Byt

Bydliště Severuse Snapea

Moderátor: Severus Snape

Re: Byt

Příspěvekod Beatrix » 18 úno 2016 20:51

+Zatváří se, že ji tímhle prohlášením okamžitě z dámy degradoval na pinklicu, ale nechá to být+ Tak aspoň, že něco...
Jako dlouhodobá návštěva bych tu něco dělat měla...+chvílu naivně otvírá skříňky a hledá myčku, no pak to vzdá a umyje to ručně+
Vlastně....ne, neumím. +řekne po krátkým zvažování+ A co tak jíte, když nevaříte?
Vzhledem k tomu, že tu byla i varianta, že budu stanovat před vašima dveřma...tak jo. Úplně úplně né...ale s dost věcima.
Mhm...+nakrčí trochu ret a otevře ledničku - trochu opatrně, kdyby z ní náhodou něco vyskočilo+ To nečekám...já přece žádnou postel nemám...
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 18 úno 2016 22:53

Většinou se stravuji během vyučování v Bradavicích. A když přijdu domů ze školy, už nemám potřebu jíst. Dnešek byl výjimkou, protože dnes jsem neměl žádnou hodinu +proto to kuře+
Ona byla taková varianta? +zamračí se, že se nechal příliš rychle přemluvit+ Tak to buďte ráda za tu pohovku. Určitě pohodlnější, než spát na zemi ve stanu.
+lednička sice není úplně plná, ale základní potraviny, jako vejce, mléko, nějaké sýry, máslo, dokonce uzenina a špek tam jsou, takže Snape trochu kecal, že nejí:D+
+když Bea takovým smutným tónem řekne, že žádnou postel nemá, podívá se na ni a najednou se cítí trochu provinile, jak se k ní chová+ Tak proč jste nezůstala doma v té své? +ten okamžik soucitu je zase pryč+
Měli bychom losovat, kdo se půjde dnes koupat první +navrhne+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 18 úno 2016 23:12

Vy ještě pořád učíte? +podíví se trochu+ Myslela jsem, že už jste se na to vykašlal. Ty děcka sou dnes na zabití...vím to naprosto jistě, protože doma nejedno mám... +naznačí decentně, že i Zuzku má chuť někdy uškrtit+
Nespala bych na zemi...mám skládací lehátko...a nafukovací madraci...ale nafukování mě nebaví, motá se mně z toho pak hlava.
+Docela se nad tím v duchu podiví a už si plánuje ke snídani vajíčka se špekem :D + Je tu někde pekárna, nebo nějakej obchod? Mám ráda ráno čerstvý rohlíky...+nenápadně po něm koukne, že kdyby je zašel koupit...+
Protože tam teď spí cizí ženská...a protože se mi vlastně i trochu hodí z ní na nějakou dobu vypadnout...
Tolik k gentlemanské výchově...+nalije jim ještě vodu+ Běžte první...jsem zvyklá nešetřit vodou, takže pravděpodobně by na vás po mně teplá už určitě nezbyla...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 19 úno 2016 19:57

Bohužel ano. Pořád je velký nedostatek dobrých učitelů lektvarů a někdo to musí do těch tupých hlav natlouct. Dojíždím ale do Bradavic už jenom externě. Naštěstí +odfrkne si+
No vidíte, když se vám bude zdát moje pohovka nepohodlná, můžete se vyspat na skládacím lehátku +navrhne jí blahosklonně+
Za rohem je večerka, má otevřeno nonstop. A o dva bloky dál je pekárna. Je to docela dlouhá ranní procházka únorovým Londýnem +upozorní ji, kdyby se chtěla ráno provětrat+
Slyšela jste snad o mně, že bych byl někdy gentleman? +pozvedne udiveně obočí+ A to by jste určitě nepřenesla přes srdce, že ano? +kdyby na něj zbyla studená+ Víte co? Běžte se vykoupat první. Já mám stejně ještě nějakou práci v laboratoři, umyju se, až skončím +navrhne nakonec+ To není ústupek +nezapomene ještě dodat+ ale kdybych se koupal dvakrát po sobě, to by už nepotekla ani studená.
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 21 úno 2016 00:25

Obávám se, že o moc lepší to už asi ani nebude...na druhou stranu mě to nechává docela klidnou - ty pozitivně působící lektvary nevyhledávám a všechno ostatní od amatérů se dá použít jako jed a kyselina...+ušklíbne se+
Oooo! +protáhne+ Vy jste ták štědrý! +povzdychne si+
Mhm...tak aspoň vím, kde hledat až budu mít hlad...
Neslyšela, ale myslela jsem si to. Někdo vašeho formátu, vzdělání, inteligence a výchovy -nehledě na to, že jste Smrtijed, by pravděpodobně měl vědět, jak se chovat k dámě.
+pokrčí ramenama+ Chtěla jsem být jenom milá, nic víc. Dobře, půjdu tedy první...+zívne, ale dá si ruku před pusu+ A nejspíš máte štěstí, půjdu dnes rovnou do postele...ale zítra...zítra vás budu sledovat! +oznámí mu a jak douklízí po večeři v kuchyni, tak si dá hodně krátkou sprchu - dnes ohleduplně, povlíkne si svou deku svým povlečením, dá si fotku pod polštář a ve chvíli vytuhne...+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 úno 2016 01:54

+jak mu tam Bea udělá výčet jeho kladných povahových vlastností, a že jich opravdu nemá moc, tak je mu pak trochu trapně, že on ji nazval hospodskou, takže mu dojdou i jeho jízlivé poznámky typu ať se jí na gauči dobře spí+
+jak Bea zmizí v koupelně, s čistým ručníkem pro ni si neláme hlavu, protože ona si určitě vzala svůj. Zapadne do laboratoře - takže Bea má v tom malém bytě soukromí jen pro sebe - a pracuje tam až do půlnoci. Pak se vysprchuje, ještě chytne teplou vodu, což ocení, a jde spát do své pohodlné měkké postele+
+ráno se probudí, dojde do kuchyně a když zjistí, že vedle je ještě klid, akorát slyší Beu i přes zeď chrápat, tak se oblékne a vyjde do mrazivého rána do pekárny pro čerstvé rohlíky a nějaké koblihy. Když se vrátí, Bea ještě pořád spí, ale už je tam ticho. Pečivo položí na stůl a uvaří plnou konvici černého čaje. Jindy by se šel nasnídat do křesla v obýváku, dnes však zůstane v kuchyni, nalije si horký čaj do hrnku, přidá smetanu a při čtení ranních novin zajídá koblihu+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 21 úno 2016 02:05

+Ručník samozřejmě má...minimálně teda osušku plus dva další - růžový, který si pověsí do koupelny. Taky tam poskládá sprcháč, mýdlo, šampon, odličovače a šminky, krémy, laky, tužidla, houbičku, hřebeny, fén...no v koupelně vážně moc místa nezbyde. A pověsí si tam župan! A podprsenku! Trochu zlomylně... Zbytek věcí mu ještě v kufrech a tak různě po obýváku.
Celou noc se různě otáčí, občas se s leknutím probudí a kouká kde to je, a vůbec je taková rozlámaná. Ale paradoxně víc k ránu tvrdě usne a tak si spokojeně (doslova) chrápe, než ji probudí šramocení v kuchyni. Pootevře oči a s povzdychnutím si uvědomí, kde to je+ Scheisse... +zamrmle, tak jakoby mlaskne a musí chvilku sedět, než vstane, aby to s ní rovnou neseklo. Slyšitelně jí při vstávání křupne v zádech, no dojde si na záchod, projde koupelnou a už aspoň učesaná, ale pořád v pyžamu dojde do kuchyně a začenichá králíkovsky+ Vy jste byl nakoupit? +podíví se jak se ještě rozkoukává a pak jí to dojde+ Jistě...vy jste SI byl nakoupit... +odtuší, že jí by zřejmě nic koupit nešel+
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 úno 2016 04:04

+když vejde do koupelny a vidí tam tu drogérii, úplně protočí oči do nebes, co to tam je. Odsune to všechno trochu stranou, aby našel svůj kartáček a pastu a mohl si vůbec vyčistit zuby a když se chce oholit, ani pořádně přes ty lahvičky, tuby a kelímky nevidí na sebe do zrcadla, takže se pochopitelně řízne. A jak se otočí, aby si to otřel do svého ručníku, místo něj omylem sáhne po Beině podprsence, co je tam pověšená a málem má z toho šok, tohle jen tak běžně v rukou nemívá+ Tohle mi tady na stará kolena opravdu chybělo! +zamumlá si pro sebe, pak konečně odněkud vydoluje ten svůj ručník, utře se a vyjde z koupelny+

Vypadají ty rohlíky snad na to, že by byly včerejší? Byl JSEM nakoupit +záměrně vynechá to slovíčko SI, takže byl nakoupit pro oba. Vlastně byl nakoupit pro ni, protože kvůli sobě by se netrmácel do té zimy. Má tak trochu výčitky svědomí po včerejšku, tak jí výjimečně chtěl udělat radost, ale to jí pochopitelně neřekne+ Jestli máte hlad, poslužte si +nabídne jí místo u stolu+ Spala jste dobře? +zeptá se trochu uštěpačně+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

Příspěvekod Beatrix » 21 úno 2016 11:18

(Muhehe!)

+Chvílu vypadá, že to zvažuje, no pak si vezme máslo z ledničky a sedne si ke stolu+ To je od vás hezké. Nečekala jsem, že bude co snídat... Děkuju. +vezme si talířek, dva rohlíky, nalije si čaj a namázne si na rohlík jen tak máslo a snídá a přitom ho tak nenápadně sleduje, jak furt neví jak ho brát+ Mh? +koukne na něho+ Jistě. Výborně! +zalže a ignoruje jak ju při tom otočení hlavy k němu bodlo za krkem+ Už dlouho jsem se TAK dobře nevyspala. +usměje se a zakousne si rohlíku+ A vy? Pracoval jste dlouho?
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Severus Snape » 21 úno 2016 13:39

+koukne na ni trochu pohoršeně, že u něj nebude co snídat+ Nestojím o to, abyste mě někde pomluvila. Už přímo vidím ty palcové titulky ve Věštci, že jsem vás nechal vyhladovět +najednou mu záleží na drbech :D+
+máslo už vyndal dřív, aby se lépe roztíralo a taky si namázne jeden rohlík, proč by se dneska výjimečně pořádně nenasnídal+ V lednici je i šunka a sýr +poznamená jen tak na okraj+ Chutná vám? +neptá se proto, že by jí do toho něco přidal :D, ale trochu ješitně by to rád slyšel, když musel takovou dálku do té zimy, aby měla po probuzení čerstvě upečené křupavé pečivo+
+zrentgenuje ji pohledem, jestli o tom skvělém vyspání trochu nekecá+ No vidíte, říkal jsem vám, že je pohodlná +trochu se ušklíbne+ Tak to ani nepotřebujete moji velice účinnou mast na uvolnění ztuhlého svalstva +poznamená jakoby s nezájmem+
Díky za váš zájem. Pracoval jsem do půlnoci a pak jsem si šel lehnout +a celou noc se mu zdálo o podprsenkách :D+ A jaké máte plány na dnešek vy? +to je fakt zvědavý, co tady bude celý den dělat+
Život není fér.
Severus Snape
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Tkalcovská ulice