+Trošku křivě se ušklíbne, má o tom asi svou představu...+ To ráda slyším. +řekne i tak+
Jsem ráda, že to chápete. +usměje se na něho a snaží se neusmívat se moc pobaveně+
Ne, to je dobrý...mám schůzku u oběda...to je takovej tik jíst všechno co mám po ruce. +mávne nad tím rukou a docela se podiví, že by Snape měl doma ovoce a dokonce oříšky!+
Tohle na vás obdivuji...+pokýve hlavou+ tu vaši obětavost...+sice má co dělat, aby se nesmála, ale je vážně ráda, že jí de Snape na ruku+
To máte, ale tamta...no...téměř neomezené zdroje dělají své...+pokrčí ramenama+ Přesně tak...Markus v práci taky víceméně spává... Bohužel do objektu nesmíte dokud Vám neuděláme profil v systému - u každých dveří se musíte identifikovat otiskem, ale mám tu pár fotek...+vytáhne tablet a ukáže mu fotky, nad kterýma musí srdce každýho chemika-lékárníka zajásat. Dokonale vybavená laboratoř jak po mudlovské, tak po kouzelnické stránce (žel nemůžu najít odpovídající obrázky...klidně si Snape může doplnit podle své libosti+
A taky je tam spousta takovýchhle divných věcí...+ukazuje mu dál+