Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 22:35

já vím že jo. +usměje se a pusu mu zas vrátí+ chci všechno. +zasměje se, a nějak se nemůže přestat smát, protože je všechno boží+ ale nejdřív cígo. +uculí se, jednu vyhrabe, z hromady jejich oblečení+ a pak zbytek pizzy, a víno a brko. a pak celej svět. +uchichtne se, a tak rozverně ho políbí+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 22:39

DObřeee tak všechno a cigára první. +směje se a podá je a jedno jí zapálí a sobě taky, když maj tak pěknej večer+ No jo, ale nejdřív bysme si měli dát brko a pak pizzu, protože to nás pakchytne žravá, že jo a nemudeme mít co jíst, když si pizzu sníme jako první. +uculí se na ni děsně fikaně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 22:44

ty seš tak strašně chytrej. +zazubí se, a sklouzne z něj, opře se mu trochu zády o hruď, a vychutnává si v klidu svý cígo, a přijde jí, že ještě žádný jí tolik nechutnalo+ tak jo, pizzu si schováme, studená je stejně lepší. +zazubí se na něj přes rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 22:47

Já jsem nejchytřejší, proto sis mě vzala, no ne? +uculí se na ni a nechá ji si tam sednout a jednou rukou ji obejme a druhou pokuřuje a mezi tím si jí nenápadně voní k vlasům+ Tak jo, kočko. +přikývne a usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 22:54

jo, proto taky. +uculí se+ a taky proto, že jseš děsně pěknej, a parádně mi to umíš udělat pusou, a ještě líp balit brka. +zazubí se na nebe, a odklepává si do trávy+ a taky proto, že se na mě díváš jako nikdo na světě, a protože se s tebou ničeho nebojím. +pousměje se, a pohladí ho po tý dlani co má kolem pasu+ a protože seš moje doma, a protože mě držíš pohromadě, a protože nemůžu bejt bez tebe. +pousměje se, a opře se mu spánkem o čelist+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 22:59

No to jsem úplnej rytíř v lesklé zbroji, když to tak poslouchám. +uchichtne se a hladí ji po rameni a po paži+ Já tě miluju, kočko. Já vím, že se opakuju, ale nic lepšího prostě říct neumím. +pousměje se trochu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 23:01

rytíři sou nudný a studený. +uculí se+ ty seš můj boží kluk s patkou. +usměje se, a proplete si s ním prsty+ no, však to je taky to nejlepší. +zasměje se, trochu ho hladí po stehně+ máš to brko? +koukne po něm úkosem vesele+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 23:06

A já jsem jakože teplej a zábavnej? +zazubí se na ni vesele a dá jí pusu do dlaně+ No jistě, že mám. +podá si bundu a vyndá brko z krabičky od cigár+ Jedno brko pro princeznu. +usměje se a podá jí ho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 05 črc 2015 23:12

hezky hřeješ, a rozesmíváš mě. +zazubí se, a schová si ji v tý dlani do pěsti+ dík, princi. +zazubí se, odpálí ho, a potáhne si+ mhm. +vyfoukne kouř do vzduchu, a podá mu brko ke rtům, aby si taky dal+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 05 črc 2015 23:15

+uchichtne se a dá jí pusu na rameno a ještě jednu do vlasů, než si od ní potáhne z brka a je docela spokojenej, docela dost a pokuřuje tam+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House