Kanclík za pultem

Moderátor: Victoria

Re: Kanclík za pultem

Příspěvekod Victoria » 22 lis 2014 22:12

+zastaví se obhlídnout jestli všechno běží jak má a všichni pracujou, rozdá vánoční odměny dopředu, aby měli všichni na hezký dárky a na zbytek odpoledne se ponoří do objednávek+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 úno 2015 16:49

+přijde se podívat do podniku, jak jim to jde, a jestli mají v pořádku všechny papíry k daním, aby to pak nehonila na poslední chvíli, pokecá s obsluhou, jak se jim vede, jestli je všechno v cajku a jak se jim líbí v práci, a zbytek dne přejímá dodávky a pomáhá smejčit+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 15 bře 2015 18:08

+sedí po uši zahrabaná v účtech a pokouší se najít v nich nějakej smysl, a umiňuje si že příští rok si na to někoho najme, někoho lepšího než ty dva čajomany co se jí tam smějou. občas nakoukne do sálu, jestli někdo nepřišel, a má toho nějak plný brejle+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2015 19:54

+přemístí je oba do kanclu, nakoukne za pult a pozdraví Aidana, a pak zavře dveře, aby nerušili zákazníky+ máme na to objednávkovej systém. +zapne počítač a postaví jim na čaj+ obsluha tam dycky večer zapisuje, co dochází, a jednom za týden objednáváme. teda, potraviny chodí třikrát týdně a dorty každý ráno. +ukazuje mu to+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2015 20:12

tak jo. +přikývne a kouká jí hnedka přes rameno a opírá se jí o zadek klínem jan tak zlehka, aby mu nic neuniklo, že jo, samozřejmě+ Hmmm, dorty. +přikyvuje+ Na dorty budu muset dohlídnout, to je jasný, že jo. +přikyvuje vážně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2015 20:20

ale když nějakej sežereš, tak ho musíš zaúčtovat. +zazubí se+ a do tohohle programu se stahujou data z pokladny, co se za celej den prodalo, a večer se musí spočítat peníze z kasy a mělo by to sedět, teda aspoň ne moc chybět. +pousměje se+ všechny papíry se zakládají támhle do desek, a jednou za čas se jima probírám a pláču. +směje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2015 20:29

Dle rozkazu, velitelko. +zazubí se na ni vesele+ A počítá je obsluha nebo taky já? Ty peníze? +koukne na ni a sleduje jak ten program pracuje+ Já myslím, že by to jako šlo, to bych měl zvládnout. +usměje se na ni a přikývne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2015 20:36

noo, správně bysme měli my, ale já tu každej večer nejsem, takže je někdy počítá Aidan. Ale já mu věřim, je to kámoš. +usměje se+ pak se dávají támhle do trezoru, a když už je jich moc, jdu s nima do banky. +ukáže mu, kde je sejf+ heslo jsou tvý narozeniny. +uculí se+ já myslím že jo. +usměje se+ no a pak se musí řešit potíže, že zrovna netekla voda, co se kde rozbilo se musí odepsat, a proplácet faktury za služby, těm co nám sem chodí uklízet a opravovat, objednávat zásoby, a hlídat aby tu někdo byl, až dorazí, a aby platby došly v pohodě. a platit nájem. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 kvě 2015 20:40

Však když mu věříš, tak co. +pokrčí rameny+ On nás neoblafne. +pousměje se+ A můžu jít s penězma do banky, aby si mě tam ještě nenechali. +uculí se+ No, jo, jo. +pokyvuje+ Páni, to si asi musim všechno zapsat. +nadechne se a trochu mu v jde hlava kolem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 kvě 2015 20:44

neoblafne, my jsme kámoši už děsně dlouho. +usměje se na něj+ já myslím, že si nechávaj jen ty lidi co si chtějí peníze odnýst. +směje se+ já to mám zapsaný, taky si to nepamatuju. +usměje se+ tady mám elektronickej diář, a ten mi vždycky vyhodí, co se musí udělat. +otočí se a dá mu pusu, že je tak statečnej+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Prostory pro zaměstnance