Galeries Lafayette

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Galeries Lafayette

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 01:55

Nemyslím si. +pousměje se úplně tiše, jako by nějakému osobnímu vtipu+ přehršel. +zasměje se a přejede jí rukama na boky, pomalu vyjede výš na halenku+ costae fluctuantes... costae spuriae, costae... verae. +zašeptá a přitom jí přejíždí přes jednotlivé páry žeber až mezi ňadra, ale těch se nedotkne+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 02:04

Tak mi prozraďte, jak moc nebezpečný jste. +pousměje se a mhouří oči, trochu se k němu tiskne zády a zadkem a skoro nedýchá+ Mohl byste mě zabít? +zeptá se potichu a je poněkud vzrušená+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 02:10

+sevře jí bok pevněji, odpočítá její žebra, přes látku halenky tam sklouzne a zlehka zatlačí na prostor mezi dvěma žebry+ stačila by tenoučká čepel, právě tady... nestihla byste ani dopadnout na zem. +zašeptá, druhou rukou jí vyjede po rameni na krk, jemně obemkne prsty čelist a lehce ji stočí na stranu, zatímco druhou dlaní si ji přidrží za protilehlé rameno+ nebo prostě jenom škubnout. +protáhne tiše, a kdyby trhnul zlomil by jí vaz+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 02:19

+jemně a pomalu se přesouvá tak, jak si ji on natáčí, dýchá klidně a volně+ Nebo uškrtit. +zašeptá+ Kolik znáte způsobů, jak zabít, Hannibale? +zašeptá potichu+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 19:55

+prsty se otře o její krk, o to místo, kde jí pod kůží pulsuje krev, aby změřil rychlost jejího tepu a nervozitu a musí se pousmát+ nikdy jsem je nespočítal. +připustí tiše a v hlase mu zazní pobavení+ Nejspíš hodně. Koneckonců... +skloní se k ní+ jsem přeci lékař. +vydechne+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 20:04

+pulz má nejspíše poněkud zýšený,ale rozhodně to není nervozitou, spíš něčím jiným, jak je tak blízko a cítí jeho vůni+ To ano... +pousměje se a prmlouvá potichu+ Ale mnoho lékářu by nic takového nepřiznalo.. +přimhouří oči a trochu pootočí hlavu, aby mu rty přejela po lícní kosti+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 21:43

A z dobrých důvodů. +zasměje se tiše do jejích vlasů+ Ale je to přece druhá strana té samé mince. +pousměje se trochu+ Vědět jak dát a zachránit život musí zároveň znamenat, že vědí, jak způsobit smrt. +přimhouří oči, tak trochu neproniknutelně+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 22:12

A vy to přesto přiznáváte? +pousměje se trochu a zadívá se na něj+ Nicméně, Hannibale. +řekne potichu, ukročí od něj a otočí se k němu a trochu se pousměje+ Pořád jste mi neukázal ten váš záhadný obraz... Už jste našel místo, kam jej pověsit?
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Hannibal Lecter » 04 lis 2016 22:22

Předpokládám, že policii na mě nezavoláte. +pousměje se taky+ Není zas tak záhadný. +zasměje se tiše+ Popravdě mě zaujal váš nápad s ložnicí. Kde jinde rozvíjet abstraktní koncepty. +usměje se a přimhouří oči+
Hannibal Lecter

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 lis 2016 22:29

Jak mslíte. +pousměje se+ Ale aby ¨nepovzbuzoval myšlenky až příliš, pak byste nemohl spát. +usměje se na něj, trochu přimhouří oči a pomalu se vydá zase galerií+ Už tu nikdo není, galerie bude zachvíli zavírat, nicméně vy tu samozřejmě zůstat můžete. +odtuší+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Galeries Lafayette