Podkrovní byt

Moderátor: Victoria

Re: Podkrovní byt

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2015 18:10

mně se děsně líbí, že ti přijdu pořád hezká. +uculí se+ povíme si to, až budu jak vorvaň. +zazubí se na něj+ já se o tebe starám, dyť si tam nedošáhneš. +uchichtne se+ jojo, ten už pude. +přikývne+ jenom jeden. nemel se, ať tě nerejpnu... +přimhouří oči, a pak mu ho vymáčkne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2015 18:44

Jak to, že budeš vorvaň? Jááá chcu bejt taky vorvaň! +vykulí na ni hnedka oči+ Tak jo, tak jo, ale opatrně, mám děsně jemnou kůži a tak. +je celej napjatej, jak to dopadne+ Tak co? +vyzvídá+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2015 19:04

ty seš cvok. +směje se+ fuuuj. +hihňá se tomu, ale očistí mu to ubrouskem, a dá mu pusu mezi lopatky+ dobrý. +dá mu jako bolestný krevetovej čips+ viď že bys mě nikdy nepraštil? +koukne na něj+ teda, mimo postel, že jo. +uculí se trochu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2015 19:26

Fuuuj. +udělá hnedka s ní a pak se na ni usměje+ Díky kočko, jsi pravá a dokonalá žena. +usměje se, dá jí pusu a sní si čips+ No to si piš, že tě nikdy nepraštím. +usměje se na ni+ A ani nikdy nikomu nedovolím, aby tě praštil, vždycky je děsně zmasím. +slíbí jí a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 30 kvě 2015 20:10

já ti vymáčknu beďar kdy budeš chtít. +uculí se na něj a dá mu pusu+ tak jo. +usměje se+ já ti věřím, fakt. +opře se mu hlavou o břicho, a kreslí mu prstama po předloktí+ zazpívej mi něco pěknýho. +pousměje se+ třeba tu moji písničku. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 30 kvě 2015 20:39

Oooo, tak laskavou ženu já mám! +uculí se a ještě jí dá pusu, protože to je nejlepší+ Chceš zazpívat, no to já umím děsně moc. +chytne si ji k sobě a obejme ji a začne zpívat tu písničku, co jí složil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 12:22

no musim se snažit, když mám nejlepšího muže. +zazubí se, dá mu pusu, a stulí se k němu, poslouchá ho, a usmívá se jak pako+ ty máš fakt moc hezkej hlas, měli byste znova oživit tu kapelu. +pousměje se a dlouze ho políbí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 12:51

+uculuje se a je teda děsně rád, že si to o něm myslí a pěkně jí zpívá+ No to mám že jo. +přikývne děsně moc skromně+ No... myslíš, že bysme mohli? A já bych zpíval, jo? +uculí se, ale docela o tom přemýšlí+ Ale chybí nám pár hráčů, no.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 kvě 2015 14:45

jasně, a hrál na kytaru. +usměje se+ nebo si uspořádejte konkurz a někoho si najděte. +přikulí se k němu+ stačí kdybyste byli čtyři ne? a zpěvačku bych si pěkně hlídala. +zazubí se a dá mu velkou pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 kvě 2015 17:18

Jo, Tak to á bych si začal s bubeníkem. +zazubí se na ni mírně prdle, no jak on to už umí+ No jo, to by stačilo... +přikývne+ Tak... +koukne na ni+ Já zavolám Wenai a rozjedem to. Sejdeme se v Tapu...? Půjdeš taky?
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Prostory pro zaměstnance