+přinese dvě čisté skleničky, na zářivě čisté sklo, a nejenom to laboratorní, je puntičkář+ Spousta věcí, které mě ovšem absolutně nezajímají, pokud to neohrožuje moji existenci... nejsem pavlačová drbna +odmitne probírat drby+ Kupte si Denní Věštec, tak najdete úplně všechno +nalije whisky do sklenek a jednu jí podá+
Chtěl bych ještě poznamenat, že rád pracuji sám. Jednak nemám rád, když mi někdo stojí za zády a taky bych se rád vyhnul tomu, aby mi nějaký břídil omylem zničil výsledky mé celodenní práce +u něj je břídil každý, kdo není lepší než on, takže úplně všichni
+
Každý, kdo chce, mě najde tady +vychází pouze o úplňcích, sabatech a svatojánské noci sbírat kouzelné byliny
+ Tak jestli vás to zajímá... momentálně pracuji například na neviditelném lektvaru (doufám, že nic takového v knize objeveno nebylo:)), dlouhodobě se pak věnuji pokusům s vlčím bobem, rostlinou, která podle pověry zamezuje přeměně ve vlkodlaka. Bohužel zatím bez větších úspěchů. Třeba budu úspěšnější v nových pracovních a finančních podmínkách +pozvedne skleničku na tu jejich spolupráci, přiloží ji ke rtům a s téměř smyslným požitkem ochutná mok+