Kensington house - VÝMĚNA MANŽELEK

Moderátor: Victoria

Re: Kensington house - VÝMĚNA MANŽELEK

Příspěvekod Styx Lupin » 14 úno 2016 22:07

To jsi tak hubený od přírody? To já musím na své postavě trochu dřít, protože mám děsně ráda sladké +pokrčí rameny+ Ale trochu zpevnit svaly by ti neuškodilo +mrkne na něj, ona je holt na ty svalnatější:)+ No to bych nejdřív musela vědět, co to je to GTAčko +uculí se nevinně+
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 15 úno 2016 01:38

No jasně. +zazubí se na ni+ Já mám náhodou mega svaly! +vykulí na ni oči a hned zatíná svaly a kroutí se, aby jí je předved, ale nic moc tam nemá+ Grand Thief Auto. Počítačová hra, kradeš tam auta a plníš úkoly a střílíš. Je to prča.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 15 úno 2016 20:21

+musí se zasmát, jak se tam Byron před ní předvádí a jako správná vyměněná manželka mu dá palec nahoru+ No, i snaha se cení. Ale být tu dýl, asi bych si tě vzala trochu do parády +mrkne na něj+ Aha, počítačová hra... tak v tom se nevyznám. My tomuhle u nás doma nefandíme +pokrčí omluvně rameny, že si s ním asi moc nezahraje+ Ale mohl bys mi to aspoň ukázat, ať vím, co to vůbec je +sedne si k němu+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 úno 2016 14:39

Tak bacha! +Vyvali na ni oci a zvedne prst+ Holit me a lakovat mi nehty muze jenom Vici. Ona je totiz nejlepsi. +Uculi se uplne zamilovane+ No je to uplne jednoduchy sleduj. Timhle to ovladas. +Ukaze ji ovladac+ a timhle bezis otacis se strilis a podobne. Je to uplne jednoduchy. +Zapne hru a zacne s necim jednoduchym aby ji to predvedl+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 16 úno 2016 22:19

Neboj, já ti takové úchylnosti dělat nebudu +směje se+ Akorát bych si tě možná trošičku vykrmila +zhodnotí to+ Vlastně mě napadlo, nemáš hlad? Teď se musím o tebe starat já. Co máš rád? +nakukuje mu přes rameno, jak hraje hru+ No páni, jde ti to skvěle +kouká na to vyjeveně+ Ty asi budeš machr na počítačové hry, že? Hraješ to často? +že mu to tak jde+
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 16 úno 2016 23:58

Tak to se ti povede asi těžko. +uculí se+ Já jím dost, ale prostě mám rychlý spalování, no... +odtuší a zabije pár záporáků a pak to stopne+ No, u telefonu jsou letáky restaurací s donáškou. Pro mě je to většinou pizza s extra porcí slaniny. Nebo můžeme říct Jeefesovi, aby něco uvařil. +koukne na ni s nadějí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 17 úno 2016 10:54

+chvíli ho ještě sleduje, jak si hraje, nedá najevo, že ji to trochu nudí a pak se zhostí svých povinností+ Vy máte osobního kuchaře? +pozvedne překvapeně obočí+ No když pizza se slaninou, tak ji tedy objednáme +dojde k telefonu, sáhne na první telefonní číslo, co jí přijde pod ruku a objedná pizzu+ Cože? Jaká porodnice? Aha, tak to je omyl, pardon +rychle zavěsí a pak už pečlivě vybere nejakou restauraci a objedná správně+ Za chvíli ti přivezou oběd +vrátí se k Byronovi+ Jak obvykle trávíš čas? Abych věděla, co tě baví a tak...
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 úno 2016 20:41

No, Jeefes je takovej osobní sluha spíš. +uculí se na ni+ No, ale to tě jako šetřím jenom první den. Vici taky vaří, burritos a tortilly a domácí pizzu a koláče. Ty umí teda perfektní. Tady máme kuchyň. +vede ji do kuchyně+ Můžeš si to tu prohlídnout. Jo a hlavně slaninový muffiny. Já vlastně nevim, kde má recepty. +poškrábe se ve vlasech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Styx Lupin » 18 úno 2016 21:41

To je od tebe hezké, ale nemusíš mě šetřit. Jsem zvyklá pořád něco dělat. Burri-co? Ježiši, taková jídla jíte? To je jak z fastfoodu +zhrozí se nad tím meníčkem+ To by mě s tím můj manžel asi hnal. Ale pokusím se ti to uvařit, když to máš rád... od zítra +slíbí mu a rozhlídne se po kuchyni+ Aspoň že kuchyň máte hezky vybavenou +zatváří se spokojeně+ Hele, běž si něco dělat, já se tady zatím porozhlídnu a zkusím najít ty recepty, jo? A třeba podle nich něco připravím.
Styx Lupin
VIP Member

Příspěvekod Styx Lupin » 20 úno 2016 11:49

+a aby se trochu pohli dál, Styx zatím prozkoumá kuchyň a vítězně pokřikne, když objeví v šuplíku Vickiny recepty. Najde ten na ty skvělé koláče a pustí se do práce. Zadělá je a nechá je nakynout a to už přivezou objednanou pizzu. Styx zaklepe na dveře u Byrona a vejde+ Přivezli večeři. Slaninovou, jak sis přál +usměje se a položí mu krabici s pizzou na stůl+
Styx Lupin
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House