradou k laboratoři+
+vždycky, když mu zakřupe páteř, vydá zvuk skoro jako při vyvrcholení+ Teda vy máte sílu, ženská +poznamená uznale, jak ho tam válcuje+ Ano... přesně takhle +trochu se mu zachvějí svaly, jak mu přejede prstama až ke klínu a v tuto chvíli je rád, že leží na břiše+ Dobrá práce... cítím se jako znovuzrozený +pochválí ji, když skončí s masáží+ Děkuji, slečno +vyskočí z postele jako mladík... a vtom mu rupne v zádech, zařve bolestí a nemůže se narovnat+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 04 čer 2016 22:34

Tak to přece taky není...většinou... Jen někdy člověk něco vytěsní...mozek už si vybere sám. Tak vy budete pít a já si dám lajnu, hm?
+spokojeně se uculuje a dává si fakt záležet, aby se mu to líbilo+ V mé pozici člověk musí umět vzít věci do svých rukou... +seskočí z něho a upraví se, když zhrozeně kouká jak vyskočí+ To nemů-+přiskočí k němu a chytí ho+ -žete! +zamračí se+ Nevíte, že po takové masáži musíte pomalu?! Pffch, ach jo! +pomůže mu sednout si zpátky na postel+ Teď ste se zablokoval! +promne si čelo+ Možná se vám to bude zdát, že vás k tomu pořád přemlouvám, ale na tohle lajna zabírá dost spolehlivě! Uvolníte se a svaly a kosti se poskládají jak mají... +trochu se bojí napravovat ho natvrdo ručně, aby jí takhle už nezůstal na zbytek roku...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 06 čer 2016 11:27

Nevím, jestli by to bylo fér. Proces výpadku paměti je ve srovnání drog a alkoholu podstatne odlišný. Zatímco vy upadnete do deliria téměř okamžitě, já budu teprve popíjet. A když konečně nebudu vědět o sobě, vy už budete zase jako rybička +ušklíbne se+ Pokud bych do něčeho takového vůbec šel, tak jedině oba nastejno.
Jak to mám vědět? Cítil jsem se naprosto skvěle +odstrčí její ruku, nenechá si pomoct, ale jen proto, že se před ní cítí s tou svojí indispozicí poněkud trapně+ A to vám mám věřit? +trochu zapochybuje, že mu lajna pomůže a se zatnutými zuby se opatrně posadí na postel+ No dobře... tak se ukažte s tím vaším zázračným lékem +konečně se nechá přesvědčit+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 11 čer 2016 19:27

+mávne rukou+ Vy to moc řešíte... Tak můžeme i pít...+připustí+ ale drogy mám rači...
No...to..to máte prostě vědět! Tak to vždycky je! +dá si ruky v bok+ A proč bych si to vymýšlela? Víte kolikrát už mně ruplo v zádech?...Třikrát! +spočítá mu to+ Třikráááát! A vždycky to pomohlo! +dá bradu nahoru, no jak Snape připustí, že si dá, tak zírá+ Fakt? Teda - už letím! +rychle doběhne pro matroš, než si to rozmyslí, podá mu stoEurovku a na zrcátko mu připraví dvě lajny+ Hezky do každé nohy....teda dírky...+uculí se a přidrží mu zrcátko+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 12 čer 2016 00:19

Zase tak často se nenechávám masírovat, abych to mohl předpokládat +podívá se na ni stylem, že je to stejně její vina... aby nebyl za amatéra+ A při čem ruplo v zádech vám? +to by ho vážně zajímalo a pak jen kouká, jak Bea ochotně letí pro materiál+ Vám nějak záleží na tom, abych si to nerozmyslel +vezme si od ní bankovku, zakroutí hlavou na její hodnotu a znehodnotí ji stočením do ruličky, pak se zamračí a podívá se na Beu+ Možná by bylo dobré, kdybyste mi ukázala, jak se to správně dělá...
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 25 čer 2016 10:46

To je chyba! +zakroutí hlavou+ Při zalívání! +ušklíbne se na něho+ Mně záleží jen a pouze na vašem blahu! +ujistí ho+ Tak jo. +taky si vezme bankovku, odborně si ji přiloží k nosu a sjede do každé dírky jednu lajnu, poposmrkne a promne si nos+ Tak takhle. +hned mu nachystá nový lajny+

Obrázek
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 26 čer 2016 22:45

+sleduje ji, jak to dělá a chvíli počká, co to s ní udělá a pak ji tedy napodobí+ Ale dělám to jenom proto, abych vám udělal radost +neopomene ji upozornit a šňupne si do levé dírky, napoprvé trochu silněji, než by měl, takže má co dělat, aby potlačil kýchnutí a slzy, jak ho to zaštípe, do pravé dírky nasaje už opatrněji a zmáčkne si velký nos. Za okamžik se mu spustí z nosu sekrece a začne posmrkávat+ Doufám, že to nebude mít žádné negativní účinky na můj čich +který má jinak silně vyvinutý vzhledem k jeho profesi+ Kdy se dostaví účinky?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice