Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 19 črc 2016 21:57

To vás to vážně tak překvapuje? +povzdychne si+ Musím být vážně hrozná...+chvilu se nad tím zamyslí+ Mmm to asi ne, vy máte fanclub. Ttsss! Ale...no možná na tom něco bude! +udělá pusou kačenku+ Co ste vy? Netopýýýr? +udělá hezký ü+
To já nevím! Na každýho působijou drogy jinak - a taky pokaždý působijou jinak. Většinou respektujou podvědomý přání lidí - tyhle kvalitní... Neříkejte, že se vám to lííbíí? Semnou? +culí se+
Teda...vy mi ale lichotíte! +poznamená ironicky+ Zato já jsem čekala, že vy budete mistr v klasickém tanci. Patří to přece ke vzdělání gentlemana a kouzelníka. +no už se vidí na zemi, tak si oddychne, když ji chytí+ Uff! Teda to bylo těsný! Mhm, líbí. +přikývne a zamručí strašně spokojeně. Rukama mu přitom příjemně bloudí po zádech a semtam ho zlehka zaškrábe+ To jenom když jsem na drogách. +ujistí ho s úsměvem, podívá se na něho nahoru a dá mu pusu na bradu+ Mám hlad. +oznámí mu a kouká na něho jak na smilování boží+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 20 črc 2016 21:29

Právě naopak, jste šťastná žena, že vás má rádo tolik lidí. Jaký fanclub... myslíte těch pár poblázněných ženských, co o mně roznášejí drby, že spím s Potterem? +odfrkne si znechuceně+
Každý se přeměňuje v to, čemu se podobá... vlastnostmi i vzhledem. Připomínám vám snad netopýra? +zadívá se jí přísně zkoumavě do očí+
Sám jsem překvapen... ale líbí +přizná+ Když nemáte ty své hysterické záchvaty, tak jste velice... sexy +nějak mu ty drogy rozvázaly jazyk+
Asi jste si mě spletla s Malfoyem. Já jsem mistr lektvarů, ne tance +ohradí se a přešlapuje dál+ Jako mladík jsem do tanečních nechodil +nerad na tu dobu vzpomíná+ a pak už jsem měl jiné zájmy. Na ty vaše večírky a plesy taky nechodím, tak k čemu potřebuji umět tančit +přede jako starý kocour, jak ho Bea hladí po zádech, je mu to příjemné+
Vy máte zase hlad? +pozvedne obočí, ale hosta si musí předcházet, tak než se odeberou do kuchyně, ještě se chce před ní předvést se závěrečnou otočkou, ale trošku to neodhadne a ztratí rovnováhu a pak padá... a najednou se ocitnou v posteli, Bea vespod a Severus leží na ní+ To jsem neudělal schválně +koukne dolů na ni omluvně, ale nemá se ke zvedání+ Ta postel jakoby nás přitahovala +v očích mu blýskne pobavením+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 23 črc 2016 12:31

No, sou lidi, který má rači podstatně víc lidí... +zasměje se+ Ne, myslím ty ženský, co vám padají k nohám a vy je okázale překračujete!
Mmm jo, +přikývne zvažujícně+ já mám netopýry ráda. Máte takovou image. Tak v co se měníte?
+Zasměje se uvolněně+ Vy byste měl brát častěji!
Ale jste stará dobrá škola. Dnes ti mladí neumí nic. Já taneční taky neměla ráda. Ale to je škoda, že nechodíte! Je tam spousta jídla, pití...
No...jo...? +zatváří se provinile, že je nenažraná+ U-áááá! +vyjekne jak slítnou, ale uculí se a obejme ho nohama+ Pane Snape...+zamrká na něho svůdně-vtipně řasama+ samozřejmě, že mě přitahuje. Jednak je pohodlná a luxusní a druhak ste mi nechtěl dovolit se na ni pomalu ani podívat! +pokýve káravě hlavou+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 24 črc 2016 11:59

A vy mezi ně taky patříte? +k těm, co mu padají k nohám+
Nevykládám to každému na potkání, ale dobře, uhodla jste to. Máte obdivuhodný postřeh +přizná se jí nakonec s tím netopýrem+
S tím s vámi naprosto souhlasím. Dnešní děcka mají duté hlavy. A vy ráda chodíte na večírky? V tom případě si na konci výměny můžeme na rozlučku jeden takový nevázaný večírek s jídlem a pitím udělat tady +navrhne s potutelným úsměvem a doufejme, že svého slibu nebude litovat, až bude zase přemýšlet reálně+
Ale to byla jiná situace. Vy jste mi chtěla moji postel obsadit a mne poslat spát na gauč, tak se nedivte, že jsem si bránil svoje teritorium +jak mu Bea omotá nohy kolem pasu, ztuhne, obzvlášť v určitých oblastech, a trochu ho to zaskočí, neví, jak si to má vyložit. Jestli je to přímá výzva k sexu, nebo ho Bea jenom provokuje, což děla prakticky neustále. Skloní se k ní a hluboce ji políbí, do polibku vloží maximum vášně, touhy a smyslnosti, aby na ten polibek Bea jen tak nezapomněla. Ale protože je Severus nadprůměrně inteligentní, nezkazí tento výjimečně intimní okamžik tím, že se na ni prachsprostě vrhne a osouloží ji. Rozum zvítězí nad nízkými pudy. I když mu to zabere dost sebeovládání, po žhavém polibku se nad ní nadzvedne na rukou a pohlédne jí do tváře+ Asi bychom se měli jít radši najíst, nebo za sebe neručím +pousměje se jedním koutkem a podá jí ruku, aby jí pomohl vstát z postele+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 30 črc 2016 12:45

