Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 21:13

já jsem z tebe furt úplně hotová. +uculí se na něj, vplete mu prsty do vlasů na zátylku a jemně si ho přitáhne k polibku, a líbá ho trochu jemnějc a něžnějc, ale moc dlouho to nevydrží, a zavzdychá mu do rtů, sklouzne mu po těle a trochu ho chytne za zadek a přitiskne si ho k sobě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 21:15

+pousměje se, trochu se zachichotá a trochu zavzdychá, jak je to boží a jak je vzrušenej a přitiskne se k ní klínem ke klínu a je jasný, že je docela tvrdej a taky ji šťouchá do stehna+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 21:23

+zasténá mu do kůže, a musí mu naprosto urgentně stáhnout tričko a vonět si k jeho kůži. obejme ho stehnama kolem boků, a přijde jí to děsně pěkný, tak ho ještě chvíli jen tak líbá a hladí, jemně vklouzne prstama kousek pod lem od kalhot, a tiskne se k němu, aby věděl, že ho taky moc chce, a trochu se na něj překulí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 21:29

+triško má dole asi za půl vteřiny a to její pak taky skončí někde v trávě, protože ji musí hladit po kůži a líbat na ekoltu a stáhne jí i podprsenku a pak na ni koukne, když se na něm tak zvedne nahoře a trochu se pousměje, už je trochu udýchanej, jak je vzrušenej+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 21:32

+kouká na něj pod sebou, jak je krásnej a vzrušenej a její, a musí ho rozhodně děsně políbit+ pojď ke mně. +usměje se na něj prosebně, přitáhne si ho k sobě dosedu, obejme ho a políbí, a trochu se mu otře klínem o klín, protože už je taky pěkně vzrušená, sklouzne mu rukama po hrudi a začne mu rozepínat kalhoty, aby do nich rukou vklouzla+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 21:35

Já jsem u tebe. +usměje se na ni něžně a sedne si k ní, trochu se k ní tiskne, když teda nemá na práci zrovna důležitější věci, jako nepříklad jí rozepínat kalhoty, pak do nich vklouzne rukou a polaská ji v klíně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 21:41

to je moc dobře. +pousměje se, a trochu mu bloudí rty po krku, pohladí ho tam špičkou nosu, a schová tam zasténání, když ho ucítí v klíně, vklouzne mu rukou do trenek, a pohladí jeho erekci, vezme ho do dlaně, a začne ho hladit a zpracovávat, dech má na jeho kůži zrychlenej, a už je pěkně vlhká+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 21:43

+on sám už je solidně tvrdej a každej její dotek mu pustí do těla vlnu vzrušení, takže sténá a vzdychá, sám jí sklouzne dlaní do klína a polaská klitoris, prsty vklouzne ke vstupu do jejího těla a laská ji i tam+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 21:48

+taky mu sténá do kůže, a trochu se pohybuje proti jeho prstům, a děsně moc u něj chce bejt úplně nejblíž jak to jde+ já tě chci. +pošeptá tam do toho místa mezi krkem a ramene a trochu ho tam kousne, vyloví jeho mužství ven z kalhot, a usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 21:51

Tak si mě vezmi, prosím, moc prosím. +koukne na ni a trochu se usměje, teda dost vzrušeně a vzrušením skoro nedýchá a trochu jí stáhne kalhoty, aby tam měli místo a aby mohli pokračovat, protože jinak by asi omdlel+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House