Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Severus Snape » 01 úno 2016 20:37

+pohlédne na to astronomické číslo na kartičce a tváří se nevzrušeně+ Rozhodně vám to nebudu rozmlouvat +poznamená a radši se neptá, kde Bea na to bere prachy :D, ostatně to není jeho věc+
Lidi toho napovídají... +zadívá se na ni, jakoby se k němu taky donesly nějaké zajímavé drby o ní :pii +
Dáte si něco ostřejšího? Měli bychom si připít na tu naši spolupráci +konečně se v něm probudí hostitelský pud a sáhne do police s různými lahvičkami lektvarů pro láhev kvalitní skotské whisky+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 02 úno 2016 22:08

Dobrá volba. +krade! :D + Jsme tedy domluveni.
Anooo? Co například? +chytne se toho, když si všimne jeho pohledu+
Já bych- +chce říct, že neměla,protože řídí, ale pak mávne rukou+ co už, stejně nemám řidičák...+přikývne, že si dá a sleduje ho odkud tu flašku vytáhne+ Na čem vůbec takhle pracujete? Moc se nikde neukazujete, tak jsem ani nevěděla, jestli tu ještě vůbec bydlíte...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 03 úno 2016 21:36

+přinese dvě čisté skleničky, na zářivě čisté sklo, a nejenom to laboratorní, je puntičkář+ Spousta věcí, které mě ovšem absolutně nezajímají, pokud to neohrožuje moji existenci... nejsem pavlačová drbna +odmitne probírat drby+ Kupte si Denní Věštec, tak najdete úplně všechno +nalije whisky do sklenek a jednu jí podá+
Chtěl bych ještě poznamenat, že rád pracuji sám. Jednak nemám rád, když mi někdo stojí za zády a taky bych se rád vyhnul tomu, aby mi nějaký břídil omylem zničil výsledky mé celodenní práce +u něj je břídil každý, kdo není lepší než on, takže úplně všichni :D+
Každý, kdo chce, mě najde tady +vychází pouze o úplňcích, sabatech a svatojánské noci sbírat kouzelné byliny :D+ Tak jestli vás to zajímá... momentálně pracuji například na neviditelném lektvaru (doufám, že nic takového v knize objeveno nebylo:)), dlouhodobě se pak věnuji pokusům s vlčím bobem, rostlinou, která podle pověry zamezuje přeměně ve vlkodlaka. Bohužel zatím bez větších úspěchů. Třeba budu úspěšnější v nových pracovních a finančních podmínkách +pozvedne skleničku na tu jejich spolupráci, přiloží ji ke rtům a s téměř smyslným požitkem ochutná mok+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 06 úno 2016 14:10

+Uculí se+ Ale to není ono, přečíst si drby v novinách. Ty nejzajímavější kolujou okolo... Děkuji. +vezme si skleničku a pozvedne ji+ Tak na naši spolupráci a na vaše výzkumy. +připije mu a zatváří se spokojeně na kvalitu pití+
+přikývne+ Ani jsem si nemyslela, že byste toužil pracovat ve skupině. No občas se tomu asi tak úplně nevyhnete. Ale vaše laboratoř bude jen vaše. Tam vám nikdo na nic sahat nebude. Kromě Markuse tedy - vyjímečně...Ten má přístup ke všemu. +ale markus nebude mít zájem se tam hrabat...+
Tak...aspoň víme kde vás najít..to se hodí. Mmm, to je zajímavé! +upije a zaujatě ho sleduje+ A jak jste daleko? +přikývne+ To je možné, ale vzhledem k Markusovým výsledkům si nejsem až tak jistá, jestli byste se vlkodlačími proměnami měl i nadále zaobírat... Tedy mně to vadit nebude, +aby to upřesnila+ ale mohl byste vyzkoumat něco na nemoci a stavy, na které zatím nic nemáme.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 07 úno 2016 00:36

+odfrkne si+ Madam, drby jsou jako pírka ptáků... nemají téměř žádnou váhu +přesvědčí se pohledem ke stolku v koutě, jestli uklidil největší drbárnu na Losu, Věštec, co včera četl+ Jenom moje? To rád slyším +přikývne spokojeně, s Kraftem už si nějak poradí+
Myslíte s tím lektvarem neviditelnosti? Ten už je téměř hotový. Po jeho vypití kůže objektu zcela zprůhlední. Akorát musím ještě vymyslet, co s tím, co má na sobě. Na to lektvar pochopitelně nezabírá. Oblečení se dejme tomu nechá zmizet, ale takové brýle, volně se pohybující prostorem, většinou upoutají pozornost +pečlivě smete ze stolu do dlaně nějaké drobečky, co tam Bei upadly, když jedla sušenku+ To jsem pochopitelně netušil, že Kraft taky pracuje na podobném výzkumu +ucedí s despektem, že mu vyfoukl prvenství+ Holt se mu jednou povedlo předběhnout mě +spláchne tu hořkost douškem skotské+ Nějaký lék na civilizační nemoci? +zadívá se na ni+ S takovým špičkovým vybavením to bude pro mne lákavá výzva.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Severus Snape » 13 úno 2016 02:05

VÝMĚNA MANŽELEK

Snapeův byt - starý a trochu ponurý a temný, ale čistý a pečlivě uklizený, i ta nejmenší lahvička má svoje místo.

obytný pokoj (obyvák, pracovna, knihovna)

Obrázek

Snapeova ložnice

Obrázek

koupelna

Obrázek

13. komnata - laboratoř ve sklepě

Obrázek

rozvrzané schodiště do patra do ložnice

Obrázek

Kuchyně

Obrázek
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 13 úno 2016 10:47

Ale jsou zábavné. Navíc jak se říká - na každém šprochu pravdy trochu. +sleduje kam to koukl, ale nekomentuje to+
Jistě, nechci Vám vědomě bránit v rozletu...
A nedala by se vymyslet nějaká nástřiková verze na oblečení? S tím je problém i u přeměn...navíc nekouzelník oblečení zmizet nechat nemůže. Mohly by to vyřešit kontaktní čočky? Ty by měly zmizet když jsou vlastně v oku, ne? A co třeba šroub v koleni? Ten zmizí, nebo je vidět? +zaujatě přemýšlí jak by vypadal kus chodícího kovu...+
+Ts! Bea nedrobí! Takže se odpovídajícně zatváří na imaginární drobky, který tam podle ní být nemohly. + No on to byl...je...trochu kontroverzní výzkum, takže sme ho nikde moc nechtěli prezentovat, dokud nebudou výsledky. Ale pane Snape, to přece není žádná soutěž! To jsem ráda. +že to pro něho bude výzva+
+A třikrát zazvoní zvonek, případně někdo třikrát zabuší+ A! +usměje se+ Vlastně jsem Vám ještě něco zapomněla říct... +Dopije a odloží skleničku+ Tedy...ráda bych předeslala, že se snažím oddělovat pracovní a soukromé věci... Takže se prosím nemusíte obávat, že by se naše osobní vztahy nějak promítly do našeho pracovního vztahu. +kecá+ Ale vlastně u vás teď budu bydlet. +oznámí mu a ozve se další troje zabušení+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 13 úno 2016 13:35

Pokud je na každém šprochu trochu, tak by většina z nás přišla do pekla +zadívá se na ni, že to platí i pro ni+
Nástřik? +podívá se na ni jako na nezkušeného prvňáka, který se ho zeptal, jaký pan profesor používá šampón+ Kouzelníci žádný nástřik nepotřebují a neviditelnost jsem opravdu nevymýšlel pro mudly +poznamená pohoršeně+ Kontaktní čočky... +promne si bradu+ ...očividně jste chytřejší než vypadáte +(je teď blondýna, že?) trochu si poupraví názor na ni+ Drahá slečno, neviditelnost nejsou rentgenové paprsky, které vás prosvítí skrz tělo. Takže ani šroub v koleni, ani piliny v hlavě pochopitelně vidět nebudou +opět se vrátí k původnímu názoru na ni+ Nesoutěžím +ohradí se+ Ale ten můj by byl rozhodně lepší +vezme do ruky šálek, aby se napil a zrovna někdo zazvoní. Koukne ke dveřím a pomyslí si, koho dalšího to sem dnes čerti nesou+ Cože...?? +tak se lekne, když mu Bea oznámí, že tam bude bydlet, až si vycintá horký čaj do klína+ A (u)... sakra!... ehm... omluvte mě... +s hraným klidem položí hrnek na stůl a jde otevřít a když už je k ní otočen zády, cestou si s bolestivým úšklebkem ve tváři „větrá“ poklopec :D+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 13 úno 2016 14:04

no...+neurčitě se zatváří, že v podstatě...+ Řekla bych, že s tou většinou jste moc optimistický. Většinou je to, co si o mně lidé myslí jen slabý odvar toho, jak to ve skutečnosti je.
No a proč ne? S parfemací třeba...+ušklíbne se, že ju jeho pohoršenej pohled fakt nerozhodí+ To je ale škoda. Zrovna u mých mudlů bych ho slušně využila...což by vám vyneslo nejen slušné finance, ale i uznání. +jj, může být teď blond+ To často neslýchám...
Výborně, tím pádem je to vhodné i pro Smrtijedy. +uculí se na ty piliny+ Jistě...
Auč...+našpulí pusu a odtuší, že ho asi musí bolet+ No..doma už mě měli plný zuby, tak je napadlo, že by mě upíchli třeba sem...+vysvětlí a pak vstane+ Ale né, ve skutečnosti vás Amon přihlásil do výměny manželek...
+A venku už čekají Beiny kufry, kterýma ho málem převálcujou, postavijou je do prostřed pokoje a rychle zdrhnou+ To jsou moje kufry. +objasní Bea, jako by to nebylo jasný+ Asi budu potřebovat uvolnit poličku v koupelně...nebo skříňku možná rači. +usměje se na něho mile a co nejvíc bezelstně jak jí to jenom jde a doufá, že z toho Snapea rovnou nešlehne+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 13 úno 2016 17:02

+ušklíbne se+ V tom případě vaši mudlové budou muset běhat nazí +aby nebylo vidět to oblečení+ Ale... pokusím se na tom ještě zapracovat... kvůli vám +ucítí výhodný kšeft+
+héj! Smrtijedi a piliny? :D+
+když otevře dveře, vyvalí oči na ty kufry za dveřmi a neschopen slova nevěřícně zírá, jak mu to tam skládají do jeho malého bytu+ Co to je? +zeptá se zaskočeně, jako by nebylo jasné, že jsou to kufry+ Jaká výměna? Kam mě Amon-... +v tu chvíli si vzpomene na článek ve Věštci, který včera začal číst a kvůli jeho absurditě ani nedočetl, tudíž neví, že byl vybrán+ Vy se chcete nastěhovat sem? +poněkud zbledne+ S tím bych musel souhlasit, je to můj byt. A já nesouhlasím. Já žádnou manželku nepotřebuji! +protestuje+ Poličky? Ty jsou všechny plné. Všude je všechno plné +pokřikuje na Beu skrz haldu kufrů, jak je za nimi sotva vidět+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice