Turecké lázně - Türk Hamamı

Moderátor: Styx Lupin

Re: Turecké lázně - Türk Hamamı

Příspěvekod Byron » 28 dub 2014 22:42

Myslíš? +koukne kolem a na ten mramorovej stůl+ Já o tom dost pochybuju, ten stůl nemá žlábky na odtok krve. To by tu krev měli všude. Pokud nás ovšem neobětujou třeba elektrickým proudem. +zauvažuje nad tím a zazubí se na ni, jaký to mají pěkný vyhlídky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2014 23:00

To jo, kdo by to pak utíral. +uklidní ji to poněkud+ To né, to nevypadá ani zdaleka tak tvrďácky. +zazubí se, zavře oči, aopře se mu hlavou o rameno+ Můžem tady usnout? je mi hezky teplo. +uculí se+ Támhle mají vodnici, hele. +ukáže mu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2014 23:06

Určitě tady můžeme usnout, kočko. +pohladí ji po kůži a dá jí pusu na lícní kost a tak spokojeně si tam s ní leží+ Chceš si zakouřit? +zeptá se+ Ale aby nás z toho nakonec nekleplo, je tu dost vedro a dusno. +odtuší+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 28 dub 2014 23:28

Tak kdyžtak potom. +přikývne se zavřenýma očima+ Budeš mě hlídat? Abych se vzbudila, až někdo přijde. +usměje se, a pořád se ho drží za ruku+ Pořídíme si mramorovej obelisk domů, jo? +zamumlá a uculuje se u toho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 28 dub 2014 23:32

Jasně, že tě budu hlídat. Dyť nemám ani pero, abych ti nakreslil falešnýho kníra, když usneš. +zasměje se potichu+ Obelisk? No to bysme mohli... +zauvažuje nad tím+ A prozradíš mi, co s tím obeliskem budem dělat, nebo je to tajemství? Budeme k němu přivazovat oběti?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2014 11:32

Tak jo. +usměje se, a dá mu pusu na rameno+ Já nevím, jak se tomu říká, je tohleto obelisk? Já na tom budu spát, protože to děsně pěkně hřeje. +uculí se+ Vůbec nemám studený nohy, hele. +šáhne mu chodidlem na lýtko+ Ale někdy k němu taky můžem přivazovat oběti. +přikývne+ A pak je rituálně lechtat. +zazubí se napůl v polospánku trošku podřimuje, a jen si tak klouže po tý hranici mezi spánkem a bděním+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2014 11:46

No o elišky pokud teda mužů zz historie a z filmu o Asterixovi a Odelixovi soudit tak je vysokej opracovanej kus kamene. +zauvazuje nad tím a pak na ní koukne jak si hezky podrimuje+ Koupíme si nahrivaci sutrak. +prikyvne a jen ji jemné hladí po vlasech aby ji nerusil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2014 12:06

Tak jo, obelisk radši ne. Ten by se nám nevešel do haly. +zamumlá+ A taky na něm budem občas souložit. +uculí se trošku+ Myslíš, že mi tu taky namasírujou nohy? To je děsně příjemný. Ale nesmí mi sahat mezi prsty, tam to lechtá. +zazubí se, a když má prohřáty záda a už ji tlačí uzel od plavek do kůže, převalí se na břicho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2014 12:30

Jasně že budem. Já bych si v životě nekoupil nic na čem by se nedalo soulozit. +řekne rozhodně+ To teda nemám páru Kocko co nám budou masírovat. Zatím to vypadá že spíš chtějí abysme se namasirovali sami. +pousmeje se a koukne na ní jak tam tak leží+ Lásko ty vypadas úplně jako lachtan jak lezej na těch plážích. +předvede to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2014 12:52

Já vím že ne, tenhleten instinkt pro to kde všude se dá souložit na tobě fakt obdivuju. +zazubí se+ No, to taky není ak špatná varianta. +mrkne na něj, a spokojeně si hřeje tvář ze strany a břicho+ Já myslím, že nahřívací šutr by se líbil i číčám. Kocour si stejně chodí lehat ke krbu, a prcka máme furt pod peřinou. +usměje se+ Jako lachtan jo? +zasměje se tomu+ To jsem fakt moc ráda, že ti připadám přitažlivá. +zazubí se a nakloní se k němu pro pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Lázně