od Severus Snape » 02 črc 2016 17:48
+vykulí na ni oči, když ho Bea políbí+ S vámi to dělá přímo divy +zasměje se, ano, zasměje, protože s ním to už taky hezky mává+ Myslíte akupunkturní body? No to máte vlastně pravdu. Tak to byste mi měla dráždit ty body, které jsou spojené s páteří. Akorát nevím, kde se nacházejí. Asi je budete muset vyhledat +cukne mu koutek a jak s ní smýkne, uvědomí si, že už má vlastně záda v pořádku, ale neřekne to, chce si ještě chvíli užívat její milou péči (má jenom kalhoty... a Bea?)+ Takže to vám ani nebude vadit, když vám budu šlapat na nohy +když Bea taky neumí tancovat+ Mám pocit, že ten váš lék má opravdu silné účinky +poznamená trochu zaskočeně, když si Bea omotá nohy kolem jeho pasu, protože začíná mít jiný problém, který se snaží zatím úspěšně maskovat. Obejme ji pažemi kolem pasu a pobaveně pozoruje ten její soustředěný výraz+ Opravdu? +pozvedne podezíravě jedno obočí, není tak pošetilý, aby tomu hned uvěřil+ Ale já vás mám taky rád... někdy +dívá se jí upřeně do očí a když mu přejede prstem po tváři, bere to jako výzvu. Přitáhne si ji prudce k sobě, až se Bea ohne v zádech a nečekaně přitiskne své rty na její. Ledy povolily...+