Turecké lázně - Türk Hamamı

Moderátor: Styx Lupin

Re: Turecké lázně - Türk Hamamı

Příspěvekod Byron » 29 dub 2014 16:08

No doufám, že na mě je toho k obdivování víc. +zazubí se na ni vesele+ Jasně, jasně, ale byly by tam, jenom, kdybysme je tam pustili, jinak by to měli zakázaný. Musíme je vychovávat. +dostane najednou nějakej vychovatelskej pud+ Ty mě přijdeš dycky přitažlivá lachtanka. +uculí se nevinně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2014 18:10

každej centimetr, jen se neboj. +zazubí se+ asi tak jako má tygře zakázaný lízt nám do postele, co? +popíchne ho vesele+ to jsem zvědavá, jak dlouho ti to vychovávání vydrží, až budem mít mimino. +zasměje se+ Víš, že se řiká, že nejlepší výchova je příkladem, +uculuje se+ Bysme se měli chovat příkladně, a vůbec. +zahýbe obočím+ No proto. +uculí se a trochu se zalachtaní+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2014 18:30

Ano ano, přesně tak, jako má tygře zakázaný líst k nám do postele. +zasměje se vesele a prstem ji hladí po zádech a spojuje vysrážený kapičky vody+ No to mi určiotě vydrží. +je naprosto přesvědčenej+ Já jsem sám úplně úžasnej příklad, to je na mě vidět, no ne? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2014 19:40

No to se zrovna moc neosvědčilo. +zazubí se, jelikož tygra maj v posteli skoro furt+ No, v poslouchání co se ti zakáže nejseš zrovna přeborník. +uculí se, ale myslí to dobře+ Asi to necháme plynout, co? +usměje se na něj+ Já jsem zpocená jak prase. +sdělí mu šeptem romanticky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2014 19:51

Protože používám můj zdravej úsudek a nekonečnou zvýdavost. +zazubí se na ni vesele+ No jo. +přikývne+ Uvidíme, jak se to nakonec vyvine. +zasměje se a lehne si vedle ní, ale pořád ji tak nějak hladí a otočí k ní hlavu+ Já taky. +svěří se jí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2014 20:50

zvídavot jsem měla taky, než jsem si šáhla na plotýnku. +zazubí se, a když si k ní lehne, přitulí se blíž, i když zima jí tam teda není, opře si tam hlavu a jen se na něj kouká, jakej je boží+ Na co myslíš? +usměje se na něj, a trochu ho tam hladí po břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2014 22:03

No jo, tak to musíš bejt odvážná a dobrodružná a ničeho se nebát. Ani bolesti ne. +vypráví jí to+ Myslim na to... +usměje se na ni+ Že ti to takhle strašně sluší, i když seš jako lachtanka. Fakt pěkná lachtanka. +usměje se+ A na co myslíš ty?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 29 dub 2014 22:17

(abych vás nezdržovala, protože tady do neděle moc nebudu, vypíšu celou proceduru v jednotlivých bodech a vy si jimi můžete postupně procházet;))

+když už máte pokožku dostatečně prohřátou, vrátí se k vám maséři, každý máte toho svého. Napění kolem vás horu pěny, ve které vás nechají chvíli "odmočit" a "změknout":)+

Obrázek

+po chvíli vám s pomocí speciálního tureckého mýdla z černého marockého jílu začnou drsnou masážní žínkou provádět očistný peeling úplně celého těla, který vás účinně zbaví odumřelých kožních buněk a odplaví toxiny a další škodliviny (tohle je chvílemi docela nepříjemné, ale protože jste v salonu krásy, tady vás to bolet určitě nebude;)). Po této proceduře se pak budete cítit, jakoby jste měli úplně novou, cizí kůži (já se spíš cítila jako stažena z kůže:D)+

+po peelingu vám pak bude aplikována olejová masáž, při níž je třeba se celkově uvolnit, jinak vás to občas docela pěkně zabolí. Ale zkuste jen relaxovat a nechat své tělo bezvládně ležet a užívat si šikovných prstů masérů, kteří přesně ví, co mají na vašem těle "opravit"+

+pro závěrečné uvolnění a relaxaci pak následuje zábal, obohacený různými oleji a vonnými esencemi s exotickými vůněmi. Příjemně působí na mysl člověka a pomůže vám se po všech těch očistných procedurách dokonale uvolnit a zklidnit vaši mysl. Je to hrozně příjemné a relaxující a uspává to:D+

+když vás maséři konečně pustí ze svých spárů, budete se asi cítit trochu vysíleni, ale každopádně jako znovuzrozeni. Můžete si znovu usednout na teplý mramor a dopřávat si libovolně dlouhý odpočinek, ponořit se do sebe a čekat, až se únava, napětí a stres odplaví+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Victoria » 29 dub 2014 23:04

(ty brďo to bude bolet :D)

Jo? No já jsem děsně odvážná. +uculí se+ A bojim se jen trošku. Teda když se tě můžu držet tak se bojim úplně maličko. +zazubí se+ Ty seš děsnej. +usměje se na něj, ale tak hezky ji to zahřeje+ Já, myslím na tebe, protože když nemáš tričko, tak to jinak nejde, že jo. +sdělí mu jak to je+ A taky že kdybysme snídali na tom šutru tak by nám palačinky nikdy nevychladly. A taky na to, že se mi fakt nepříjemně rozehřál ten piercing co mám v pupíku. +zazubí se, když dovnitř akorát vejdou ti dva maséři+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 29 dub 2014 23:17

Tak já tě budu dycky držet. +prohlásí mužně a ochranářsky+ Fakt? +uculí se velmi potěšeně+ No jo, no. Tak když to jinak nejde... +zaculí se ještě+ A to je velmi praktický, co se týče ohřevu jídla. +pokejvá hlavou a pak si všimne, že někdo jde+ Ha, už jsou na nás. Bojíš se? Já se bojim! Teda já se nebojim! +opraví se hned a zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Lázně