Turecké lázně - Türk Hamamı

Moderátor: Styx Lupin

Re: Turecké lázně - Türk Hamamı

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2014 18:48

Mhm. +zamumlá v odpověď napůl ze spaní, a usměje se na něj, a chvilku tak vedle sebe pospávaj. jednou je tam přijde zkontrolovat nějakej masér, ale když tak hezky spí, tak je nechá. Vicky se za chvíli vzbudí, a zjistí, že je furt v zábalu, tak se z něj vymotá, a jenom čučí, jak je celá parádně naolejovaná. převalí se na břicho, a kouká na Byrona jak spí, a je u toho roztomilej+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2014 18:50

+klidně si spí a spí, nic zlého netuše, ale jak se začne Vici vrtět, tak ho to trochu probere a jak si sedne, tak na ni zamžourá+ Nekoukej tak na mě. +zamumlá ospale, zívne a nějak se vymotá z tý látky+ Tak co? Koukne na ni+ Už je konec, nebo bude ještě něco?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2014 19:02

Já na tebe můžu koukat, protože seš úplně můj. +zazubí se, a dá mu pusu+ No, já myslím, že už asi jo. +přikývne+ Zakuklili nás a teď čekaj, jestli se z nás vylíhne něco krásnýho. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2014 20:59

No tak v tvým případě vůbec nemůžou bejt zklamaný. +uculí se a chytne ji za ruku, ale klouže to jak blázen, tak jí maluje v tom oleji na kůži paže cestičky+ Mě možná ještě zakuklej, nebo mě vyhoděj, jako odpad. +zazubí se na ni, natáhne se k ní a dá jí pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2014 21:22

Ale kuš. +usměje se na něj+ To by si mohli zkusit, mi tě zakuklit. +uculí se, a pusu mu dá taky+ Ty už stejně hezčí bejt nemůžeš. +zamumlá+ No, tak to bych si tě našla, a pak bysme spolu bydleli v kontyšu. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2014 21:50

Byt v kontyšu. +zasměje se+ Měli bysme takovej ten velkej. +ukáže jak moc velkej+ Tak se půjdem umýt? +koukne na ni tázavě+ Připadám si kluzkej jako had. +zazubí se na ni+ To bych řek, že nemůžu bejt ještě hezčí. Jenom jsem tě zkoušel. +přizná se jí uculeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2014 22:05

Já myslím, že bysme tam byli děsně štastný. +zazubí se+ To se má? Nemá se to nechat vsáknout? +koukne jak jsou mastný+ Já nevim. +poškrábe se ve vlasech, a okukuje ho jak se celej leskne od toho oleje+ Hele. +zazubí se, a trochu zamává rukama, aby se mastně sklouzla po tom velkým šutru+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2014 22:44

Já nevim. +pokrčí ramenama+ Není toho na vsáknutí trochu moc? Připadám si jako naloženej hermelín, úplně v tom plavu. Ještě česnek a trochu koření a jen mě dát na sluníčko. +zasměje se+ Můžeme se klouzat? +zeptá se a pak to zkusí taky a úplně klouže a směje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2014 23:00

Mňam, dáme si k večeři hermelín? +koukne na něj dychtivě, chvilku se klouže, a málem přepadne přes okraj+ Náhodou ti to fakt sekne, ty můj hermelíne. +zazubí se vesele, nakloní se nad ním, a dá mu pusu, a jak se o něj opře, poněkud z něj sklouzne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 kvě 2014 23:10

No to teda nevim, jestli si dáme k večeři hermelín. To by bylo jako kanibalismus, nemyslíš? +koukne na ni napůl vyděšeně a jak z něj sklouzne tak se zasměje+ To je děsný, už budeme pořád klouzat. +směje se a snaží se ji chytit, ale klouže mu to+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Lázně