Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 01 říj 2015 00:06

Neee. Nehodim te do fontany. Kdybych te nezbouch tak bych te tam Le klidne hodil to si nemysli +zazubi se na ni vesele. Polozi kolo na zem a mrkne na ni+ Pockej vterinku. +Poprosi ji spiklenecky a na chvili odbehne a pak se vrati k ni s lodkou asi tricet cisel dlouhou jak se tam pousteji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2015 00:09

tak to mám teda kliku, že jsem zbouchnutá. +zazubí se, a sedne si tam zatím na okraj fontány, namočí si nohy dovnitř, pač je ještě teplo,a cachtá si chodidla+ jéé, to je naše vlastní? +uculí se, a hnedka si ji prohlíží+ kam na ní pojedem? +zajímá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2015 00:12

Kocko to je a neni nase lod. +Zube se sedne si k ni a pak se vytasi s tlustym lihacem+ Pamatujes na drakundu? +Uculi se na ni+ Tohle je kundolod a tedka ji vyzdobime plachty. +Uculi se na ni poda ji lihac a pro sebe si vytahne jeste jeden+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2015 00:17

kterýmu dítěti jsi ji šlohnul? +zazubí se a podezíravě přimhouří oči+ oh, kundoloď. +přikyvuje, pač to je jasný, a začne lihovkou kreslit panáčka byrona, jak stojí na palubě a zpod pirátskýho klobouku mu vykukuje patka, úplně frajersky, a pak kreslí panenku Vicky a nakreslí jí pásku přes oko a velký prsa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2015 00:20

Tu jsem nahodou neslohnul ale pujcil tamhle u tho stanku. +Uculi se na ni a maluje na plachty kosoctverce s carkama a desne se na to soustredi aby neprecmrkoval a pak se uculi+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2015 00:23

a tady je náš syn, Byron Hammish Seebohm II. +uculí se vesele, a přimaluje tam mrně s patkou přes půl hlavy+ ty tam kreslíš píču jo. +směje se+ chudáci ty děcka co si to pučí po nás. +hihňá se, a jak je soustředěnej, čárkne mu lihovkou na nos+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 říj 2015 18:27

Vsak je to kundolod no ne? +Smeje se+ Ale prosim te dyt vyrustaj ve meste to museli uz urcite nekde videt. +Uculuje se a pak na ni vykuli oci+ Tak to teda nenene. Tak se nas pripadnej syn rozhodne jmenvat nebuds. Vis jak se mu udou decka ve skole smat? +Zasmeje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 říj 2015 20:50

no to se teda máme na co těšit. +zazubí se+ myslíš, že bysme měli děti vychovávat jinde? +koukne na něj po očku, a klekne si na okraj, aby poslala loď do fontány+ proč ne, to je jméno velikánů. +zazubí se+ tobě se ve škole smáli? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 03 říj 2015 20:50

Ne. Tady to bude fajn. +Usmeje se na ni+ Pocitam ze i na vesnici by se necemu takovymu priucilo nase dite. +Zazubi se na ni vesele+ Tady to bude v pohode. No jasne ze se mi ve tride smali. Protoze ja jsem byl taky tridni sasek a delal jsem milion blbin ze jo. +Zazubi se na ni a da ji pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 03 říj 2015 21:05

já nemyslím kvůli sprosťárnám. +zazubí se+ spíš je to tady nebezpečnější, že jo, kriminalita a drogy a tak. +zakoulí očima, a kouká, kam jede jejich lodička+ tak to se smáli s tebou,ale ne tobě.+zazubí se a taky mu dá pusu+ na příští kontrole už určitě bude poznat, jestli je to kluk nebo holka. +uculí se, a sedne si mu na klín+ chceš si to nechat říct?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House