Turecké lázně - Türk Hamamı

Moderátor: Styx Lupin

Re: Turecké lázně - Türk Hamamı

Příspěvekod Victoria » 01 kvě 2014 23:27

Tak si ho dám jenom já. +vyplázne na něj vesele jazyk+ Třeba né. +pokrčí rameny, a oči jí blýsknou+ Zavři oči. +uculí se na něj+Nekoukáš? +zkontroluje to ještě, a pak se nad něj nakloní, aby ho políbila,hezky pomalu a dlouze+ Pořád nekoukáš? +pošeptá mu tiše, sklouzne mu rukou po rameni, a jak je celej olejovej, tak to dobře jde. přejede mu rty po čelisti, a hladí mu rukama tělo, akorát mnohem jemnějc než předtím maséři, jenom lehce konečkama prstů+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 02 kvě 2014 15:17

A já na tebe budu koukat, to víš že jo. +ušklíbne se vesele+ Co? Proč? Victorie! Ty mě sežereš! Já vím, co seš ochotná udělat pro jídlo. +ale ty oči zavře a celej napjatej tam čeká, a když ji ucítí, tak se musí začít uculovat a fakt se snažit, aby na něm nebylo vidět, jak se mu to líbí+ Ty jo... +vydechne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 02 kvě 2014 16:23

No jistě, co může bejt krásnějšího než tvoje milovaná manželka a tvý oblíbený jídlo. +zazubí se+ Tss. Jednou tě sežeru, a nohy nechám nakonec, aby mi mohly nosit bágl. +uculí se+ A abys věděl, jednou sem ti nechala poslední kousek cheescaku. +vyplázne na něj jazyk, nakloní se k němu a rty pohladí to místečko co má na krku, což teda chutná hlavně olejově než co jinýho, pořád ho hladí a pak mu pomalu sklouzne rukou do klína, a lehce se špičkama prstů dotýká jeho mužství, nikam nespěchá, jen ho tak zkoumá rukou, a usmívá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 kvě 2014 19:22

Ty seš na celym světě nejkrásnější, to je snad jasný. +koukne na ni, že jako jo, to je jasný+ Já bych tě náhodou ani za slaninu nevyměnil! +svěří se jí+ Ani za fakt velkej kus. A moje mužná hruď a záda ti budou nosit bágl, co nohy. +mávne nad tím rukou odfoukne a si a jak ho začne líbat na krku, tak si nemůže pomoct a nakloní hlavu a slastně přivře oči a položí jí ruku na bok a nenápadně, pomaličku vyjede dlaní nahoru, sevře v něm její ňadro a palcem pohladí bradavku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2014 15:51

Jo? +uculí se potěšeně+ Ty seš taky nejkrásnější, neboj. +zazubí se na něj a dá mu pořádnou pusu+ Ty brďo. No tak to bude asi fakt láska. +zasměje se+ Tak já ti slibuju, že tě nikdy nebudu nutit vybírat si. +uculuje se na něj, a pak se věnuje citlivejm místům na jeho krku a pohladí je jazykem, druhou rukou ho hladí po stehnech a v rozkroku a usmívá se, když jí tvrdne v dlani. přivírá oči,jak je to všecko příjemný, a přitiskne se k němu blíž+ Udělej mi to prstama. +pošeptá mu do kůže poněkud udýchaně, jak se tak k němu tulí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2014 21:37

No mě je to jasný. +uchichtne se+ Protože ty seš taky na slaninu. +zazubí se a rty a nosem jí jezdí po krku, občas jí kůži olízne jazykem. Pak si ji na chvíli přitáhne k polibku, zatím co ji dlaněmi hladí po pase a po stehnech a prsty se nenápadně sune k rozkroku+ Jo? Chceš to? +koukne na ni a musí se uculit+ Tak dobře. +přikývne poněkud udýchaně a vklouzne jí prsty do rozkroku, jemně pohladí závojíčky a pak mezi ně lehce vklouzne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2014 22:18

Jo. +uculuje se, a přejede mu jazykem po krku+ A hlavně sem na tebe. +zazubí se, zatímco mu olíbává jemnou kůži+ Já si vůbec myslim, že tak devadesát procent milostnejch trojúhelníků by se krásně vyřešilo trojkou. +zasměje se trochu udýchaně, když se jí tak dotýká+ Jo. Chci to. +pošeptá mu, a chytne jeho rty do polibku+ Prosím. +zamumlá mu do kůže, trochu se proti němu prohne, jak po sobě tak pěkně kloužou, a když jí vklouzne do klína, může úplně přesně cítit, jak moc ho chce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2014 22:25

Slaninu do trojky bych asi nevzal, je děsně mastná. +uculí se, ale moc mu to culení už nejde, protože má plnou hlavu její vůně a jejího těla. Jen se trošku pousměje, když ucítí, jak moc je vlhká a chvíli ji laská palcem klitoris a špičkami ostatních prstů se dotýká vstupu do jejího těla, aby ji trochu pozlobil+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 kvě 2014 22:51

My sme taky pěkně mastný. +zazubí se, špičkou prstu mu kreslí do kůže v oleji cestičky+ Jo. +vydechne potichu, když jí konečně přejede přes klitoris, trochu proti němu pohne boky, a slastně přivře oči. pořád tak napůl hladí rukou jeho erekci, ale jeho počínání ji poněkud zbavuje soustředění, tak se aspoň přitulí blíž, aby se o něj mohla otírat bokem+ Ty seš děsnej chlap. +zaprotestuje trochu frustrovaně, když ji jen tak lehce dráždí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 kvě 2014 23:01

Já jsem ten nejhorší. +zvedne koutek v úsměvu, chytne ji za rameno a jemně ji položí na ten stůl, pak se nad ni skloní a jediným dlouhým pohybem do ní dvěma prsty vnikne a pomalu začne laskat stěny jejího lůna. Sem tam ještě palcem pohladí klitoris+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Lázně