Tak...někdy....+začervená se stydlivě a připustí, že pro něho má taky slabost+
Fakt? To je úžasný! A co děláte jako netopýr? Visíte hlavou dolů? Není to vyčerpávající? +vyzvídá hned+
Jo, mám večírky ráda...teda mívala sem... Teď nikam moc nechodíme..je to všechno nějaký komplikovaný... +povzdychne si smutně+ Fakt? To by bylo skvělý! +rozzáří se zas+
Já netrvala na tom, že v ní budu spát sama... +zatváří se, že stačilo říct. Tiše spokojeně zavzdychá, jak se na ni natiskne a se zavřneýma očima mu polibek docela chtivě opětuje a instinktivně se proti němu prohne, že se o něho otře celým tělem. Když se od ní odtáhne, tak ho přivřenýma očima s takovým milým úsměvem sleduje a projede mu prstama vlasy+ Vy to semnou ale umíte... +přejede mu prstem přes rty+ Máme salám? +zauvažuje a nechá si pomoct vstát a táhne ho k ledničce+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 31 črc 2016 02:08

Jo tak někdy... +pousměje se pobaveně a tak trošku si vychutnává ty její rozpaky, ale i na něm je vidět, že ho to potěšilo+
Nespím pověšený hlavou dolů +vyvrátí jí tu bujnou představu+ Jsem aktivní převážně v noci, takže jako netopýr – překvapivě – lítám. A jsem ohrožený druh! +zvedne prst+
Tak já pak na závěr výměny něco připravím +slíbí jí, jak vidí to její nefalšované nadšení+ Ale nebudete se trochu nudit na večírku o dvou lidech?
+v tomto příjemně rozverném stavu jí radši galantně nepřipomene, že mu vyhrožovala, že v druhé části výměny bude na gauči spát Snape+ Tak to jste měla říct hned, že v mé posteli nechcete spát sama... mohli jsme se o ni podělit už hned první noc +pozvedne významně obočí+
Já bych zase řekl, že to spíš umíte vy se mnou +vezme do pusy její prst a ožužlá jí ho+ Cože... salám? +zarazí se+ Jo, myslím, že máme +vytáhne ji nahoru z postele a ještě naposled ji k sobě nenápadně přitiskne a když Bea vyrazí do kuchyně, za jejími zády se trochu poupraví v rozkroku a vyrazí za ní+ Jíte sýr? +ufikne ze šišky trvanlivého salámu každému špalek, ručně ukrojí dva pořádné krajíce chleba jako pro baču a na dřevěném prkýnku pokrájí kyselé okurky na úhledná kolečka a hermelín na trojúhelníčky+ Nic extra, ale hlad to zažene +pobídne ji k jídlu a sám si krájí salám na kostičky a při žvýkání Beu okatě pozoruje+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 31 črc 2016 20:52

Když vy ste ikona...a já ráda k někomu vzhlížím... I Amon si vás váží, a to už je co říct, ten zmetek si neváží nikoho.
Né? +vypadá z toho trochu zklamaně+ A kam lítáte? A co tam děláte? A máte takovej ten infrazářič...teda...chytač signálu? To teda ste...+povzdychne si+
Já myslím, že nééé! A když ještě připravíte nějakou tu aktivitu, tak určitě ne!
+no jooo no...+ To se přece nesluší, aby dáma něco takovýho navrhovala! A já jsem dáma! +bodne prstem do vzduchu a zasměje se+ Na to byste zastřízliva nikdy nepřistoupil! A už vůbec ne první noc!
+pousměje se, přivřenýma očima ho sleduje a přejede mu prstem po zubech+ Máte ostrý špičáky...
Jo! Jím! +hlásí hned, sedne si ke stolu a netrpělivě ho pozoruje+ Jů! Salám! +nadšeně si vezme a zakousne se do něho a k tomu si s chutí ukousne chleba+ Děkuju! +zahuhle s plnou pusou a musí se smát, jak si Severus krájí salám+ Vy si s tím teda umíte vyhrát! Mmm...+zamračí se na nakrájený okurky, natáhne se a vyloví si jeden hezky macatej okurek ze skleničky, uculí se, olízne ho a s pohledem upřeným na Severuse si ho strčí pomalu celej do pusy, obemkne kolem něho rty a pomalu ho zase vytahuje ven, až si na konci ukousne a zatváří se spokojeně+ Máte ...moc...dobrej...lák...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 10 srp 2016 22:55

