Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 28 čer 2016 21:02

Ne, děláte to proto, že máte skříplý záda! +ušklíbne se a pobaveně sleduje jeho začátečnický chyby :D Pak mu podá kapesník+ Ne, to fakt nebude. Bohu dík-nebo -žel cítím furt perfektně. +vyskočí na postel, klekne si za něho a s uculem mu začne masírovat ramena+ Vím já? Nikdy sem to nestopovala. +sehne se mu k uchu a rošťácky mu okousne lalůček, přičemž se na něho zezadu celá natiskne+ Ale až vás přestanou bolet ty záda, tak si musíme zatančit!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 29 čer 2016 22:42

Kdybyste si tak moc nepřála, abych to zkusil, nějaký lektvar by mi určitě taky pomohl. Takže to dělám kvůli vám +trvá na svém. Vysmrká se do kapesníku a pak nestačí koukat, jak je Bea najednou rozdováděná+ To okusování ucha taky patří k terapii? +zeptá se jí škádlivě, protože mu to bylo příjemné, a koutek rtů se mu nepatrně zvedne+ Myslím, že jdete na to správnou metodou. Sálá z vás příjemné teplo... a moje záda potřebují trochu nahřát +řekne schválně, aby se na něj ještě chvíli mačkala+ Vy chcete se mnou tančit? +pootočí se v pase k ní a nějakým smrtijedským chmatem po ní hrábne dozadu rukami a v příští vteřině už mu Bea sedí na klíně+ Ale já nejsem moc dobrý tanečník +upírá na ni své onyxové oči, svítící mu tajemně v bledé tváři+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 02 črc 2016 12:52

+Vlepí mu pusu na tvář, když ju tak přesvědčuje, jak se kvůli ní obětuje+ A já to oceňuji!
No jistě, v uchu sou takový ty...body...spešl...ne? +směje se a tiskne se k němu zezadu+ Udělám všechno pro to, aby vás ty záda přestaly bolet, když je to tedy moje vina...
Hm, +přikývne+ proč ne? Já ráda tančím...osamotě... Jaj! +trochu vyjekne, jak s ní smýkne, ale culí se a obkročmo si na něho sedne a obejme ho nohama kolem pasu (počítám, že na sobě má Snape buď ručník, nebo už si oblíkl nějaký kalhoty...)+ To já taky ne...na tom přece nezáleží... +sleduje ho zaujatě, jak je mu tak blízko, zkoumavě hloubavě našpulí pusu, jako by něco zvažovala a přejede mu prstem z čela přes nos a přes rty až na bradu+ Mám vás ráda. +prohlásí nakonec výsledek svých úvah tak trochu stylem jako Zuzka. Až na to, že ta většinou po zvážení prohlásí, že někoho ráda nemá.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 02 črc 2016 17:48

+vykulí na ni oči, když ho Bea políbí+ S vámi to dělá přímo divy +zasměje se, ano, zasměje, protože s ním to už taky hezky mává+ Myslíte akupunkturní body? No to máte vlastně pravdu. Tak to byste mi měla dráždit ty body, které jsou spojené s páteří. Akorát nevím, kde se nacházejí. Asi je budete muset vyhledat +cukne mu koutek a jak s ní smýkne, uvědomí si, že už má vlastně záda v pořádku, ale neřekne to, chce si ještě chvíli užívat její milou péči (má jenom kalhoty... a Bea?)+ Takže to vám ani nebude vadit, když vám budu šlapat na nohy +když Bea taky neumí tancovat+ Mám pocit, že ten váš lék má opravdu silné účinky +poznamená trochu zaskočeně, když si Bea omotá nohy kolem jeho pasu, protože začíná mít jiný problém, který se snaží zatím úspěšně maskovat. Obejme ji pažemi kolem pasu a pobaveně pozoruje ten její soustředěný výraz+ Opravdu? +pozvedne podezíravě jedno obočí, není tak pošetilý, aby tomu hned uvěřil+ Ale já vás mám taky rád... někdy +dívá se jí upřeně do očí a když mu přejede prstem po tváři, bere to jako výzvu. Přitáhne si ji prudce k sobě, až se Bea ohne v zádech a nečekaně přitiskne své rty na její. Ledy povolily...+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 04 črc 2016 22:11

Jo jo, přesně ty myslím! To já taky nevím! To musíte někde vyčíst a pak mi to ukážete! Vyhledat jooo? +zalechtá ho na bocích+ (Bea si předtím oblíkla prádlo a nějaký štědrý šaty...)
M-m, to mi nevadí. Ale beztak nevěřím, že zrovna vy byste neuměl tančit! To má! +přikyvuje hned+ Už je vám líp, žejo? +spokojeně, že měla ONA pravdu+ Jo. Fakt. +přikyvuje+ Vy ste totiž moje spřízněná duše. +prohlásí a rozzáří se+ To je hezký! +no pak posmutní jak dodá, to někdy+ Ach jo...no jo...
+Natiskne se na něho hrudníkem a jak je jí to příjemný, tak se rtama mazlivě otře o ty jeho a položí se do polibku+ Severusi...+zašeptá mu do rtů+ Vy zlobíte... +rukama mu přitom vyjede po zádech odspodu až nahoru, pak zatne nechty a několik centimetrů pohne rukama dolů, že mu tam zbydou výstavní drápance a spokojeně se mu přitom usměje do rtů.+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 05 črc 2016 14:00

Ach tak... já myslel, že to budete zjišťovat osobně +zatváří se poněkud zklamaně+ No, ještě trochu mám ta záda jakoby zablokovaná... takhle tady... ale myslím, že ta vaše akupunktura by mi mohla pomoct +poznamená úplně nevinně+ Ale no tak... +pohladí ji, když tak posmutní+ ...chtěl jsem říct, že většinou +ji má rád+ Musíte ale uznat, že někdy jste přímo na zabití +dodá upřímně. Je docela překvapen a zároveň potěšen, že se Bea jeho polibku nebrání, očekával, že mu přinejmenším vydrápe oči. Tiše sykne, jak mu na zádech udělá brázdy, cítí, jak ho masážní olejíček štípe v čerstvých ranách+ Jste pěkná dračice +jak je k němu natisknutá, cítí na holé hrudi přes tu tenkou látku šatů hroty jejích prsou+ Zlobím? Můžete mě kdykoliv zastavit +přejede prsty po jejím ňadru+ ...ale proč to dělat, když je to oběma tak příjemné +vsune jí při polibku jazyk do úst, opatrně, kdyby ji napadlo kousat+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 09 črc 2016 15:21

Noc je ještě mladá! +že možná i bude...+ To se musí rozhýbat! Třeba při tom tančení!
No a co? Někteří lidi mě mají rádi furt i když jsem na zabití. Tak..dva lidi...asi...možná tři. A jedním z nich je moje matka - i když tam si nejsem moc jistá... +ušklíbne se+ Ale kdepak...dračice ani omylem...+zavrtí hlavou+ Já jsem králík. +prozradí mu+ Mhm...zlobíte...+zamumle, ale ještě víc se k němu tiskne a polibek mu víc než ochotně opětuje a spokojeně zamručí, jak se jí dotýká+ Protože....+odlepí se od něho a ještě se vrátí a vlepí mu pusu, no pak nečekaně vyskočí a natáhne k němu ruku+ Musíme tančit! Kde máte rádio? +rozhlíží se+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 11 črc 2016 22:27

+udiví ho to+ Vážně? A kdo, prosím vás? +ji má rád, i když je na zabití+ Jako zvěromág? A proč zrovna králík? Vy jste asi ráda, když se s vámi někdo mazlí, nemám pravdu? +tipne si a když Bea nic nenamítá na ty jeho doteky a polibky, odváží se trochu víc a přitáhne ji k sobě natěsno, do polibku vloží mnohem více vášně a promne v dlani její ňadro+ Měla jste pravdu s těmi účinky... ten váš zázračný lék nejenom vyléčil moje záda, ale i příjemně odbourává zábrany... Ehm, myslíte, že si tohle budeme pamatovat? +než se zmůže na další krok, Bea vyskočí jako na pérku+ Co...tančit? Teď, když to začalo být zajímavé? +no nenamítá a postaví se, elegantně máchne rukou a odněkud se začne linout nevtíravá hudba+ Smím prosit, madam? +požádá ji a pak ji obejme kolem pasu a udělá s ní pár nesmělých tanečních kroků+ Nejsem žádný taneční guru +přitiskne ji k sobě, aby mu nevypadla při nějaké prudší otočce+ ale budu se snažit nešlapat vám na nohy +vede ji tanečními kroky po ložnici+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 14 črc 2016 21:34

No...strýc.... mamka...a... Kristián? On je takovej...splachovací... A možná i Žaneta! +vítězně+ To nevím. +pokrčí ramenama+ Nééé...teda jooo, ale králík je pěkně nebezpečnej! Spousta zvířat se ho bojí, protože to jak hopká a dupe je pro ně něco divnýho, neznámýho. A když po vás králík vyjede...tak ste rád, když nepřídete o ruku!
Jaký zábrany? +zamumle ještě do polibku a uculí se+ Co bysme si měli pamatovat? +se smíchem se zatočí dokola+ Jo, teď! Protože bych na to mohla zapomenout. Na ten tanec. A to nechci!
Smíte! +vysekne mu poklonu, přičemž sebou málem iebne vo zem. Pak se k němu natiskne a nechá se vést+ Na tom přece vůbec nezáleží...+sem tam se trochu kopnou, ale nijak významně a nějakou dobu si užívají docela plesový tancování, když Bea luskne prstama a začne hrát pomalá příjemá hudba. Opře se mu tváří o hrudník a vychutnává si to.+ Tohle je hezký...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 16 črc 2016 00:46

Tak to vás má rádo dost lidí +pozvedne udiveně obočí+ Dokonce víc než mne +ušklíbne se+ Celá vy! +neodpustí si sarkastickou poznámku, když Bea popisuje ty vlastnosti králíka, které sednou přímo na ni+
No pamatovat si, jak jsme se líbali... to bych nerad zapomněl +blýskne se mu v černých očích a než se v tom tanci trochu zesynchronizují, občas jí šlápne na botu, ale netrvá jim to dlouho a dostanou se do stejného rytmu+ Tančíte o něco líp, než jsem čekal +polichotí jí neomaleně a udělá s ní zkusmo prudkou otočku, až mu Bea málem ulítne z náruče, ale včas ji zachytí a přitáhne si ji k sobě+ Tohle se vám líbí? Jsem vážně rád, že jste konečně našla na mně i něco kladného +přitiskne dlaní její hlavu na svoji hruď, ale tak, aby se neudusila, druhou rukou ji hladí v širokých kruzích po zádech a tančí s ní v pomalém rytmu, no spíš jen přešlapuje na jednom místě tanečním stylem à la šlapání zelí+ Víte, že jste docela fajn ženská? +pošeptá jí po chvilce kolébání do ucha+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice