Uvidíme, on říká, že roztočíme globus a pojedem tam, kam píchnu prstem. +zazubí se+ zní to parádně, jela bych moc ráda, klidně na pár dní. +usměje se+ Ale Byron je spíš na civilizaci, města, kluby. +uculí se+ Ve Vegas už jsme byli, udělali jsme si výlet před zásnubama. +zavrtí hlavou+ Tyjo, že bych jela do Disneylandu? Na floridu jsme se kouknout chtěli. +zazubí se+ (no doprčic, to teda ne.
Horský dráhy já ráda. +uculí se nadšeně+ Vážně? jenom třikrát? +podiví se+ Někdo slavnej? +mrkne na ni+ Ty si asi musíš vybírat nesmrtelný chlápky, aby ti chvilku vydrželi co? +zasměje se, to na LOSu není takovej problém
+ To je blbý, no. +přikývne souhlasně+ My máme fotek mraky, a to jsme ani neměli profesionálního fotografa. Akorát jsme rozdali polaroidy. +usměje se nostalgicky+ No jo, já už jsem na to rezignovala, ani nemám zájem je nějak přesvědčovat. I kdyby se jim Byron líbil, nikdy nepřekousnou, že nekouzlí, a že jsem se jich nezeptala předem. +pokrčí rameny lhostejně+ A myslím, že brácha... to snad zkousne. +usměje se+ Páni, to jsi taky zažila? +vykulí nadšeně oči+ A znala jsi Rhetta Butlera? +zazubí se+
Je to bezva, nic nám nechybí. +usměje se nadšeně na Styx+ Je to tady hrozně příjemný. +přivře slastně oči, když masér najde to správný místo+ To bysme ale mohly. +souhlasí+ Už bych stejně potřebovala trošku ostříhat. +prohlídne si konečky vlasů+ Do tetování nejdu. +zavrtí hlavou pobaveně+ Zatím mi stačí to jedno, a to taky nebyl moc velkej úspěch. +zasměje se,má pod pravou pánevní kostí něco jako přesýpací hodiny
+ Ale mohla bych si nechat propíchnout pupík. +zauvažuje nad tím+