Londýn

Moderátor: Victoria

Re: Londýn

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 23:07

věříš na tyhle věci? +koukne na něj se zájmem+ na osud a na druhý půlky? +usměje se+ je to takovej zvláštní pocit, spíš to tak svědí a je to citlivý. +pohladí ho palcem po zápěstí+ jé, tak půjdem, ale nesmíš mě muchlovat v kině, chci vidět film. +zazubí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 23:10

+koukne na ni a pak na to tetování a pousměje se+ Asi jo. +přikývne+ Protože seš to ty. +zazubí se na ni vesele a dá jí pusu, jenom takovou malou a rozpustilou+ Budu tě muchlovat jenom u ukázek. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 23:13

já nevim. +usměje se, a pusu mu oplatí+ hodně sem o tom přemejšlela když jsme spolu začali žít, ale asi nevěřím, že jsou si lidi souzený. +pokrčí rameny+ věřím, že jsou lidi, s kterýma můžeš bejt skoro stoprocentně kompatibilní, a věřím, že můžeš někoho milovat celej život, že je možný mít vztah navždycky, když se o něj staráš. já nevim. +zasměje se+ oh, jak jsi ohleduplnej. +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 23:17

Tak jo. +usměje se na ni+ Líbí se mi jak to vidíš. +pousměje se a opře si jí hlavu o rameno+ A taky se mi líbí, jak to vidím já. +odtuší a usměje se+ A taky se chci o náš vztah starat a proto ti teď gentlemansky nabídnu pizzu. +otevře tu jednu krabici a nabídne jí jako první+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 23:21

mně se taky děsně líbí, jak to vidíš ty. +usměje se, a vtiskne mu do vlasů hezkou pusu, a pohladí ho tam nosem+ téda.+uculí se, a vezme si kousek pizzy a zatoulanou olivu+ ty se o mě děsně hezky staráš. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 23:25

Jsem naivní. +uculí se na ni+ Jsem sympaticky naivní, že, +zazubí se vesele+ Ty taky. O mě. +pousměje se a vezme si kousek pizzy se srdíčkama a jedno jí dá, protože je její, úplně celej, že jo+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 23:30

já myslím, že to není naivní, je to hezký. +usměje se+ mně se to na tobě líbí, že věříš lidem, a věříš v dobrý věci. dost se toho od tebe učím, abys věděl. +uculí se, a tahá z pizzy ten tahavej rozpuštěnej sýr, a ožírá salámový srdíčka, a občas mu nějaký pěkný věnuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 23:34

Díky, kočko. +usměje se na ni, fakt upřímně a pěkně a ohladí ji po pasu, chvilku si tam s ní jen tak hoví, trochu se opírá on o ni a pak ona o něj a on jí občas vyloví nějakou olivu a dá jí ji, nebo jí dolije víno a jinak sleduje město+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 03 črc 2015 23:38

+ujídá pizzu, občas mu dá kousnout, nebo si kousne od něj, trochu se u něj tulí a opírá se o něj, upíjí víno, a pak si zapálí cigáro, vychutnává si ho, a kouká jak nebe tmavne a město se rozsvěcuje, a nic neříká, protože se jí zrovna nechce, a užívá si, že i tak je to hezky a že spolu umí mlčet+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 03 črc 2015 23:41

+usmívá se a kouká na město, taky si zapálí a lehne si do trávy+ Myslíš, že budou vidět hvězdy? Tady by mohli... ale v Londýně je moc světla, ne? +vyfoukne několik koleček kouře nad sebe a k nebi+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter House