Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 15 úno 2016 22:09

Ne, chci se převléknout! +ušklíbne se, že to by se mu líbilo, kdyby šla spat!+ Chodím spát až pozdě v noci a chrápu! +oznámí mu+ Nahlas!
+Otočí se na něho, jak jí povídá o té vodě+ Vy máte dokonce tekoucí vodu? Jaké příjemné překvapení! Aha...takže když ji vyplýtvám, tak se budete koupat ve studené? +zvedne obočí stylem: nebo snad vůbec?+
Příteli na telefonu? +poznamená na to zavolání+ Já? +uculí se+ Vážený pane Snape, vy zapomínáte s kým jsem žila. JÁ vydržím všechno. To o vás si dělám starosti. +usmívá se za ním ještě až vysmahne a pak vztekle švihne kabelkou na pohovku, chvílu se neovládne a vztekle zařve něco jako:+ ScheisseScheisseScheisehéééé! +zadupe do země, že štekle povážlivě zaskučijou a chvílu kabelkou do sedačky mlátí, pak si sedne a naprosto tiše se rozpláče+ Božheee...+zaskučí potichu lehce zoufale+
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 15 úno 2016 23:10

A co tady budete dělat do té pozdní noci, slečno? Nemám tady žádné mudlovské vymoženosti +televize, počítač, dokonce ani rádio+ Když budete chrápat jenom v noci, to mi nevadí. Když spím, tak spím.
+přikývne na tu tekoucí vodu+ Většinou jo. Občas se ale ucpou trubky +pokrčí rameny, že to fakt není schválně+ Kdyby se vám to stalo zrovna když budete namydlená, v koupelně pod umyvadlem stojí vědro se studenou vodou +škodolibě jí poskytne radu na ledovou sprchu+ Přesně tak. Když ji vyplýtváte, budu se koupat ve studené. Ovšem stejně tak to platí i opačně +nehne ani brvou+ (bude bitka, kdo bude dřív v koupelně :lol: )
Opravdu? +že vydrží všechno+ Já jsem se s tímto bytem už dávno sžil. To vy se budete muset teprve učit zvykat si tady +odpoví záhadně a zmizí v kuchyni. Přes zeď slyší, jak Bea vedle zuří a koutek rtu se mu zvedne ve spokojeném úsměvu. Po chvíli jí zaklepe na dveře a nakoukne+ Kafe? Nebo radši nějaké antidepresivum?
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 15 úno 2016 23:25

+Chce říct, že si bude číst, ale už šlyší jeho údiv nad tím, že umí číst...+ Sledovat vás při práci - třeba.
Bože kde to bydlíte?! +zakroutí nad ním hlavou - ale ani né tak proto, že by jí vadila studená voda, nebo se koupat v kýblu, ale spíš jí takový obstrukce s vodou přijdou otravný - v době kdy je ták jednoduchý nechat potrubí opravit+ Kdyby se mi to stalo zrovna když budu namydlená, asi byste mě musel dojít polít vy, protože já bych nemohla otevřít oči, aby se mi do nich nedostalo mýdlo. Takže vám doporučuji tomu potrubí v té závadě nijak nepomáhat. Pfch...+mávne nad tím rukou, čistá studená je furt lepší než močka :D +
+podívá se na něho nevěřícně+ A co tak hrozného mi váš byt může udělat? Ubližují lidé, né byty! +no zamračí se a rozhlíží se okolo doufajíc, že tam hlavně nejsou snad pavouci+
+Jak zaklepe, tak se rychle otočí zádama k němu a utírá si oči, aby neviděl, že brečela a taky rychle sková do záhybu pohovky fotku své rodiny. Otočí se a už už po něm chce něco hodit, ale silou vůle se zastaví a zatne drápy do pohovky+ Voda bude stačit. +vysmrká se důkladně a vstane+ Máte tu něco k jídlu, nebo mám objednat pizzu? +je taková nějaká schlíplá, vezme si ty hadry na převlečení a jde se převlíct do koupelny+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 16 úno 2016 20:40

+má ho prokouklýho :D+ To vám samozřejmě nemůžu zakázat +sledovat ho+ Mohla byste mi třeba asistovat u toho neviditelného lektvaru +a rovnou ho použít a zmizet:D+ 
Pro jednoho to stačí +to omezené množství teplé vody+ Nepředpokládal jsem, že bych se někdy musel dělit +no to by spíš chtělo kompletní rekonstrukci celého bytu/domu:)+
S velkou radostí +ji přijde polít studenou vodou+ Pokud budu ovšem doma +dodá škodolibě, ještě lepší než ledová sprcha se mu zamlouvá představa namydlené Bei, tápající po bytě a hledající kýbl, který zrovna jako na potvoru zapomněl napustit vodou+ 
Je to starý byt ve starém domě... nic víc... nic míň +pokrčí alibisticky rameny+
+zahledí se na další drápanec na svém nábytku a zasmuší se+ Budu vám muset pořídit škrabadlo pro kočky...
+neviděl, ale slyšel;)+ Tady je ta voda... pitná +že ne ta z ucpaných trubek a podá jí sklenici a voda je skutečně čistá a průzračná+ Je pramenitá. Vozím si ji z hor +oznámí, aby si nemyslela, že ji chce otrávit+ Mám v ledničce zbytky pečeného masa od oběda, pokud mi budete důvěřovat, že to není krysa +zamíří zpátky do kuchyně a zatímco se Bea převlékne, připraví jí jídlo a donese jí na stůl ohřáté a prakticky celé pečené kuře, akorát bez křídel, takže žádné zbytky+ Nevím, jestli vám to bude chutnat... asi byste si měla vařit sama... +aspoň u té večeře na chvíli zavládl křehký mír+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 16 úno 2016 22:31

Tolik vám právě teď vážně nevěřím, abych se nechala otrávit při experimentování. +zamítne to rovnou+
Boříte mé představy. Myslela jsem si, že zrovna vy jste připravený na vše... Mhh...+ušklíbne se a je jí jasný, že by klidně stál v koutě a nechal ji se tam o něco přerazit+ Myslela jsem si, že mě máte přece jen o něco víc rád - nebo ne, spíš, že mě o něco míň nesnášíte. +upřesní to+
Aspoň vidíte, jak se vaše chování odráží na vzhledu vašeho bytu. +pokýve soustrastně hlavou a lehce kysele se usměje+
Děkuji...+poděkuje trochu hořce a nejistě se na něho podívá - přece jen ju napadne, jestli se jí nebude chtít zbavit, no doufá, že je to pod jeho úroveň sypat jí tam nějaký projímadla+ To je od vás hezké, že na mně nešetříte...+že jí nenatočil tu kohoutkovou a udiveně na něho koukne+ Vy si vozíte vodu z hor?
Tak zrovna krysa...by mě nenapadla...pes...kůň...+nejistě pokýve hlavou, že ty by u něho i čekala+ Ale zkusím to... +převlíkne se do značkové teplákové soupravy, která jako obvykle řádně obepíná a zvýrazňuje její křivky a přemaluje se, aby vypadala míň smutně. Dojde do kuchyně a chvílu si to tam prohlíží a zkoumavě sleduje Snapea u plotny+ To taky ještě nevím...+sedne si ke stolu a počká na něho až přisedne a naloží si a přitom zavrtí hlavou+ Jen pro sebe nevařím. To mě nebaví. +ochutná a zatváří se relativně spokojeně+ To jste vážně vařil vy? Je to docela poživatelné...+to je kompliment...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 17 úno 2016 19:44

V tom případě mě asi budete muset opravdu jenom pozorovat +a je zvědavý, jak dlouho jí to vydrží+
Já jsem připravený na vše +ohradí se zamračeně+ Ale že se ke mně nastěhujete zrovna vy, taková... +hledá správný výraz+ ...nóbl... by mě nenapadlo ani ve snu. Proč právě ke mně? Nehodíte se sem +jako do takové barabizny+
To není pravda. Já vás opravdu nesnáším míň, než si myslíte. Dokonce jsem vás měl předtím, než jste se mi sem nastěhovala, rád víc než teď. Takže, jak je vidět, proti vám osobně nic nemám +oponuje jí+
+napije se taky, aby si o něm nemyslela, že jí tam něco přidal+ Ano, vozím. Pro mé pokusy je to nezbytné. Voda nesmí být nijak chemicky upravovaná, jinak to nemá požadovaný efekt.
Kde bych sehnal dneska koně... všude samý ochránce zvířat +odfrkne si+ Krysami se to ve sklepě jenom hemží +a možná i v jeho laboratoři+ Nějak se letos přemnožily.
+když se Bea nedívá, nenápadně sjede pohledem její uplý domácí úbor, ale hned se odvrátí, aby ho nepřistihla a nemyslela si, že ji snad obdivuje+ Tak byste mohla vařit pro dva... ať jste tady trochu užitečná +poznamená a pak si z kuřete oddělí jedno stehýnko a nandá na svůj talíř+ To je z KFC +zalže bez mrknutí oka a pustí se do jídla+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 17 úno 2016 21:14

To já dělám ráda...pozoruje...+řekne trošku mnohosmyslně+
Co je na mě špatnýho?! +dotčeně, když řekne, že zrovna ona a začíná se úplně nafukovat, no když řekne nóbl, tak jí to kupodivu ani jako urážna nezní+ Ale já...já se nehodím nikam. V podstatě se nehodím ani k sobě domů. Asi nás vylosovali, co já vím...
Vážně? +koukne na něho zkoumavě, jestli fakt nesnáší míň+ No...to tak bývá..že mě lidi mají rači, když jsem někde hodně daleko...tomu se říká kouzlo osobnosti. No jo...dneska je těžký najít čistou vodu.
Byste se divil..+mávne rukou+ Jako né, že bych v tom měla extra praxi a toužila po tom, ale kolikrát se dozvím o takových věcech... No aspoň někdo má dobrej rok...+ty krysy+
+To by si ani nedovolila myslet!+ Vy byste jedl co uvařím já? No..třeba bych to mohla zkusit.... Aha...to dává hned větší smysl...+je naprosto přesvědčená o tom, že lže - ani tak né proto, že to chutná úplně jinak - líp, ale proto, že si Snapea v KFC fakt nedovede představit+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 17 úno 2016 22:03

+ona to ani urážka nebyla, spíš takový neomalený kompliment+ Hodíte se na Mýtinku. V tom jste prostě dobrá +a když to řekne i Snape, tak to musí být pravda+
Vážně +zopakuje netrpělivě, že to musí opakovat+ Dokonce kdybyste si to nepokazila, přišla jste mi ze začátku i docela sympatická, jak jsme si plácli s tím obchodem.
Pokud byste to jedla taky, co uvaříte... tak ano +chce mít jistotu, že mu po tom nebude špatně+ Něco jíst musíme a já nemám čas vařit +dneska holt měl Vánoce+ (si to třeba mohl nechat z KFC přivézt:))
Mimochodem, nemám náhradní peřiny. Bude vám muset stačit deka. Ale když budete na tom trvat, dám vám aspoň čisté povlečení +zadívá se na ni+ V kolik ráno vstáváte? Jsem zvyklý posnídat v obyváku v křesle.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 17 úno 2016 22:12

+Chvílu ho rentgenuje očima, jestli to myslí vážně a pak se musí pousmát+ Když to říkáte vy, tak na tom už vážně musí něco být. +dojí a automaticky sklízí ze stolu i po něm+ Ano, první dojem někdy klame. +ušklíbne se pobaveně+
No tak hlady vážně nebudu, když už budu něco vařit...+to by mu neudělala schválně+ A jindy vaříte? +vyzvídá - uuuž ho vidím jak se cpe komerčním humáčem :D +
Hmh...zřejmě můžu být ráda, že mě vážně nevyhodíte ven...+pokrčí ramenama, že co má jako dělat+ Mám vlastní deku, nemusíte si semnou dělat starosti...i polštář...a povlečení...nereda bych vám zválela to vaše... Jak kdy...ale klidně tam můžete dojít snídat. Co vůbec snídáte? Je tu něco na uvaření snídaně?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 17 úno 2016 23:39

Hospodská jste dobrá, o tom není pochyb +jestli to Bea bude brát jako poklonu...+
Přece nebudete jako návštěva sklízet ze stolu +ohradí se, jak to tam srovnává, ale nakonec ji nechá, jen ať si zvyká+
Jedině lektvary. To už musí být, abych si něco uvařil k jídlu. Umíte si mě představit u sporáku? +koukne na ni+ Takže pokud tady nechcete umřít hlady, budete muset občas něco uvařit.
Vy to všechno taháte sebou? +podiví se upřímně a teď už ví, proč tolik kufrů+ Vy počítáte opravdu úplně se vším +řekne skoro uznale+
Snídám kávu. A sušenky +kývne k těm na talířku+ V lednici budou nějaké zásoby, ale nečekejte snídani do postele.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice