Podkrovní byt

Moderátor: Victoria

Re: Podkrovní byt

Příspěvekod Victoria » 29 kvě 2015 23:49

+tiše vydechne a přijme ho do sebe, a jen tak dlouze a hezky se s ním mazlí a trochu se proti němu pohybuje, úplně něžně je ho úplně plná, občas mu kouká do očí a občas se tulí k jeho kůži a přijde jí to strašně krásný. nakonec vystoupá k pěknýmu orgasmu, ale o ten vlastně vůbec nejde, a ještě ho u sebe drží aby nikam nechodil a šeptá mu úplně tichý věci do kůže+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2015 15:01

+vnímá spíš ji a její tělo a tu boží vůni, jak ona vždycky voní, když se milujou, než vlastní vzrušení, ale stejně za nějakou dobu spolu s ní doputujena vrchol orgasmu. Ten si užije a sténá, ale stejně je spíš u ní a pak ji hladí a usmívá se a ukrývá jí polibky do kůže a do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2015 16:03

+ještě trochu rozechvěle mu oddychuje do kůže, trochu si k němu voní, trochu ho konečky prstů hladí, zůstane u něj úplně propletená a ani ji nenapadne se aspoň o maličko pohnout. tulí se k jeho tělu a vůbec nechce, aby to někdy skončilo, oči má zavřený, možná i chviličku vklouzne do polospánku, a je jí u něj krásně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2015 16:05

+pořád je nad ní a trochu v ní, než z ní sám vyklouzne, svalí se vedle ní, ale pořád je děsně moc u ní a objímá ji, aby nebyl ani na milimetr od ní a poslouchá její dech, jak je klidnej a usmívá se. Je mu moc hezky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2015 16:17

+tak nějak procitne o chvilku pozdejc, a usměje se jen tak, vevnitř se zatím trochu zešeřilo, protře si jedno rukou oči, a spokojeně vydechne+ to sem potřebovala. +uculí se trochu, natáhne ruku a nahmatá závitek, půlku ukousnu, a o zbytek se rozdělí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2015 16:19

+koukne na ni a usměje se+ To bylo úplně nádherný. +řekne potichu+ Ty jsi nádherná. Nádherná a se závtkem. +zazubí se na ni a kus si uklousne, drobí, ale jen se culí, protože je šťastnej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2015 16:46

jo to... to bylo. +usměje se, pač to jaksi nedovede správně vyjádřit, tak mu dá pusu+ jo? +zazubí se+ já si teda přijdu děsně mastná a zpocená. +uculuje se, a dá mu ještě pusu+ ty taky nejseš úplně marnej. +uculí se mu do rtů+ podáš mi tu colu?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2015 16:59

Fakt? +zasměje se+ Mě teda nepřijdeš. +kukuje ji a pak jí olízne rty+ Jenom tady trochu, ale už jsem to úplně spravil. +uculí se a podá jí cocacolu+ Prosím, kočko.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2015 17:40

já to nějak moc neřeším, asi, teda tobě se líbit chci, že jo. +uculí se+ většinou si prostě přijdu tak jako... obyčejně. +pokrčí rameny+ hezká si připadám když se namaluju a nějak slušně oháknu, anebo si koupím nový hadry. +uculí se+ hele, ty máš na zádech beďara. +zasměje se, když se nakloní pro tu kolu+ počkej, já ti to vymáčknu. +přilehne ho trochu, a zkoumá to nehtem na palci zblízka+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2015 17:51

Mě teda přijdeš děsně hezká pořád. +usměje se na ni pakně+ Cože tam mám? No nene! +vykulí oči+ Pomóóc! Ona mě mučííí. Mačká mi beďary. +trochu se tam pod ní mele, ale pak se uklidní a jenom doufá, že to nebude moc bolet, nebo že jich tam nemá víc+ A už je zralej? +vyzvídá+ A je jenom jeden, že jo?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Prostory pro zaměstnance