Galeries Lafayette

Moderátoři: Zaměstnanec, Wenai Lafayette

Re: Galeries Lafayette

Příspěvekod Amyas Crale » 20 led 2013 12:20

+chvíli se za ní dívá, než mu zmizí z dohledu a pak uhasí cigaretu a vydá se do chodeb prohlížet si obrazy+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 02 úno 2013 21:47

+prochází galerií a prohlíží a kontroluje obrazy, než narazí na Svatého Jana a Salome a zadívá se na něj a vzpomene si na to, jak ho tady ukazovala jistému malíři a zase se pohledem vpije do výrazu tváře Jana, zcela unešená, z hlavy vypudí všechny myšlenky+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 03 úno 2013 20:06

+vstoupí do galerie, jakoby tušil, že nikde jinde být nemůže. Bez váhání zamíří chodbami k obrazu Jana a Salome a když před ním skutečně spatří Wenai, pousměje se. Zapálí si cigaretu a opřen ramenem o zeď ji chvíli zpovzdálí pozoruje+ Věděl jsem, že tě najdu zrovna tady +ozve se po chvíli a pomalu k ní přistoupí+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 úno 2013 20:13

+ztracená ve vlastních myšlenkách nic nevnímá a všimne si ho, až když promluví+ Amyasi. +zašeptá a na chvilku neví, jestli se jí to jen nezdá, oči se jí rozšíří a rozběhne se k němu, obejme ho, jen mu položí ruce kolem pasu a hluboce ho políbí, vášnivě a vroucně+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 03 úno 2013 21:40

+obejme ji ve svém náručí a do jejich polibku vloží všechnu svoji touhu, kterou v sobě tak dlouho dusil+ Nedokázal jsem se tomu ubránit, abych tě znovu viděl... musel jsem tě vyhledat +dívá se jí do očí a hladí ji přitom po vlasech+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 03 úno 2013 21:48

Jsem tak ráda, že jsi přišel. +řekne a hledí mu do očí, pousměje se+ Umírala jsem touhou se tě dotknout. +rukama mu vyjede po zádech v košili a vychutnává si jeho svaly pod látkou+ Amyasi... vem si mě. +pohlédne mu do očí+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 04 úno 2013 18:30

+touhu, kterou si tolik dní odpíral, už nedokáže v její blízkosti ovládnout+ Och, Wenai... +zasténá ochraptěle a zmocní se jejích úst, divoce a vášnivě. Přitiskne ji na zeď, přímo pod obraz Jana Křtitele, strhává z ní halenku a líbá ji na každý nové odhalený kousek kůže jako smyslů zbavený+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 úno 2013 18:43

+přitáhne ho k sobě a chvějícíma se rukama mu rozepíná košili a stahuje mu ji z ramen, pak si na něco vzpomene a trošku poposune obraz, což způsobí zavření dvěří v téhle čáti galerie, a uvězní je tam, pousměje se tomu, políbí ho a jemně ho kousne do spodního rtu, košili hodí někam na zem a její ruce se mu rozběhnou po hrudníku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

Příspěvekod Amyas Crale » 04 úno 2013 20:39

+skloní hlavu k jejím odhaleným ňadrům, laská je rty, hladí a a občas sevře v dlani, jemně kouše do bradavek a mazlí se s nimi jazykem. Druhou rukou jí vyhrne sukni, zasune prsty pod jemnou látku kalhotek a dráždí ji, on sám je ztopořen od chvíle, co ji zahlédl+
Amyas Crale
Člověk

Příspěvekod Wenai Lafayette » 04 úno 2013 22:54

+tiše zasténá, nemůže se ho nabažit, nemůže tomu uvěřit, že ho má a on má ji, sjede dlaní do jeho rozkroku a lehce ho polaská přes látku kalhot, hlavu zakloněnou, aby mu umožnila co nejlepší přístup, než si ho zase přitáhne k vášnivému polibku+
Nil mortifii sine lucre.
Wenai Lafayette
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Galeries Lafayette