Kanclík za pultem

Moderátor: Victoria

Kanclík za pultem

Příspěvekod Victoria » 26 bře 2014 17:09

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Re: Kanclík za pultem

Příspěvekod Victoria » 09 dub 2014 22:43

+sedí v kanclíku a zakládá faktury za stavební práce, kontroluje dodavatelský smlouvy, a čeká na návštěvu z kontinentu za atlantikem, když se ozve zaklepání na dveře a dovnitř nakoukne povědomej obličej; Vicky vypískne, vyskočí na nohy a hrne se ho obejmout+ Měl jsi zavolat, blbečku, sjela bych pro tebe na letiště. +zamumlá mu do vlasů, a culí se jak pako+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Aidan » 09 dub 2014 22:55

+zazubí se na ni tím svým oslnivě bílým chrupem a taky ji pořádně zmáčkne v náručí+ Nazdar čarodějko. +mrkne na ni, a složí tělo na válendu+ V pohodě, vzal sem si taxíka. Takže ty po mně chceš abych začal makat jo? +zazubí se na ni vesele+
Ono tě to chvilku nezabije. +zašklebí se na něj zpátky, a nalije mu zatím rum a kolu+ Zatím můžeš bydlet nahoře, seženu ti nějaký ubytování. A fakt dík, docela jsi mi vytrhnul trn z paty. Sama bych to tu nedala. +usměje se, a nalije si taky+
Jasný jasný, stejně se chystám nějakou dobu pobejt v Anglii. +přikývne souhlasně+ A nestarej se, já si bydlení najdu. +mávne rukou, a upije+ Myslíš, že to ve dvou zvládnem jo? +koukne na ni a zakoulí očima+
Asi budu muset najít ještě někoho. +připustí Vicky, a nechá si bublinky stoupnout do krku+ Ale dva jsou furt lepší než jeden+zazubí se vesele+
Potkal sem holku. +uculí se Aidan a zahýbe obočím+
Proč nejsem překvapená. +zasměje se+ A kdy prosím tě, dyť jseš tu asi třicet minut. +zazubí se na něj+
Nó, v taxíku. +vyplázne na ni jazyk+ Ale byla fajn, a nemá džob. +dodá významně+
Tak hodně štěstí, v Londýně ji určitě najdeš. +poplácá ho se smíchem po rameni+ A teď mi vyklop, co je u tebe novýho. +usadí se k němu na gauč+
Aidan

Příspěvekod Aidan » 17 dub 2014 14:50

+zaklepe nehty na futra, a vleze dovnitř+
Fuj ty seš blbej! +vyjekne Vicky, když se při tom náhlým zvuku lekne tolik, že se jí rozsypou papíry po zemi+
Ale krásnej! +zazubí se na ni zpátky, a pomůže jí to nějak posbírat, jsou to všemožný objednávky, nájemní smlouvy, účty, a podobný srandy+ Pamatuješ na tu holku o který jsem ti říkal? +začne děsně nenápadně+ Tu z taxíku. +upřesní to radši+
Kterou? +svraští obočí nejistě+ Jo tuhle! No... jo, pamatuju. +přikývne a začne si zas skládat papíry na hromádky+
No, našel jsem ji. +uculí se+
Nekecej! +vykulí na něj oči+ Ty seš fakt klikař až je to k pláči. +praští ho vesele pěstí do ramene+
Au! +tváří se vyloženě ublíženě+ Náhodou, furt je v Londýně, a furt nemá práci. A nějakou potřebuje. A přijde zítra na pohovor. Já se starám vo tvůj byznys a ty mě biješ. +vyplázne na ni jazyk+
Tyjo! No teda... děkuju. +zazubí se na něj+ Doufám že umí počítat líp než já, jinak se v těch účtech utopíme. +zabrblá+
Já taky umím počítat! +kasá se hnedka Aidan, a plácne sebou na pohovku+
Jasně jasně, dvojky, trojky, čtyřky, co. +zazubí se, a předvádí u toho malý, velký a větší prsa+
Aidan

Příspěvekod Victoria » 26 dub 2014 01:32

+chvilku zvažuje, že by se oděla do něčeho šéfovskýho a podnikatelskýho, ale pak to zavrhne, stejně by si akorát potahovala celou dobu sukni, a než Aidan přivede tu novou holku na pohovor, dodělává tam nějaký objednávky a všecko kontroluje na otevření. Má z toho v žaludku poněkud staženo, takže radši zavolá Byronovi, aby ji trochu uklidnil, a pak už na dveře zaklepou ti dva, a vlezou dovnitř+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Cassie » 26 dub 2014 01:36

+asi za hodinu všichni tři vylezou vysmátý, už si tykají, a vezmou Cassie na obhlídku prostor, vysvětlí jí kde co je, kde se skladujou zásoby, jak vypadá jídelníček, a podle všeho je to holka šikovná a chápavá, takže to jde rychle a všichni jsou spokojený+
Kdybys potřebovala pomoct najít nějaký bydlení, klidně řekni, nahoře jsou ještě nějaký volný prostory. +usměje se na ni Vicky+ Můžem vám tam něco dočasnýho zařídit, taky tam občas přespím, když se to tu protáhne. +nabídne, než jí potřese rukou na rozloučenou+
Jasný, děkuju.Zatím se rozhlížím, tak dám kdyžtak vědět. +přikývne Cas, přehodí si lízátko do druhýho koutku, rozloučí se s nima, a odejde si po svým+
Líbí se mi, fakt jo. +usměje se Vicky, když se za novou servírkou zavřou dveře+ Máš dobrej čuch. +mrkne na Aidana, a jdou nosit krabice do skladu+
Cassie

Příspěvekod Victoria » 17 srp 2014 20:13

+dojde si k doktorovi, a pak se jí ještě nechce domů, tak se staví v čajovně, jestli všechno klape jak má, objednávky chodí, a hosti jsou spokojený+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2014 15:37

+přijde brzo, ještě tam nejsou ani Aidan a Cassie, tak si zaleze do kanclíku a projde lejstra, zadá příkazy k poplacení účtů a objednávky z eshopu, a pustí se do všeho, co je tam potřeba udělat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2014 15:56

+K obědu si nechá přinýst donáškou něco z pizzerky, a secpe to nad účetnictvím, a pak se ponoří do pošty a účtů, a sedí tam nad tím dlouho do večera, a furt nějak neubejvá, tak napíše Byronovi smsku, že tam přespí, a vrátí se k papírům+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 21 říj 2014 16:12

+pošle Byronovi zpátky pusu, a ještě tam pracuje, po skončení otevírací doby zamkne hlavní dveře, a když už na to vůbec nevidí, jde si lehnout nahoru do bytu. ráno zas vstane brzo, a jde dodělat co nestihla, a k snídani si dá pořádnej kus medovníku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Další

Zpět na Prostory pro zaměstnance