Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2016 21:58

No to by byl neskutečně velkej ráj a v ráni neděláš nic, jenom je ti hezky, že jo. +uculuje se+ Takže ty bys jenom seděla, měla roztažený nohy a nechala všechnu starost na mě. +uculuje se na ni a děsně moc nemravně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 22:08

jo? +uculí se taky a trochu to s ní dělá věci, vklouzne mu prstama vzadu do vlasů, a jak tancujou do rytmu, trochu se k němu tiskne+ no to by byl docela ráj. +zazubí se, sukně jí tak povlává kolem stehen, a jednou rukou mu trochu sjede na zadek+ to je fakt klika, že seš taky trochu exhibicionista. +zazubí se a lehce ho kousne na krku+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2016 22:11

Kočko, víš, co se stane, když se k sobě takhle tisknem, že jo? +uculí se na ni a taky už se mu to v rozkroku pomalu děje, ale ona se jenom culí a tiskne se k ní o to víc a pořádně ji políbí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 22:19

Nevím, co se stane? +uculí se děsně nevinně, trochu se jí točí hlava z toho alkoholu, pro kterej si v průběhu večera chodí na bar, a taky z jeho vůně, najde jeho rty v polibku a líbá ho s neskrývanou dychtivostí+ Řekni mi co se stane. +pošeptá mu do ucha, začíná z toho pití bejt trochu rozjetá, a oči kočičí jí svítěj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2016 22:21

+děsně tajemně se uculuje a ještě chvilku ji napíná, než se k ní nakloní a zašeptá jí do ucha+ Budu tě lízat tak dlouho, dokud nebudeš sténat a prosit mě, abych ti to udělal. +koukne na ni rošťácky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 22:27

+klouže mu rty tam pod uchem a okolo toho místa na krku, a když ho uslyší, poněkud se neudrží a zavzdychá mu do ucha, ale tak, aby to slyšel jen on+ No... to nezní špatně. +zazubí se na něj+ úplně by mi zvlhly kalhotky, kdybych teda nějaký měla. +uculí se a pak ho políbí, pořádně a naléhavě+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2016 22:33

Hmmmm, tak to beru jako souhlas. +zamumlá vzrušeně, obejme ji kolem pasu, přitiskne k sobě a začne ji líbat vzrušeně a vášnivě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 22:38

hmm, no to můžeš. +uculí se taky, vklouzne mu rukama, a pěkně dychtivě a naléhavě ho líbá, trochu se k němu tiskne bokama. Trochu ho kousne do spodního rtu, a lehce se otírá o pánví o něj+ bože... já tě chci. +vydechne mu do rtů+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 kvě 2016 22:42

Já vím, že mě chceš. Já tě taky chci. +kouká na ni a je poněkud hotovej a kdyby nebyl tak blízko, tak je to vidět na celej klub. Ještě, že je tam přítmí+ Pojď. +chytne ji za ruku a začne se s ní proplítat na záchod+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 kvě 2016 22:50

+proplétá se s ním mezi lidma k záchodům, a když se dostanou na chodbu, už to nemůže vydržet, přitiskne ho tam na zeď a líbá ho děsně moc, rukama mu vklouzne pod triko a pak k zapínání od kalhot. Je tam skoro tma a lidi chodí okolo jen občas, a ona je vzrušená až na půdu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter House