Turecké lázně - Türk Hamamı

Moderátor: Styx Lupin

Turecké lázně - Türk Hamamı

Příspěvekod Styx Lupin » 13 pro 2012 03:03

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Re: Turecké lázně - Türk Hamamı

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 22:19

Turecký lázně. +zahýbe významně obočím a jde za recepční+ Maséři, jo? No doufám, že tě nebudou okukovat a nějak osahávat. +špitne Vici+ To bych si to s nima musel vyřídit ručně. +prokřupe si provokativně klouby na rukou, ale jen se rozhlíží kolem, jak je to tam luxusní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 22:28

Jasně že mě budou osahávat, od toho jsou maséři. +zazubí se na něj+ A tebe budou taky osahávat. +zahýbe obočím+ Tý brďo. +vykulí oči, když tam dojdou+ To je teda pecka. +kouká po všem tom leštěným mramoru+ Hele, já sem turecká princezna. +zazubí se, zvedne si lem trička přes nos, aby jí koukaly jen oči, a předstírá cosi jako břišní tanec+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 22:40

Mě teda vůbec nebudou osahávat. +zamumlá vzpupně a kouká, jak předvádí princeznu a musí se zasmát+ Jo, jo. Já jsem taky princezna. +taky si hned zvedne triko přes nos a začne napodobovat ten její tanec a vrtí bokama, jako o život+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Personál salonu » 27 dub 2014 22:52

+když vstoupí dovnitř, ocitnou se ve velké přijímací hale, kde se jich hned ujme jeden ze zaměstnanců, který je navede do šatny, kde se převléknou do lázeňských úborů. Byron dostane bavlněný ručník kolem pasu, Viki volné krátké kalhoty, vršek jako od plavek a k tomu ještě ručník jako Byron, na nohy dostanou bizarní dřevěné sandály, které je později uchrání na horkém a kluzkém mramoru. Zaměstnanec je pak odvede přes studenou místnost do teplé, kterou určitě využijí po kůže, kde chvíli zůstanou, aby lépe snášeli prudké změny teplot v místnostech lázní.

(nevím, jak rychle budu stíhat psát samotnou proceduru, jelikož budu jezdit domů každý den až v 8 večer, takže prosím o trpělivost. Nějak se tam zatím zabavte :D )
Personál salonu
Zaměstnanec/Sloužící

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 23:00

Já jsem hezčí princezna! +zazubí se na něj, a v šatně se odstrojí, a očumuje ho při svlíkání+ Hahá, a já mám kalhoty a ty seš nahatej. +vyplázne na něj jazyk vesele, a upraví si prsa do těch jakoplavek, zkusí se v těch botách sklouznout po mramoru, ale zjistí že to nejde+ Uh. +zafuní, když přijdou do tepla+ Tady to je jak když jeefes v létě pere. +zazubí se, a prohlíží si zatím výzdobu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 23:02

+pořádně se zabalí do toho ručníku, aby z něj náhodou nespad, ale i tak nezapomene očumovat Vici, když se převlíká ona+ No ale sekne mi, ne? +zazubí se na ni+ Tobě to taky sekne. +pohladí ji po zadku a dá jí pusu+ Uf, no jo. +posadí se tam někde a čeká, až pro ně někdo dojde+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 23:09

Jasně, tobě to sekne dycky. +zazubí se, a pusu mu dá taky, a když vidí, že si jde sednout, doběhne ho a stáhne mu ručník+ Hele, spadnul ti oděv. +zazubí se, a předběhne ho, aby si zabrala nejlepší místo+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 dub 2014 23:15

Co? Co? Ty seš děsná! +vyjekne a rychle si sbírá ručník od kotníků, aby náhodou někdo něco nezahlíd a zase si ho uváže kolem pasu a hlídá si ho, aby mu ho zas nestáhla+ Příšerná seš. +vyplázne na ni jazyk a sedne si do bezpečné vzdálenosti od ní, aby mu nic nehrozilo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 dub 2014 23:21

+usadí se vítězoslavně na lavičce, a jenom se uculuje, když tam tak pobíhá+ No vidíš to, a stejně mě bezmezně zbožňuješ. +zazubí se na něj, ale moc dlouho to tak nevydrží, a za chviličku nenápadně pošoupne zadkem směrem k němu+ A co vy tady tak sám milorde? +uculí se na něj a zamává řasama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Další

Zpět na Lázně