Turecké lázně - Türk Hamamı

Moderátor: Styx Lupin

Re: Turecké lázně - Türk Hamamı

Příspěvekod Byron » 28 dub 2014 17:57

No neboj se já bych to vykompenzoval velkou snídaní a odpolední svačinou. +zazubí se na ni+ Takže bych měl dva obědy. Já bych ti zmasážoval i záda. +sělí jí důvěrně+ Určitě by na ně došlo. +mrkne na ni+ Nesmí?! +vyvalí na ni oči+ No to je děsný. ještě mi řekni, že pivo se v pivních koupelích nesmí pít a já mám zničenej život!
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2014 18:33

Stejně to nechápu, cpeš se jak fotbalovej tým a stejně máš furt žebra jak stojan na kolo. +zazubí se, a pohladí ho, aby věděl, že má stojany ráda+ Jů, tak jo. Tak zítra. Teda vlastně pozítří, zejtra si budem hrát na rodiče. +uculí se, když si vzpomene+ Byrone. +chytne ho za ruce a velmi vážně na něj koukne+ Musím ti říct něco strašnýho. Nesmí. +oznámí mu to pohřebně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2014 18:42

No ty máš co říkat nesnis toho o moc víc než já. +uculi se na ní+ A navíc my to přece vysportujem. +mrkněte na ni a když mu říká něco vaznyho tak se nejdřív zamraci jak ji poslouvha a následně se jeho tvář změní v čirou hrůzu+ To ne! No to fakt teda už je moc na mě. +opře se jak sedí a pokouší se to rozdejchat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2014 20:48

Já mám zdravej apetit. +vyplázne na něj jazyk+ Dejchej! +vykulí oči, a připravuje se na první pomoc+ Hele ale neboj. Můžem si udělat vlastní pivní koupel z opravdovýho piva. A pak masáž faktickou čokoládou. +uklidňuje ho+ Všechno bude. +slibuje mu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Personál salonu » 28 dub 2014 21:43

+v teplé místnosti si je vyzvedne tellak (turecký masér) a odvede je do horké místnosti, kde jsou sami. Je tam tak kolem padesáti stupňů, ale vlhkost vzduchu přesahuje devadesát procent, takže je to příjemné prostředí i pro ty, kteří nesnášejí saunu. Místnost je celá mramorová, z mramoru je podlaha, obklady stěn, umyvadla a také velký stůl uprostřed, asi půl metru nad zemí+

Obrázek

+pokyne jim, aby si sedli nebo lehli na teplý mramor a relaxovali. Pokud je jim příliš horko, přijde k nim a polévá je vlažnou vodou z kohoutků na stěnách. Nechá je volně relaxovat v soukromí, aby se připravili fyzicky i duševně na hlavní fázi procedury, která je čeká+
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Byron » 28 dub 2014 21:45

Tak jo. Tak jo. +prikyvuje a fakt těžce to rozdejchava+ Kocko já té nemít tak už jsen dávno trefenej. +uculi se na ní konečně dejchal normálně a dá ji pořádnou pusu+ To bude velkej mejdan když budeme mít vanu plnou piva. +zazubi se na ni a pak jde s maserem+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2014 22:14

Jo, buď rád, že mě máš. +zazubí se na něj, a když pro ně přijde masér, jdou s ním do místnosti vedle+ Týjo. Tady někdo vyženil mramorovej důl. +zazubí se a prohlíží si tu výzdobu+ A je tu jak v pralese. +uculí se na něj, pak se vydrápe na ten mramorovej stůl, a položí se na záda+ Připadám si poněkud vystavená. +zazubí se+ Jakože každou chvilku někdo přijde a rituálně mě obětuje. +mrkne na něj, ale jak ji to hřeje do zad je to příjemný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2014 22:22

Páni! +hvízdne a rozhlídne se kolem+ Skoro tu není na krok vidět, skrz tu mlhu. To se můžem muchlovat. +zahihňá se, ale pak se lekne, když se z mlhy vynoří ten masér a lehne si za stůl a pomalu a děsně nenápadně se přesouvá k Vici až je úplně u ní natisklej+ Taky je ti vedro? +zašeptá spiklenecky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Personál salonu » 28 dub 2014 22:24

+masér ji trochu přiblíží, co je čeká+ Tato část procedury orientální turecké lázně je takový velice příjemný obřad, spojený s prohřátím těla na speciálním vyhřátém mramorovém kameni. Vysoká vzdušná vlhkost během celé procedury vám poskytne příjemné uvolnění ztuhlých svalů a zklidnění všem částem unaveného těla a takovou přípravu na... no však uvidíte +usměje se a zase zmizí+

(a tam není žádná mlha ;) )

+pro představu+

Obrázek
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2014 22:39

Děsný. +zazubí se+ Počkej, až potom. +pošeptá mu zpátky, ale za ruku ho u toho chytne, a nechá si zahřívat záda+ Přípravu na co?+vykulí oči+ Já ti říkám, že nás rituálně obětujou. +pošeptá Byronovi děsně potichu+ Hm... ale hřeje to hezky. +otočí k němu hlavu, a pohladí ho palcem po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Lázně