+pozvedne obočí+ Tak to mi trochu uniklo +že k němu vzhlíží+ nicméně je do budoucna dobré to vědět. Amon že si mě váží? +zeptá se překvapeně, zároveň očividně potěšeně a naparuje se trochu u toho, dva komplimenty po sobě se nutně musí projevit na jeho egu+
Pobavilo by vás, kdybyste mě viděla viset za nohy hlavou dolů? +neupřesní, jestli jako netopýra, nebo jako člověka+ Vy jste nějaká zvědavá... proč vás zajímá, kam lítám po nocích? +zamlží, jak Bea vyzvídá, co, kam, jak+ Chytač signálu? To jste si mně asi spletla s televizní věží +protočí oči+ Nejspíš jste myslela echolokátor. Copak bych to byl za netopýra bez něj. Všude bych za letu narážel.
O tom vůbec nepochybuji +že je dáma+ To je možné... ale teď nejsem ani střízlivý, ani není první noc, takže v druhé půlce výměny bychom se mohli o tu moji postel podělit. Ve vší počestnosti samozřejmě +dodá, aby se nebála, že chce toho nějak zneužít+
+usměje se, jak si Bea vychutnává obyčejný salám a se stejnou chutí se pustí do svého jídla+ Mně to už ani nepřijde... po tolika letech příprav lektvarů si potrpím na to se vším si pečlivě vyhrát +nabodává si kostičky salámu na hrot nože a vkládá do úst a přimhouřenýma očima sleduje Beu, jak laškuje s okurkou+ Vy máte nejmíň co říkat. Taky si umíte hezky vyhrát +musí se uculit+ Předtím nanuk, teď okurka... co bude příště? +blýskne mu potměšile v očích+ Ano, to mám. Všichni, co ochutnali, si to chválili +poznamená neskromně+ Až budete odcházet, dám vám sebou pár sklenic, když vám tak chutná.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 12 srp 2016 11:39

Vám toho uniká...+mávne rukou - a nemyslí to jako urážku, ale že vůbec neví jak ho má vlastně ráda odjakživa+ No jasně. To je pořád Severus sem, Severus tam... Neumím tak dobře ovázat ruku jako Severus, neumím tak dobře zalepit díru po hřebíku jak Severus...+protočí očima+ Ani čaj neumím dělat jako Severus! +zvedne výstražně prst+
+zamyslí se nad tím+ Záleželo by na situaci, ale myslím, že by to bylo zajímavý! - No právě proto, že su zvědavá! Kdybych byla netopýr, tak budu lítat šmírovat lidi! +směje se, ale myslí to naprosto vážně+ Nééé! +musí se smát+ Jo! Přesně to sem myslela! +přikyvuje a vyprskne smíchy, když si ho představí, jak do všeho naráží+ To by byla ale sranda!
To bude super! Mám v noci studený nohy, tak si je o vás zahřeju! +nahlásí mu hned+
Možná byste to mohl zkusit v gastronomii...v takové té...molekulární! Tam by vám to šlo! +uculí se široce a ukousne si znova okurku+ No jo...je přece škoda si s jídlem nepohrát... Příště? No...+zamrká na něho+ co se mi dostane do ruky... Jé, to by bylo skvělý! +přikyvuje, že si ráda odnese výslužku+ Máte rum? +koukne na něho+ Nebo vodku! Nebo oboje! vodku a bacardi! Bože já už dlouho neměla Remix!
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 12 srp 2016 23:12

+zamračí se+ Vážně tohle o mně říká? +nepřipadá si zrovna jako zdravotní sestřička, kutil, nebo hospodyňka+ A jako o dobrém smrtijedovi nebo odborníkovi na lektvary se o mně nezmiňuje? To by mi polichotilo mnohem víc.
Lidi můžete přece šmírovat i jako králík. Zahradu má dneska každý. Akorát si musíte hlídat, aby vás někdo neklepnul za krkem +varuje ji pobaveně+ V noci všichni spí, tak bych toho moc nenašmíroval. A vy se nebojíte netopýrů? Většina žen z nich má strach +vyzvídá+
To je ale náhoda... já taky. Tak si je můžeme zahřívat navzájem.
Očividně máte slabost pro podlouhlé tvary +nanuk, okurku+ tak to já vám zase něco podobného najdu, s čím si budete moct vyhrát +slíbí jí s pobaveným úsměvem+ Mám obojí. Ne že bych holdoval alkoholu, to mám pro hosty +uvede to rychle na pravou míru, aby si nemyslela, že doma tajně nasává a pak vytáhne z baru pár lahví alkoholu a skleničky a postaví je na stůl+ Můžete začít kouzlt +sleduje ji zvědavě, jaký mix z toho připraví+ (nedokážu si představit Snapea, jak zavařuje vlastní okurky :D )
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice